MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
24. siječnja 2020.  

AFRIKA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Zbog ovih muškaraca cijela je Afrika zamalo ostala bez interneta!

vecernji.hr - 29. ožujka 2013.
Vjeruje se da su muškarci htjeli presjeći kabel SEA-ME-WE 4 koji se nalazi pod morem i koji je jedna od glavnih veza koja spaja Aziju i

Sušna Afrika leži na golemim zalihama podzemne vode

poslovni.hr - 20. travnja 2012.
Sušna Afrika leži na golemim zalihama podzemne vode i one su stostruko veće od količina na površini tog kontinenta, tvrde znanstvenici koji su izradili dosad najprecizniju kartu tih skrivenih izvora

Glavobolje europskih ministara vanjskih poslova

dw-world.de - 4. rujna 2011.
Sankcije protiv Sirije, kriza između Turske i Izraela, sjeverna Afrika, problematični na istoku Europe.U poljskom Sopotu su se europski ministri vanjskih poslova suočili s brojnim pitanjima - i našli malo odgovora.

Afrika na putu da postane sigurna luka za cyberkriminalce

poslovni.hr - 29. siječnja 2013.
Prema izvještaju koje je danas izdao globalni lider sigurnosti u cloudu, tvrtka Trend Micro Incorporated, prijetnje Androidu, cloudu i uređajima digitalnog način života učinit će borbu protiv cyberkriminalaca složenijom no ikad u 2013.godini.

Papa u Beninu: Afrika je duhovna duša svijeta

vecernji.hr - 18. studenog 2011.
Benedikt XVI. kazao da Afrika ima velikih problema koji, uostalom, postoje i drugdje u

Afrika: "otimačina zemlje" ugrožava sigurnost hrane

zamirzine.net - 28. srpnja 2011.
Sve izraženiji trend da bogate zemlje kupuju velike poljoprivredne površine u drugim zemljama, posebice u Africi, kako bi proizvodile hranu za svoje rastuće stanovništvo, ostavlja sve ozbiljnije ekološke i socijalne posljedice

Luca Rossi novi direktor A.T. Kearneya

liderpress.hr - 2. siječnja 2013.
Luca Rossi, partner u milanskom uredu konzultantske kuće A.T. Kearney imenovan je direktorom za regiju EMEA (Europa, Bliski Istok i Afrika).

Ecclestone: U Europi će ostati samo pet utrka

nacional.hr - 30. studenog 2011.
Prema riječima vlasnika Formule 1, Berniea Ecclestonea, kroz nekoliko godina broj utrka u Europi smanjiti će se na pet na račun novih destinacija kao što su Rusija, Meksiko i Južna Afrika.

Župnik humanitarki: Kakva Afrika, i meni trebaju novci

net.hr - 29. kolovoza 2011.
U nedjelju prije mise župnik Zoran Ćosić izvrijeđao je gospođu Ružicu Antolović iz Samatovaca nedaleko Osijeka, te joj zabranio da na misi pročita čitanje iz Jeremije te Pavlovu poslanicu Solunjanima.

Angela Merkel na "gospodarskom safariju"

liderpress.hr - 12. srpnja 2011.
Afrika ima ogroman gospodarski potencijal. Toga je svjesna i njemačka kancelarka Angela Merkel, koja se upravo nalazi u posjetu tom kontinentu, piše Deutsche Welle.

Nije Afrika što je nekad bila

liderpress.hr - 31. listopada 2012.
Sedam afričkih država među deset je najbrže rastućih gospodarstava. Ukupna afrička ekonomija do 2020. trebala bi narasti s 1,6 na 2,6 bilijuna dolara, a do 2014. zabilježit će najveći rast izravnih stranih ulaganja na svijetu - od čak 84 posto.

Afrika i Europa: Kakva suradnja danas? / kolumna B. Cvjetičanin

culturenet.hr - 8. prosinca 2011.
Dr. sc. Biserka Cvjetičanin sudjelovala je u programu skupa Prvi susreti Augustin Girard - René Rizzardo na temu Međunarodna suradnja i kulturna raznolikost: kakvo upravljanje za grad-svijet?, održanog u Grenobleu, Francuska, 1. i 2. prosinca 2011.

Ecclestone cilja na povratak VN Južne Afrike i Meksika

nacional.hr - 20. rujna 2011.
Bernie Ecclestone otkrio je da su Južna Afrika i Meksiko sljedeći na njegovoj listi želja budućih odredišta Formule 1. Ove godine ćemo vidjeti debi VN Indije krajem listopada, te se sport vraća u SAD u 2012., a širi u Rusiji u 2014. godine.

Indija otima Afriku Kini

nacional.hr - 30. svibnja 2011.
'Afrika ima sve preduvjete da postane centar rasta svjetskog gospodarstva. Mi ćemo ponuditi 5 milijardi dolara kroz sljedeće tri godine kako bi Afrika ostvarila svoje ciljeve”

AfriKA – Karlovčani u Africi u drugoj polovini 19. i početkom 20. st.

culturenet.hr - 28. siječnja 2013.
U Galeriji Vjekoslav Karas u Karlovcu, povodom Noći muzeja, u petak, 25. siječnja, otvara se izložba 'AfriKA – Karlovčani u Africi u drugoj polovini 19. i početkom 20. st.'. Izložba se može razgledati do 30. travnja.

Pedofilija traži potpuno novi diskurs

tportal.hr - 30. prosinca 2011.
Afrika, Asiz, Berlin, Madrid, Zagreb i proglašenje blaženim pape Ivana Pavla II… Za Benedikta XVI i za Svetu Stolicu završava jedna godina puna važnih događaja

Nije to samo za eurozonu - Južna Afrika spašava Svaziland

business.hr - 4. kolovoza 2011.
Tri posrnule članice eurozone - Grčka, Irska i Portugal - nisu jedine zemlje čije su financije morali spašavati drugi - u istoj situaciji našla se i afrička kraljevina Svaziland.

Blankina Afrika: Ovdje gušta svaka moja molekula

vecernji.hr - 19. siječnja 2012.
Najbolja naša atletičarka na pripremama je u Africi sa svojim novim švedskim timom. Za svoju je stranicu napisala reportažu koju prenosimo u cijelosti.

Afrika, kontinent gdje mobitel postaje najvažniji uređaj

poslovni.hr - 14. studenog 2011.
Afrika je najbrže rastuće tržište mobilnih telefona na svijetu, sažetak je izvješća GSMA (Groupe Speciale Mobile Association). Godišnja stopa po kojoj raste tržište nevjerojatnih je 20 posto – brojka koja se ne mijenja posljednjih pet godina.

Crni kontinent prepun bijelog praha

dw-world.de - 22. veljače 2013.
Afrika postaje sve važnije raskrižje za šverc - ali i potrošnju droge. U Ugandi je održana međunarodna konferencija o borbi protiv droge, ali realnost je da u siromašnim zemljama narkobosovi uživaju zaštitu i policije.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing