MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
17. siječnja 2020.  

Vezane vijesti

Prikazano 1 - 13 od ukupno 13 vijesti. (0.03 sek.)

Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing
         

Na Wall Streetu cijene porasle, središnje banke spremne za intervenciju

poslovni.hr - 15. lipnja 2012.
Na Wall Streetu su u četvrtak cijene dionica znatno porasle nakon što je objavljeno da su najvažnije središnje banke spremne za zajedničku intervenciju ako rezultati izbora u Grčkoj izazovu poremećaje na financijskim tržištima.

Najmoćnije središnje banke spremne na intervenciju

liderpress.hr - 15. lipnja 2012.
Na većini azijskih burzi cijene su dionica jutros porasle, jer je vijest da su najmoćnije središnje banke u svijetu spremne za intervenciju, ako to bude potrebno nakon izbora u Grčkoj, ublažila strahovanja od poremećaja na financijskim tržištima.

Oštar pad cijena dionica na Wall Streetu, euforija u vezi Španjolske splasnula

poslovni.hr - 12. lipnja 2012.
U ponedjeljak su na Wall Streetu cijene dionica oštro pale jer ulagače zabrinjava slabljenje najvećih svjetskih gospodarstava, pa je euforija u vezi međunarodne pomoći Španjolskoj brzo splasnula. Dow Jones indeks oslabio je 1,14 posto, na 12.

Euforija splasnula, cijene pale

liderpress.hr - 12. lipnja 2012.
Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica oštro pale jer ulagače zabrinjava slabljenje najvećih svjetskih gospodarstava, pa je euforija u vezi međunarodne pomoći Španjolskoj brzo splasnula.

Euforija splasnula, cijene pale

liderpress.hr - 12. lipnja 2012.
Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica oštro pale jer ulagače zabrinjava slabljenje najvećih svjetskih gospodarstava, pa je euforija u vezi međunarodne pomoći Španjolskoj brzo splasnula.

Oštar pad na Wall Streetu uoči izbora u Grčkoj

tportal.hr - 12. lipnja 2012.
U ponedjeljak su na Wall Streetu cijene dionica oštro pale jer ulagače zabrinjava slabljenje najvećih svjetskih gospodarstava

Europski ulagači traže defanzivne dionice

poslovni.hr - 12. lipnja 2012.
Europske dionice porasle su u utorak u nervoznoj trgovini, pri čemu su strah od posljedica spašavanja španjolskih banaka i nelagoda zbog predstojećih grčkih parlamentarnih izbora potaknuli ulagače da potraže utočište u defanzivnim dionicama

Na Wall Streetu cijene porasle, no zabrinjava dužnička kriza

poslovni.hr - 13. lipnja 2012.
U utorak su na Wall Streetu cijene dionica porasle više od 1 posto, zahvaljujući nadi da će Fed olabaviti monetarnu politiku, no na tržištu vlada nesigurnost zbog produbljivanja europske dužničke krize.Dow Jones indeks ojačao je 1,31 posto, na 12.

Rastu cijene u defanzivnim sektorima

liderpress.hr - 13. lipnja 2012.
Na europskim su burzama cijene dionica jutros blago porasle, uglavnom u defanzivnim sektorima, jer su ulagači oprezni uoči izbora u Grčkoj i zbog rasta prinosa na španjolske obveznice.

Hoće li Bernanke prepisati 'nove lijekove'?

liderpress.hr - 13. lipnja 2012.
Na Wall Streetu su u utorak cijene dionica porasle više od 1 posto, zahvaljujući nadi da će Fed dodatno olabaviti monetarnu politiku, no na tržištu vlada nesigurnost zbog produbljivanja europske dužničke krize.

Nagrižena sklonost riziku pritisnula europska tržišta dionica

poslovni.hr - 13. lipnja 2012.
Europska tržišta dionica oslabila su u srijedu u nervoznoj trgovini jer su ulagači nastojali smanjiti izloženost rizičnoj imovini pod utjecajem tinjajućih napetosti oko eurozone

Na Wall Streetu nervoza uoči grčkih izbora izazvala pad cijena

poslovni.hr - 14. lipnja 2012.
Na Wall Streetu su u srijedu cijene dionica pale zbog nesigurnosti ulagača uoči izbora u Grčkoj, rasta prinosa na španjolske i talijanske obveznice te slabih makroekonomskih podataka. Dow Jones indeks oslabio je 77 bodova, ili 0,62 posto, na 12.

Dužničke nevolje nagrizaju povjerenje ulagača

poslovni.hr - 14. lipnja 2012.
Europske dionice oslabile su u četvrtak u nervoznoj trgovini budući da dužničke nevolje u eurozoni nastavljaju nagrizati povjerenje ulagača uoči ključnih nedjeljnih parlamentarnih izbora u Grčkoj.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing