MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
8. prosinca 2019.  

24 SATA 4 OZUJKA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Noćas spavamo sat manje

liderpress.hr - 30. ožujka 2013.
Ljetno računanje vremena u 2013. počinje u nedjelju, 31. ožujka u 2 sata, pomicanjem kazaljki sata unaprijed za jedan sat.

Ljetno računanje vremena počinje 25. ožujka!

net.hr - 20. ožujka 2012.
Državni zavod za mjeriteljstvo priopćio je kako ljetno računanje počinje u noći sa subote na nedjelju kada će se kazaljka u 2 sata pomaknuti na 3 sata. Treba napomenuti da je ove godine i proljeće došlo ranije nego inače.

Masters of Dirt vozači spremni su za adrenalinski spektakl u Areni Zagreb

automotoportal.hr - 28. ožujka 2013.
Arena Zagreb se spremna za adrenalisnki spektakl koji će se održati u subotu, 30. ožujka. Za konstanto napetu atmosferu puna 2 sata odgovorni su Masters of Dirt vozači motocikala, bicikala, motornih sanjki i quadova.

U obiteljsku kuću pored Varaždina bačen Molotovljev koktel!

net.hr - 12. ožujka 2013.
U noći 10. ožujka u malenom Žigrovcu u općini Sveti Ilija, pored Varaždina, zasad nepoznata osoba je u obiteljsku kuću 63-godišnjaka u 2 sata ubacila Molotovljev koktel!

Glavni kolodvor zatvara se na 10 dana

liderpress.hr - 27. veljače 2013.
Zbog završne faze radova na izmjeni signalno-sigurnosnog uređaja na Glavnom kolodvoru u Zagrebu željeznički promet će u cijelosti biti obustavljen od petka, 1. ožujka, u 23,00 sata do ponedjeljka, 11.

Velike pečate ZagrebDoxa osvojili 'Povratci' i 'Jedan dan na Drini'

vecernji.hr - 3. ožujka 2012.
U nedjelju, 4. ožujka od 14 do 22 sata bit će prikazan poseban program Best of Fest koji uključuje nagrađene filmove.

Svi žele u Abbey Road studio

muzika.hr - 8. siječnja 2012.
Ekskluzivne prezentacije u sklopu otvorenih vrata studija Abbey Road rasprodane su za 24 sata pa su dvije nove već zakazane za 11. ožujka .

Red Bull Music Academy club night u Kino Klubu Grič

brija.com - 2. ožujka 2012.
Nakon odlične zabave u zagrebačkom Vip clubu uz Bena Westbeecha, koji je odradio odličan nastup od skoro puna tri sata, Red Bull Music Academy se nastavlja 10. ožujka samo stotinjak metara dalje, u Kino Klubu Grič.

Kultna drama Iskušavanje đavola na Klasik TV-u

net.hr - 20. ožujka 2013.
Film osvaja specifičnom vizualnom ljepotom te dojmljivim prizorima crnogorskih goleti. Film premijerno možete pogledati na Klasik TV-u u četvrtak, 28. ožujka u 22 sata.

Izbori za vijeća MO

glas-slavonije.hr - 1. veljače 2012.
ČEPIN - U Čepinu su raspisani izbori za vijeća mjesnih odbora koji će se održati 4. ožujka. Sve zainteresirane političke stranke i nezavisni kandidati dužni su svoju kandidaturu urudžbirati zaključno do 2. veljače do 24 sata.

Jeste li pomaknuli satove?

liderpress.hr - 26. ožujka 2012.
U noći sa subote na nedjelju prelazi se na ljetno računanje vremena. U 2 sata 25. ožujka kazaljke na satu trebali ste pomaknuti jedan sat naprijed - na 3.

Veić se vratio s ruba

sportnet.hr - 16. travnja 2012.
Početkom ožujka u Santiagu Paul Capdeville je bio prejak za Antonija Veića, ali 24-godišnji Lošinjanin je naučio lekciju i preko pet godina starijeg Čileanca nakon dva i pol sata igre i to nakon što je gubio set i 1:4 u finalu 35.

Metalurg rasprodao dvoranu u tri sata

sportnet.hr - 8. ožujka 2012.
Tek što su puštene u prodaju ulaznice za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, makedonski navijači pokupovali su sve ulaznice za okršaj Metalurga i Croatije osiguranje Zagreb 18. ožujka.

Zdravko Čolić za Dan žena u Zagrebu

glasistre.hr - 7. ožujka 2012.
Zdravko Čolić nastupit će u četvrtak 8. ožujka u zagrebačkoj Areni te najavljuje tri sata provoda uz pjesme s novog albuma i najveće hitove.

Gjutorak / izložba stripova

culturenet.hr - 5. ožujka 2012.
U utorak, 6. ožujka, od 22 sata, u prostoru kluba Gjure2, u sklopu programa Gjutorak, održat će se izložba stripova na kojoj se predstavljaju Igor Kordej, Dubravko Mataković, Esad Tomisav Ribić, Davor Šunk, Miro Župa, Sara Divjak, Paula Konjušić
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing