MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

28 9 2009 OSJECKO BARANJSKA ZUPANIJA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Otkrivena dvojica osumnjičena za pljačku 21 kladionice

dnevnik.hr - 31. svibnja 2011.
Osječko-baranjska policija, u suradnji s kolegama iz vukovarsko-srijemske Policijske uprave, otkrila je dvojicu osumnjičenika koje se tereti da su u nekoliko županija opljačkali 21 kladionicu.

Prvonagrađeni Boris Sontacchi i Z. Balentić

glas-slavonije.hr - 30. studenog 2011.
OSIJEK - Fotoklub Osijek, Osječko-baranjska županija i Club-galerija Magis organiziraju danas (u srijedu, 30. studenoga, u 19 sati) otvorenje XVII. izložbe fotografije autora Osječko-baranjske županije. Izložba se održava i u povodu Dana grada.

Prvi put na jednom štandu nastupaju sve tvrtke Agrokora

glas-slavonije.hr - 2. ožujka 2012.
U Osječkom sajmu ne skrivaju kako im je u dovođenju izlagača tako zvučnog imena kao što je Agrokor uvelike pomogla Osječko-baranjska županija.

Milijun kuna za razvoj lovstva u Osječko-baranjskoj županiji

liderpress.hr - 27. srpnja 2012.
Osječko-baranjska županija u razvoj lovstva godišnje ulaže milijun kuna, do sada je ove godine uloženo 250.000 kuna za pilot projekt obogaćivanja slavonsko-baranjskih lovišta s približno 440 zečeva i oko 4.500 fazana.

Desetak tisuća gostiju uživalo u vinima, glazbi i slavonskim specijalitetima

glas-slavonije.hr - 3. listopada 2011.
Organizatori 3. Dana vina i turizma Osječko-baranjske županije - Osječko-baranjska županija, Grad Osijek, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, Turistička zajednica Grada Osijeka, Hrvatski centar za poljoprivredu

Prijave za Povelju humanosti

glas-slavonije.hr - 31. kolovoza 2011.
Osječko-baranjska županija podsjeća građane, pravne osobe i nevladine organizacije kako je u tijeku podnošenje prijedloga za dodjelu “Povelje humanosti” Osječko-baranjske županije.

Osječko-baranjska županija bilježi rekordan broj turista, a prava navala očekuje se u jesen

glas-slavonije.hr - 10. kolovoza 2011.
Iako se naizgled čini da samo Jadran prema nedavno objavljenim pozitivnim rezultatima o ovogodišnjoj turističkoj sezoni izvlači hrvatsko gospodarstvo

Slavonija glasala za EU

glas-slavonije.hr - 23. siječnja 2012.
OSIJEK - Slavonci i Baranjci glasali su za ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija bile su “ZA”.

Općina Kneževi Vinogradi s najvećim rastom broja gostiju

glas-slavonije.hr - 18. veljače 2012.
Prema izvješću Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Osječko-baranjska županija je u prošloj godini ostvarila rekordnih 77.697 turističkih dolazaka, od kojih 21.124 stranih, što je 8,3 posto više nego lani, te 173.

Nova godina opet po prokušanom receptu - domaće i jeftino!

glas-slavonije.hr - 4. studenog 2011.
Središnju osječku proslavu Nove godine ponovno će na Trgu Ante Starčevića zajednički organizirati Grad Osijek i Osječko-baranjska županija, a proračun bi, kako sada stvari stoje, mogao čak biti i manji od prošlogodišnje 133 tisuće kuna.

Feričanci rade projekt vinske ceste i muzeja

glas-slavonije.hr - 6. listopada 2011.
FERIČANCI - U cilju razvoja ruralnog područja i vinskog turizma Općina Feričanci pokrenula je projekt turističko-vinske ceste, koji je podržala i Osječko-baranjska županija.

Osječko-baranjska županija vodeća po broju kontinentalnih turista

glas-slavonije.hr - 20. listopada 2011.
O sječko-baranjska županija u prvih osam mjeseci ove godine ostvarila je nešto više od 48.000 turističkih dolazaka, što je za 8,6 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. Pritom je ostvarila 112.

Za sušu Osječkoj županiji pet milijuna kuna

glas-slavonije.hr - 8. veljače 2012.
Prema konačnim službenim podacima, Osječko-baranjska županija imala je lani najviši iznos prijavljene štete od suše - 136,3 milijuna kuna, te joj je, kako navode u Ministarstvu poljoprivrede, obračunat iznos za isplatu odštete od 5 milijuna kuna.

HDSSB ne odustaje od svog prijedloga legalizacije farmi

glas-slavonije.hr - 19. siječnja 2012.
OSIJEK - HDSSB i Osječko-baranjska županija ne odustaju od svog prijedloga legalizacije poljoprivrednih objekata na način koji je prihvatljiv poljoprivrednim proizvođačima.

Uvozni lobi uništava stočarstvo i ostale prehrambene grane

liderpress.hr - 4. srpnja 2012.
Osječko-baranjska županija najveći je proizvođač hrane u Hrvatskoj, mlijeka, mesa, voća, meda, ali kako ističu u toj županiji nedostaju prerađivački kapaciteti koji bi finaliziranjem proizvoda zaposlili nove djelatnike i pomogli razvoju gospodarstva.

Osječko-baranjska županija dobila sedam novih vozila

glas-slavonije.hr - 14. siječnja 2012.
ZAGREB - Osječko-baranjska županija od jučer je bogatija za sedam najsuvremenije opremljenih vozila hitne medicinske pomoći. Na svečanosti u Zagrebu ključeve novih vozila osječko-baranjskom županu, dr.

Pet milijuna za prometnu studiju, 500.000 kuna za spomenik dr. Tuđmanu

glas-slavonije.hr - 23. prosinca 2011.
Više od šezdeset projekata iz različitih područja, vrijednih najmanje nekoliko stotina milijuna kuna, već niz godina zajednički provode Grad Osijek i Osječko-baranjska županija, a u 2012.

Kukuruz i soja podbacili, no cijene neće podivljati zbog konkurencije

poslovni.hr - 25. kolovoza 2011.
Osječko-baranjska županija dosad je jedina od županija koja je još 1. kolovoza proglasila elementarnu nepogodu od suše koja je zbog visokih temperatura dovela do katastrofalnih posljedicu u poljoprivredi.

Osječko-baranjska županija izumire

glas-slavonije.hr - 27. srpnja 2011.
U 2010. godini u Hrvatskoj je rođeno 43.361 beba, ili 1.216 djece (oko tri posto) manje nego u 2009. godini. Istodobno, broj umrlih od 52.

Umjesto u Hrvatskoj, našim će se robama trgovati u Budimpešti

glas-slavonije.hr - 2. studenog 2011.
Sredinom 2004. godine Osječko-baranjska županija donijela je odluka o ulasku u projekt osnivanja robne burze u Osijeku. Izrađena je studija izvodivosti i obavljen niz aktivnosti te je projekt praktično doveden pred samu fazu realizacije.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing