MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
29. siječnja 2020.  

02 VELJAČA MAGMA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Magma traži poništenje pravnih poslova s NCA grupom

business.hr - 17. lipnja 2011.
Tvrtka Magma, regirajući na današnju konferenciju za novinare Slobodana Vučićevića, ponovila je da im njegova tvrtka NCA Investment grupa nije isplatila preostalih 6,6 milijuna eura na ime prijenosa udjela u pet društava na području Hrvatske

Magma se protivi odluci Adria Designa o zatvaranju trgovina

poslovni.hr - 28. lipnja 2011.
Magma je u svom današnjem priopćenju istaknula kako se protivi odluci Uprave Adria designa, Slobodana Vučičevića i Ivana Cekuša, da privremeno zatvore 29 trgovina Turbo limač koje posluju u sastavu Adria designa u Republici Hrvatskoj.

Magma dobila stečajnu upraviteljicu

liderpress.hr - 28. ožujka 2012.
Magma je danas zaprimila rješenje Trgovačkog suda u Zagrebu kojim se određuje mjera osiguranja kojim se u sklopu otvaranja stečajnog postupka postavlja Marija Vujčić Turkulin za privremenu stečajnu upraviteljicu

Magma u predstečajnom postupku

tportal.hr - 20. veljače 2013.
Otvoren je predstečajni postupak na Magmom, nekada vodećem hrvatskom lancu za prodaju sportskih artikala, dječje opreme i igračaka.

Fižulić nudi vjerovnicima udjele u Magmi

tportal.hr - 9. studenog 2011.
Magma je putem Zagrebačke burze izvjestila da je Uprava tvrtke uputila svim ključnim vjerovnicima poziv da se očituju o planu operativnog, financijskog, vlasničkog i upravljačkog restrukturiranja

Ivica Todorić postaje novi kralj igračaka

net.hr - 7. studenog 2011.
Nakon što je Magma, odnosno najvredniji joj brend Turbo limač upao u poslovne probleme, situacija na 400 milijuna kuna teškom hrvatskom tržištu igračaka se promijenila.

Magma i Vjesnik zatražili predstečajnu nagodbu

liderpress.hr - 4. prosinca 2012.
Zagrebačka Magma predala je sredinom studenog prijedlog za otvaranje postupka predstečajne nagodbe u kojem stoji da su ukupna dugovanja te tvrtke na dan predaje prijedloga iznosila više od 552,4 milijuna kuna, dok dugovanja Vjesnika (Tiskare)

Pad prihoda Magme

poslovni.hr - 4. kolovoza 2011.
Magma grupa je u prvom polugodištu ove godine ostvarila ukupan konsolidiran prihod u iznosu od 241,5 milijuna kuna, što je za 22,8 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju, dok su joj prihodi od prodaje smanjeni za 59,4 posto, na 123

Magma vrijedi manje od kune

liderpress.hr - 29. ožujka 2012.
Dionički indeks Zagrebačke burze Crobex danas je porastao za 0,47 posto, na 1.813,52 boda, a specijalizirani Crobex10 povećan je za 1,06 posto, na 992,70 bodova.

Sjećate se da je Fižulić najavio Skupštinu? E pa ništa od toga!

poslovni.hr - 24. siječnja 2012.
Magma je danas putem Zagrebačke burze objavila kako se opoziva odluka Uprave i poziv za izvanrednu Glavnu skupštinu Magme, koja je zakazana za 30. siječnja 2012. u 10:00 sati."Izvanredna Glavna skupština zakazana za 30. siječnja 2012.

Magma sazvala izvanrednu skupštinu 30. siječnja

liderpress.hr - 20. prosinca 2011.
Izvanredna glavna skupština Magme održat će se 30. siječnja 2012. godine, stoji u obavijesti na internetskim stranicama ZSE-a.

Vlasnici zapisa pokrenuli ovrhu nad Magmom

net.hr - 4. kolovoza 2011.
Zbog nemogućnosti naplate komercijalih zapisa koje je Magma trebala isplatiti još prije mjesec dana, jedan je investicijski fond ovih dana pokrenuo ovrši postupak nad kompanijom supružnika Biserke i Goranka Fižulića.

Crobex unatoč dobrim vijestima stagnirao, Magma privukla špekulante

business.hr - 4. srpnja 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje stagnacija Crobexa i nevelik promet, s obzirom da prošloga tjedna ni vijest o završetku pristupnih pregovora Hrvatske s Europskom unijom, ni dobre vijesti sa svjetskih tržišta nisu uspjele ohrabriti ulagače.

ZSE: Mizeran promet, Magma skočila 24 posto

poslovni.hr - 1. srpnja 2011.
Posljednjeg radnog dana u tjednu burzovni su indeksi Zagrebačke burze blago ojačali, uz skromno trgovanje.Glavni dionički indeks Crobex porastao je 0,26 posto na 2.236,62 bodova, a Crobex10 se popeo 0,20 posto na 1.210,10 bodova.

Magma: promjena glasačkih prava

liderpress.hr - 22. lipnja 2011.
Tvrtka Magma izvijestila je putem Zagrebačke burze da je došlo do promjene u glasačkim pravima izdavatelja dionica Magma.

Fižulić: Magma ne ide u stečaj, tužili smo NCA Investment grupu

vecernji.hr - 14. lipnja 2011.
Vlasnik Magme optužio je Slobodana Vučićevića da mu nije platio posljednju ratu od 6,6 milijuna eura za 51 posto udjela u Turbo limaču u ugovorenom roku do 31. svibnja.

Magma: NCA Investment još treba uplatiti 6,6 milijuna eura

poslovni.hr - 8. lipnja 2011.
NCA Investment group, beogradska tvrtka koja je krajem prošle godine kupila 51 posto udjela u tvrtkama kćerima Magme, nije uplatila ukupan dogovoreni iznos definiran sporazumom do krajnjega roka 31.

Magma pokrenula predstečajnu nagodbu

tportal.hr - 15. studenog 2012.
Uprava Magme pokrenula je postupak predstečajne nagodbe, objavila tvrtka putem Zagrebačke

Uprava Magme pripojila tri društva

liderpress.hr - 22. listopada 2012.
Uprava Magme objavila je kako provodi postupak pripajanja. Tako su 11. listopada sklopili ugovor o pripajanju Magma distribucije d.o.o., Magma Beta d.o.o. te Adria Prizma d.o.o. društvu Magma d.d.

Magma javno opomenuta

liderpress.hr - 1. listopada 2012.
Magma je Zagrebačka burza javno opomenula jer ne ispunjava u cijelosti svoje obveze propisane Zakonom o tržištu kapitala i Pravilima Burze.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing