Najnovije vijesti
Besplatan sadržaj

Kakav sadržaj nudimo za vaše web stranice ?

Na svojim web stranicama možete prikazivati vijesti objavljene na portalu MondoPress, a u skladu s vašim potrebama, odnosno tematikom vašeg site-a. Vijesti koje prikazujete na svojim stranicama možete odabrati prema ključnim riječima ili prema kategorijama.

Izgled i vizualni identitet

Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi izgledu vaših stranica, tako da vaši posjetitelji neće uočiti razliku između sadržaja koji ste vi kreirali i sadržaja koji je preuzet s našeg site-a. Možete jednostavno definirati boju pozadine, tip, veličinu i boju slova te ostale parametre.

Odabir vijesti prema kategorijama

Druga mogućnost je da umjesto ključnih riječi odaberete određenu kategoriju i na svojim stranicama prikažete najvažnije vijesti iz pojedine kategorije. Na raspolaganju vam je deset kategorija vijesti.

Odabir vijesti prema ključnim riječima

Dobrim odabirom ključnih riječi možete na svojim stranicama prikazati upravo one vijesti koje su bliske tematici vašeg site-a. Prilikom kreiranja upita na raspolaganju su vam napredne opcije i logički operatori koji vam omogućuju prikazivanje najrelevantnijih vijesti.

Instalacija

Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Ukoliko vam ove informacije nisu dostatne postavite nam pitanje putem formulara za upit.
 
©2010 MondoPress