MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
14. studenog 2019.  

Vezane vijesti

Prikazano 1 - 13 od ukupno 13 vijesti. (0.03 sek.)

Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing
         

Dražen Budimir / So Far So Good... Extended

culturenet.hr - 11. travnja 2012.
U zagrebačkoj Galeriji VN, u srijedu, 11. travnja, u 19 sati, otvara se izložba Dražena Budimira pod nazivom 'So Far So Good... Extended'. Izložba je otvorena do 3. svibnja.

'Vile i vilenjaci' Ive Lulić u Koprivnici

culturenet.hr - 11. travnja 2012.
U četvrtak, 12. travnja, s početkom u 19 sati, u Galeriji Koprivnica, otvara se izložba umjetničkih fotografija 'Vile i vilenjaci Artusi'  Ive Lulić. Izložba ostaje otvorena do 10. svibnja.

POPUP / Struktura komunikacije

culturenet.hr - 12. travnja 2012.
U prostoru POPUP-a u Osijeku, u petak, 13. travnja, s početkom u 20 sati, otvara se izložba 'Struktura komunikacije' mlade osječke umjetnice Valentine Grubačević.

Željko Seleš u Galeriji 'Mirko Virius'

culturenet.hr - 13. travnja 2012.
U Galeriji 'Mirko Virius', u subotu, 14. travnja, s početkom u 12 sati, otvara se izložba 'More' Željka Seleša. Izložba se može pogledati do 28. travnja.

Izložba fotografija Zorana Kulušića Nerala

culturenet.hr - 13. travnja 2012.
U Galeriji Modulor, Centra za kulturu Trešnjevka, danas, 12. travnja, s početkom u 19 sati, otvara se izložba crno/bijelih fotografija Zorana Kulušića Nerala.

Otvorena izložba Izeta Đuzela

culturenet.hr - 13. travnja 2012.
Izložba Izeta Đuzela 'Multiplikacijski stroj' otvorena je 12. travnja, u studiju Moderne galerije Josip Račić u Zagrebu, a može se razgledati do 24. travnja.

Izložba Jelene Dabić u Zaboku

culturenet.hr - 13. travnja 2012.
U subotu, 14. travnja, u 20  sati, u Green Room galeriji u Zaboku, otvara se izložba Jelene Dabić pod nazivom  'Make me a famous artist!'.  Izložba ostaje otvorena do 28. travnja.

Izložba skulptura Hrvoja Dumančića

culturenet.hr - 13. travnja 2012.
U Maloj dvorani Galerije Prica u Samoboru, u utorak, 17. travnja, s početkom u 20 sati, otvara se izložba skulptura Hrvoja Dumančića. Izložba ostaje otvorena do 29. travnja.

Ivica Malčić / Too Much Too Soon

culturenet.hr - 10. travnja 2012.
U Galeriji Prsten, Hrvatskog društva likovnih umjetnika, u petak, 13. travnja, s početkom u 20 sati, otvara se izložba 'Too Much Too Soon' Ivice Malčića. Izložba se može razgledati do 29. travnja.

Korana Lukić Šuran u Galeriji Anex

culturenet.hr - 10. travnja 2012.
U pulskoj Galeriji Anex, u patak, 13. travnja, s početkom u 20 sati, otvara se samostalna izložba pulske umjetnice Korane Lukić Šuran pod nazivom 'Voices'. Kustosica izložbe je Gorka Ostojić Cvajner, a izložba ostaje otvorena do 27. travnja.

Izložba Maje Jelušić u Splitu

culturenet.hr - 10. travnja 2012.
U utorak, 10. travnja, s početkom u 19 sati, u Francuskoj Alijansi u Splitu, otvara se izložba akrila na platnu 'Katedrala 5' umjetnice Maje Jelušić. Izložba ostaje otvorene do 2. svibnja.

Jadran Boban u Galeriji Prozori

culturenet.hr - 10. travnja 2012.
U zagrebačkoj Galeriji Prozori, u srijedu, 11. travnja, s početkom u 19 sati, otvara se izložba fotografija Jadrana Bobana nazvana 'Promatrači' / Drukčiji pogled na demonstracije - oni koji promatraju'. Izložba ostaje otvorena do 25. travnja.

Izložba Jadrana Bobana o pasivnim promatračima prosvjeda

vecernji.hr - 10. travnja 2012.
Serija fotografija prikaz je demonstracija iz neočekivanog i, moglo bi se reći, nereprezentativnog kuta. Po srijedi je višestruko obrtanje.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing