MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
25. siječnja 2020.  

29 SIJECNJA OSIJEK


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Više od 90.000 radnika ima plaću manju od 2.500 kuna

glas-slavonije.hr - 29. ožujka 2012.
OSIJEK - Ovoga siječnja broj zaposlenih u Hrvatskoj iznosio je 1,119.294, s prosječnom isplaćenom neto plaćom po zaposlenome, također za siječanj, 5.463 kune. Odnosno prosječna bruto plaća iznosila je 7.846 kuna.

Slavonac divljao po cesti i 'zaradio' kaznu od 7.000 kuna!

net.hr - 15. siječnja 2013.
Na Južnoj osječkoj obilaznici, 11. siječnja u noćnim satima posada presretača Postaje prometne policije Osijek zatekla je tri vozača osobnih automobila u prekršaju prebrze vožnje od 161 do 178 k/h.

Seminar za poduzetnike o EU projektima

glas-slavonije.hr - 23. siječnja 2012.
Mirakul - edukacijski centar organizira specijalistički seminar pod nazivom "Kako osmisliti i napisati EU projekte za male i srednje poduzetnike?" koji će se održati 30. i 31. siječnja u hotelu Osijek, od 9 do 16 sati.

Šarčević kandidat za šefa osječko-baranjskog HSS-a

glas-slavonije.hr - 10. siječnja 2012.
OSIJEK - Damir Bajs i Branko Hrg kandidati su za novog predsjednika Hrvatske seljačke stranke (HSS-a). Na Izbornoj glavnoj skupštini HSS-a 28. siječnja u Zagrebu 1.

Tri gostovanja u osječkom HNK

culturenet.hr - 9. siječnja 2012.
U sklopu manifestacije 'Kazališni siječanjski popust' u Osijek stižu komedija 'Opšta bolnica' Bosanskog narodnog pozorišta iz Zenice (10. siječnja), predstava 'Gola u kavezu' Kazališta Moruzgva iz Zagreba (11.

'Uspomene na Zagreb' u Muzeju Slavonije Osijek

culturenet.hr - 5. prosinca 2012.
U četvrtak, 6. prosinca, s početkom u 19 sati, u Muzeju Slavonije Osijek, otvara se izložba fotografija 'Uspomene na Zagreb' iz fotografskih albuma XIX. stoljeća, iz fundusa Muzeja grada Zagreba. Izložba ostaje otvorena do 13. siječnja 2013.

Osijek: Audicija za glumca lutkara

culturenet.hr - 5. siječnja 2012.
Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku poziva sve zainteresirane kandidate na audiciju za glumca lutkara, koja će se održati u četvrtak, 12. siječnja, s početkom u 10 sati.
Audicija za glumca lutkara - glas-slavonije.hr

Osijek - noć otvorenih ateliera

culturenet.hr - 23. siječnja 2013.
Tijekom Noći muzeja 2013., u petak, 25. siječnja, Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Osijek organizira Noć otvorenih ateliera u Galeriji Kazamat.

Arhitekt Edvin Šmit – izložba u Osijeku

culturenet.hr - 29. siječnja 2013.
Izložba 'Arhitekt Edvin Šmit' otvara se, u srijedu, 30. siječnja 2013., u 20 sati, u galeriji Waldinger, Osijek. Šmitova arhitektonska djela, njegove vlastoručne skice, fotografije i nacrti mogu se razgledati do 6. veljače 2013.

Država ne smije teret dugotrajnih bolovanja prebaciti poslodavcima

glas-slavonije.hr - 24. ožujka 2012.
OSIJEK - Nakon našeg jučerašnjeg članka o bolovanjima koja su započela 1. siječnja 2009.

Proizvođači mlijeka od siječnja 2012. bez mjesečnih potpora

glas-slavonije.hr - 15. listopada 2011.
OSIJEK - Republika Hrvatska od 2012. godine počinje provoditi program jedinstvenih izravnih plaćanja poljoprivrednih potpora što će, smatra se, najviše pogoditi primarni mljekarski sektor, odnosno proizvođače mlijeka.

Nakon 1. siječnja smjene u KBC-u

glas-slavonije.hr - 23. prosinca 2011.
Novi sastav Vlade RH, već na prvoj sjednici u siječnju, očekuje se, smijenit će članove upravnih vijeća svih bolnica u Hrvatskoj kojima upravlja država, pa tako i Kliničkog bolničkog centra Osijek, što će za sobom, logično

U Brodu završiti negativni niz

glas-slavonije.hr - 23. veljače 2012.
OSIJEK - Nije u tijeku stanka u A-2 ligi, ali košarkašice Murse nisu gotovo mjesec dana igrale prvenstvenu utakmicu. Posljednji put su za bodove igrale 28. siječnja, kada su u dvorani Jug poražene od Požege.

Bistrinčani ogorčeni na suce i organizatore

glas-slavonije.hr - 17. siječnja 2012.
OSIJEK - Nakon izvješća s malonogometnog turnira mladeži u Donjem Miholjcu, objavljenog u “Glasu Slavonije” 11. siječnja ove godine, stigla nam je reakcija Luke Schmidta iz Bistrinaca.

Osijek: 40. obljetnica umjetničkog rada glumice Ane Stanojević

culturenet.hr - 17. siječnja 2013.
U utorak, 22. siječnja, s početkom u 18 sati, ulogom Madame Arcati koju će odigrati u predstavi 'Vedri duh' Noela Cowarda, glumica Ana Stanojević u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku obilježava 40. godina umjetničkog rada.

Osijek 2012.

glas-slavonije.hr - 30. prosinca 2011.
b> Dolazi novi predsjednik /b> Početak godine bit će vrlo važan za osječkog prvoligaša jer se na Izbornoj skupštini, predviđenoj za drugu polovinu siječnja, očekuje odabir novog predsjednika i članova Izvršnog odbora.

Marko Šošić – nagrada publike 23. Slavonskog Biennala

culturenet.hr - 29. siječnja 2013.
U Galeriji likovnih umjetnosti , Osijek, u petak 25. siječnja, tradicionalno se održao finissage 23. Slavonskog biennalea u sklopu programa. Nagradu publike osvojio je Marko Šošić za rad 'Knjiga snova'.

Napadači dobili nož u prsa i sedam mjeseci zatvora!

glas-slavonije.hr - 9. ožujka 2012.
OSIJEK - Tučnjava ispred ugostiteljskog objekta "Kod Đuke" u osječkoj Retfali 8. siječnja prošle godine, dobila je jučer svoje epilog na osječkom Županijskom sudu gdje su sudionici nasilja osuđeni.

Predavanje o gotičkim katedralama

glas-slavonije.hr - 12. siječnja 2012.
Nova Akropola Osijek poziva na predavanje uz projekciju pod nazivom "Gotičke katedrale - tragovi vječnosti". Predavanje će se održati u petak, 13. siječnja, u 19.30 sati, u Novoj Akropoli (D. Neumana 6/1). Cijena ulaznice je 15 kuna.

Čepinsko ulje nakon dvije i pol godine opet u trgovinama

vecernji.hr - 16. siječnja 2013.
Do kraja siječnja stižu ponude za kupnju Tvornice ulja Čepin, jedine tvrtke iz nekadašnjeg IPK Osijek koja još nije
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing