MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. studenog 2019.  

09 08 2006 ERDUT,DUNAV


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Do konca godine izložba erdutske kolonije u Vukovaru

glas-slavonije.hr - 10. listopada 2011.
ERDUT - U Erdutu je završila 12. likovna kolonija Ars Danubia, koja je okupila dvanaest akademskih slikara i profesora likovne umjetnosti iz cijele Hrvatske, te dvoje studenata Umjetničke akademije u Osijeku.

Obilježen Dan općine Erdut

glas-slavonije.hr - 14. studenog 2011.
DALJ - Nakon gotovo mjesec dana održavanja brojnih zanimljivih manifestacija, u subotu je Općina Erdut proslavila Dan općine svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Domu kulture u Dalju

Proizvode struju u Domu kulture

glas-slavonije.hr - 18. studenog 2011.
DALJ/ERDUT - Općina Erdut priprema nagodinu pilot-projekt proizvodnje struje fotonaponskim sustavom na domovima kulture kojih je na području općine četiri, a pet ih je u gradnji.

Pripazite na hranu u vrijeme kolinja i blagdana

glas-slavonije.hr - 16. prosinca 2011.
BIJELO BRDO - Udruga za zaštitu zdravlja Općine Erdut provodi projekt „Prevencija kardiovaskularnih bolesti na području općine Erdut“ kojemu je glavni zadatak detektiranje faktora rizika koji pogoduju razvoju tih bolesti

Pregovori s HŽ-om

glas-slavonije.hr - 2. travnja 2012.
DALJ - Općina Erdut i općinsko Vijeće zbog problema sa željezničkim prijevozom učenika, studenata i radnika nije odustala od pregovora s Hrvatskim željeznicama, koje su ukinule dva vlaka koji su redom vožnje više odgovarali putnicima.

Uređene ambulante u Erdutu i Aljmašu

glas-slavonije.hr - 7. ožujka 2012.
ERDUT/DALJ - Kako bi se Erdućanima i Aljmašanima omogućila učinkovitija zdravstvena usluga, Općina Erdut i Dom zdravlja Osijek uložili su sredstva u uređenje i opremanje dviju ambulanti i liječničkog tima u tim mjestima.

Općina Erdut pojeftinila vodu 66 lipa po kubiku

glas-slavonije.hr - 5. ožujka 2012.
DALJ - U općini Erdut voda je pojeftinila za 66 lipa po prostornom metru. Je li to moguće, pitat će se građani koji posljednjih godina u cijeloj Hrvatskoj trpe dodatne udare na džepove, a općinski načelnik Jugoslav Vesić potvrđuje.

Čvorkovac će do kraja godine postaviti kontejnere u sela

glas-slavonije.hr - 16. studenog 2011.
ERDUT/DALJ - Nagodinu bi se u komunalnom poduzeću Čvorkovac trebalo naći nekoliko novih radnih mjesta, a zahvaljujući novoj djelatnosti kojom bi se to općinsko poduzeće trebalo baviti.

Raskoš vinske ceste Erdutskog vinogorja

glas-slavonije.hr - 20. listopada 2011.
O pćina Erdut područje je izuzetnih mogućnosti za razvoj poljoprivrede i turizma. Danas se stanovništvo na području općine Erdut uglavnom bavi poljoprivredom, uzgajaju se ratarske kulture, sve više su prisutni voćnjaci i vinogradi.

Aljmašani osječke taksiste zovu preko srpskog telekoma?!

glas-slavonije.hr - 7. studenog 2011.
ALJMAŠ/ERDUT - Krajni istok Hrvatske - Aljmaš i Erdut, mjesta uz granicu sa Srbijom - često je, odnosno bar jednom mjesečno, telekomunikacijskim rječnikom rečeno, u roamingu jer su
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing