MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

3 3 2010 STIPENDIJE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Dijele stipendije i nude priliku za rad u Njemačkoj

net.hr - 17. rujna 2012.
Svi koji bi htjeli naučiti nešto novo iz područja informatičke i poslovne edukacije, trebali bi proučiti projekt 'Zajedno stvaramo vašu uspješnu karijeru' Učilišta Algebra, kojim se nude stipendije i mogućnost zaposlenja u Njemačkoj.

Bill Gates Hrvatima uručio 75.000 dolara stipendije!

net.hr - 28. siječnja 2012.
Tim hrvatskih studenata je u petak, na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, osvojio Microsoftovu bespovratnu stipendiju u iznosu od 75.000 dolara.

Pogledajte kako doći do studentske stipendije

tportal.hr - 17. listopada 2012.
U Nacionalnoj i sveučilišnoj biblioteci danas je otvoren 8. Sajam stipendija. Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja, a ove godine

Otvorene prijave za natjecanje iz engleskog jezika

dnevnik.hr - 15. ožujka 2013.
Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju poziva sve zainteresirane maturante da se prijave - Pet najboljih dobit će stipendije u iznosima od 2.000 do 7.

Advanced Program in Business stipendije za poduzetnike traju do 24.01.2013. – ne propustite priliku

poslovni.hr - 21. siječnja 2013.
Ante Patrk, prošlogodišnji stipendist opisao je svoje iskustvo s executive education programom Advanced Program in Business (www.apb.hr) u Hrvatskoj.

Natječaj za stipendije udruge Krokodil

tportal.hr - 31. srpnja 2012.
Pozivaju se pisci iz centralne i jugoistočne Europe da se do 10. studenoga 2012. prijave za sudjelovanje u projektu rezidencijalnog programa: prijave mogu slati autori proznih djela, pjesnici

Stipendije za mlade hrvatske menadžere u kulturi

liderpress.hr - 24. travnja 2012.
Ministrica kulture Andrea Zlatar-Violić i direktor Austrijskog kulturnog foruma Georg-Christian Lack predstavit će u Ministarstvu kulture program EUNIC stipendije za mlade hrvatske menadžere u kulturi.

Ministar: Stižu stipendije za djecu branitelja

net.hr - 16. travnja 2012.
'Dobra vijest je da ćemo stipendije za djecu branitelja isplatiti krajem mjeseca. A loša je to da se priljev novca smanjio te da ćemo raspolagati s manje novca', izjavio je ministar Predrag Matić.

Stipendija za Mirnu Vlahović

glas-slavonije.hr - 20. listopada 2011.
U Uredu predsjednika Republike Hrvatske održan je tradicionalni susret dobitnika Top stipendije za Top studente i predsjednika Ive Josipovića.

Više europskog novca za stipendije

culturenet.hr - 8. srpnja 2011.
Najpoznatijem europskom programu studentske razmjene će u okviru planova Europske komisije za proračun od 2014. do 2020. godine najvjerojatnije biti povećana sredstva za 71 posto.

Guillermo Lukšić: Odluku o ulaganju u Hrvatsku nikad nećemo požaliti

liderpress.hr - 5. srpnja 2011.
 Harvard Kennedy School i obitelj Lukšić svečano su obilježili petu obljetnicu stipendije Zaklade Andrónica Lukšića Abaroa za Hrvatsku koja je u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski okupila hrvatsku elitu - visoke hrvatske

Do 15. veljače prijave za 2,5 milijuna kuna vrijedne stipendije

liderpress.hr - 11. veljače 2013.
Do 15. veljače traje Natječaj za dodjelu stipendija Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-a).

Stipendije za tisuću studenata bit će isplaćene ovih dana

poslovni.hr - 21. prosinca 2012.
Isplata kasni jer se stipendije financiraju iz lutrijskih sredstava i ovise o priljevu iz Hrvatske lutrije, napominju u Ministarstvu socijalne politike i mladih koje je milijun kuna za stipendije transferiralo u četvrtak.

Nitko neće u konobare i medicinske sestre

net.hr - 7. prosinca 2012.
Pomanjkanje zanimanja srednjoškolaca za stipendije Grada Dubrovnika u deficitarnim zanimanjima konobar i medicinska sestra/tehničar još jednom je upozorilo na problem s kojim se iz godine u godinu suočava tržište rada na krajnjem jugu

ACMT dijeli stipendije od 2,5 milijuna kuna

liderpress.hr - 20. studenog 2012.
Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2013./2014. akademsku godinu.

Korak u život: Stipendije za više od 120 djece

liderpress.hr - 6. studenog 2012.
Peti po redu ciklus prikupljanja sredstava, kojima se u sklopu humanitarne akcije Korak u život omogućava fakultetsko obrazovanje mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, započeo je uručenjem stipendija četvrtoj generaciji štićenika.

Kako je kadet zeznuo MORH

net.hr - 24. listopada 2012.
Ministarstvo obrane već dvije godine 'ganja' kadeta koji im je dužan novac. Kako bi došli do stipendije koju su mu dali, a koju je on zbog kršenja ugovora morao vratiti, čak su ga i tužili.

Za žene u znanosti 2013.

culturenet.hr - 11. listopada 2012.
Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO pri Ministarstvu kulture i L’oréal Adria raspisuju Natječaj za nacionalni program stipendiranja Za žene u znanosti 2013. Programom stipendiranja podijelit će se ukupno četiri stipendije u iznosu od 4.

Stipendije im kasne jer - Hrvati ne kockaju dovoljno!

net.hr - 26. rujna 2012.
'Je l' se tko družio s drugom bankomatom?', pita jedna studentica Veleučilišta u Slavonskom brodu. 'Nama ništa', odgovara buduća socijalna pedagoginja. 'Ja i ne očekujem prije 30. rujna', kalkulira studentica Ekonomskog fakulteta.

Maras: Samo obrazovani obrtnici i poduzetnici mogu odgovoriti potrebama društva

poslovni.hr - 9. srpnja 2012.
Ministarstvo poduzetništva i obrta potpisalo je danas ugovore kojima se bespovratne potpore po projektu "Stipendije učenicima u obrtničkim zanimanjima" za 2012. dodjeljuju za 25 korisnika, a koje će se utrošiti za stipendiranje 350 učenika.
1 2 3 4 5 6 7 8  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing