MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
18. studenog 2019.  

23 RUJAN


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Ukupni depoziti na kraju rujna 226,5 milijardi kuna

poslovni.hr - 6. studenog 2012.
U odnosu na rujan prošle godine ukupni depoziti kod banaka usporili su s rastom. Ukupni depoziti kod poslovnih banaka u rujnu su zabilježili blago smanjenje na mjesečnoj razini

Operativni gubitak Ingre prije poreza i kamata 30 milijuna kuna

poslovni.hr - 31. listopada 2012.
U objavi poslovnih rezultata Ingre za razdoblje siječanj – rujan 2012. godine stoji kako su poslovni prihodi u prvih devet mjeseci 2012. godine iznosili su 116 milijuna kuna i niži su 28% u odnosu na isto razdoblje 2011. godine.

Proizvođačke cijene gotovo 7 posto više nego lani

business.hr - 9. studenog 2011.
Proizvođačke cijene industrijskih proizvoda u Hrvatskoj u listopadu su u odnosu na rujan porasle za 0,3 posto, a u odnosu na listopad prošle godine više su za 6,8 posto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.

Bez skuplje odjeće i obuće inflacije ne bi ni bilo

business.hr - 14. listopada 2011.
Cijene dobara i usluga za osobnu potrošnju, mjerene indeksom potrošačkih cijena, u rujnu su u odnosu na kolovoz porasle za 0,4 posto, a u odnosu na prošlogodišnji rujan za 2,2 posto, objavio je danas Državni zavod za statistiku.

Najviše satnice u zračnom prijevozu

liderpress.hr - 3. siječnja 2013.
Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po satu zaposlenih u pravnim osobama u Hrvatskoj za listopad prošle godine iznosila je 30,23 kune, što je u odnosu na rujan manje za 8,8 posto, a u odnosu na listopad 2011.

Promet industrije porastao na mjesečnoj i godišnjoj razini

liderpress.hr - 13. prosinca 2012.
Ukupni promet industrije u Hrvatskoj u listopadu je porastao za 7,9 posto u odnosu na rujan, a u odnosu na listopad prošle godine veći je za 4,3 posto, dok nove narudžbe bilježe pad na mjesečnoj, a rast na godišnjoj razini

Prosječna plaća pala na 5.366 kuna

tportal.hr - 22. studenog 2012.
Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom u pravnim osobama u Hrvatskoj za rujan ove godine iznosila je 5.

ZET srednjoškolcima iz Zagrebačke županije vraća novac

poslovni.hr - 20. studenog 2012.
Zagrebački električni tramvaj (ZET) od srijede, 21. studenoga počinje vraćati novac za rujan i listopad učenicima srednjih škola sa sjedištem na području Zagrebačke županije koji ostvaruju pravo na sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza na

U listopadu najviše profitirala dionica Viadukta

liderpress.hr - 3. studenog 2012.
U listopadu je na Zagrebačkoj burzi nastavljena povoljna trgovinska statistiku iz rujna, u listopadu je redovni promet dionicama u odnosu na rujan porastao za 20 posto, na 244 milijuna kuna, a u plusu su mjesec završili i dionički indeksi.

Hrvatska industrija ima 5,3 posto manje zaposlenih

liderpress.hr - 31. listopada 2012.
Ukupan broj zaposlenih u hrvatskoj industriji u rujnu je bio manji za 0,2 posto u odnosu na mjesec prije, a na godišnjoj je razini, u odnosu na rujan prošle godine, manji za 5,3 posto.

U rujnu veliki skok stope nezaposlenih, a bit će još gore

net.hr - 17. listopada 2012.
Analitičari Raiffeisen banke na osnovu nedavno objavljenih podataka o nezaposlenosti kažu da će stopa nezaposlenosti za rujan iznositi 18,2 posto, a očekuju nastavak negativnih trendova na tržištu rada i u posljednjem tromjesečju ove godine.

Mama mi je umrla u lipnju, a T-com mi poslao račun i za rujan

net.hr - 15. listopada 2012.
Licia Baranović preminula je početkom lipnja. Njena kći je nakon toga obavijestila telefonsku kompaniju da je linija koju je koristila slobodna.

Croatia Osiguranje drži više od trećine tržišta

liderpress.hr - 15. listopada 2012.
Ukupna zaračunata bruto premija 27 hrvatskih društava za osiguranje iznosila je krajem rujna ove godine 6,87 milijardi kuna, što je za 1,7 posto manje u odnosu na rujan prošle godine

Sjajan turistički rujan: Broj noćenja skočio za 11 posto

dnevnik.hr - 8. listopada 2012.
Prema prvim podacima, broj noćenja u rujnu u odnosu na isti mjesec prošle godine porastao je za 11 posto. Najviše je bilo gostiju iz Njemačke.

Ništa od jesenskog oporavka prodaje automobila

poslovni.hr - 5. listopada 2012.
Rujan je prema podacima agencije Promocija Plus poslije kolovoza najslabiji mjesec po prodaji novih automobila u dosadašnjem tijeku godine. Tijekom rujna u Hrvatskoj je prodano 1.

Sanaderu sve više ljudi vjeruje nakon nastupa u emisiji!

net.hr - 5. listopada 2012.
Smanjio se i negativni doživljaj Ive Sanadera i to za čak 5 posto u odnosu na rujan, a istraživanje je rađeno odmah nakon njegova gostovanja u Nedjeljom u 2 pa je bivši premijer tim javnim nastupom očito zadovoljio svoj interes.

Fiat upozorava na urušavanje talijanskog tržišta automobila

poslovni.hr - 2. listopada 2012.
"To je najgori rezultat za rujan od 1984. godine kada je registrirano 107.000 novih automobila", stoji u Fiatovu priopćenju.

Posljednji dani rujna bili najtopliji u povijesti

net.hr - 1. listopada 2012.
U očekivanju službenog izvještaja kolega klimatologa, preliminarne analize upućuju kako je ovogodišnji rujan bio većinom iznadprosječno topao, u većini kopnene Hrvatske, pa i mjestimice na moru.

‘Rujan bi mogao biti mjesec preokreta u europskoj dužničkoj krizi’

poslovni.hr - 22. rujna 2012.
Njemački ministar vanjskih poslova Guido Westerwelle izjavio je da postoje znakovi da EU izlazi iz dužničke krize, ali da treba održati sadašnji trend produbljivanja integracije, bez međusobnog jamčenja za dugove zemalja u financijskim teškoćama.

Iz Gutenbergove galaksije - 16. rujan 2012. - prijedlozi za čitanje

mvinfo.hr - 17. rujna 2012.
Objavljeno je dosta zanimljivih tekstova na internetu tijekom posljednih dana, pa smo za vas izdvojili nekoliko za koje smatramo da bi ih vrijedilo pročitati.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing