MondoPress info
Što je MondoPress?

Što je MondoPress?

MondoPress je pretraživač vijesti objavljenih na hrvatskim news portalima. Osim pretraživanja vijesti, MondoPress vijesti automatski klasificira i grupira po temama.
MondoPress na svojim stranicama prikazuje samo naslov i kratki sažetak vijesti, te link koji upućuje na stranicu na kojoj je vijest objavljena. Cijelu vijest moguće je pročitati isključivo na stranici na kojoj je objavljena.
Cijeli proces prikupljanja, klasificiranja i grupiranja vijesti potpuno je automatiziran. Prikupljene vijesti automatski se grupiraju po temama, što korisniku daje mogućnost da na brz i jednostavan način ima uvid u naslove koji pokrivaju istu temu, a objavljeni su u različitim izvorima.
Ponekad je moguće da pojedina vijest 'zaluta' u krivu kategoriju ili temu. To je zbog toga što algoritmi za klasificiranje i grupiranje vijesti nisu savršeni. Algoritmi se stalno usavršavaju i nadamo se da će takvih grešaka u buduće biti sve manje.
Ukoliko vam ove informacije nisu dostatne, možete nam se direktno obratiti putem formulara za kontakt i rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje.
 
©2010 MondoPress