MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
10. prosinca 2019.  

AGENCIJA ZA PLAĆANJA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

'Isplaćeno oko milijardu kuna poticaja prije zakonskog roka'

tportal.hr - 20. travnja 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do 6. travnja izvršila je isplatu potpora za izravna plaćanja u iznosu od 748 milijuna kuna te je isplaćeno 85 milijuna kuna tzv.

Isplaćene potpore od 736,56 milijuna kuna

liderpress.hr - 10. travnja 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do 6. travnja ove godine izvršila je isplatu potpora (za izravna plaćanja) u ukupnom iznosu od 736,56 milijuna kuna za 78.007 subjekata.

Isplata zaostalih potpora u poljoprivredi iz 2011.

tportal.hr - 22. veljače 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, sukladno nalogu ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine, u siječnju ove godine isplatila je potpore iz 2011.

Ministarstvo poljoprivrede: Krenula isplata poticaja

poslovni.hr - 26. ožujka 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je danas isplatu 50 posto poticaja iz 2011. godine, izvijestili su iz Ministarstva poljoprivrede.
Krenula isplata poticaja - liderpress.hr

Višnjić se spasio: propala agencija koja ga je tužila

liderpress.hr - 5. ožujka 2013.
Glumac Goran Višnjić, spasio se, izgleda od mogućeg plaćanja goleme odštete teške 12 milijuna dolara agenciji Kvadar.

Isplaćeno 10 milijuna kuna za pet završenih IPARD projekata

poslovni.hr - 26. studenog 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je gotovo 10 milijuna kuna za pet završenih IPARD projekata.

Tvrtka Gala povukla 7,1 milijun kuna

liderpress.hr - 24. rujna 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvjestila je kako je isplaćeno sedam milijuna kuna za još jedan IPARD projekt, a sredstva su isplaćena korisniku Gala za opremanje objekata za držanje kokoši te za ulaganje u opremu.

Više od 40 milijuna kuna isplaćeno za IPARD projekte

poslovni.hr - 25. svibnja 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je dva nova IPARD projekta, u vrijednosti od 3,2 milijuna kuna, izvijestili su danas iz te agencije.Korisniku Bios d.o.o.

Započela isplata drugog dijela poticaja za 2011.

poslovni.hr - 2. srpnja 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je danas isplatu drugog dijela poticaja za 2011., a prema planu u predstojećem razdoblju će se isplatiti oko 1,15 milijardi kuna, priopćeno je iz Ministarstva poljoprivrede.

Najviše sredstava iz IPARD-a Arbacommerceu, Zdenki i Omegi 3

liderpress.hr - 13. prosinca 2011.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do sada je odobrila oko 190 milijuna kuna potpore za tri mjere u sklopu IPARD programa, izvijestili su iz Agencije.

Za dva IPARD projekta 3,3 milijuna kuna

poslovni.hr - 22. svibnja 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvijestila je da je isplatila 3,3 milijuna kuna za još dva završena IPARD projekta.

Mljekarima ne žele isplatiti premije za predano mlijeko

tportal.hr - 20. listopada 2011.
I mali proizvođači mlijeka prijete pobunom, jer je mnogima od njih Agencija za plaćanja u poljoprivredi odbila isplatiti premiju za mlijeko predano u srpnju.

Isplaćeno milijardu kuna izravne potpore

poslovni.hr - 16. ožujka 2013.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) danas je nastavila s isplatom potpora za proizvodnu 2012.

Potpore ipak i za goveda križance

glas-slavonije.hr - 31. svibnja 2011.
OSIJEK - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ipak je omogućila upis u Agronet (elektroničku aplikaciju) i ostvarivanje prava na potpore za mliječne krave pasmine koje nisu holstein, već križanci s pasminom holstein.

Počinje primjena mliječnih kvota

glas-slavonije.hr - 17. siječnja 2012.
OSIJEK - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je, kako javlja Ministarstvo poljoprivrede, Vodič kroz mliječne kvote.

M.I.AGRO povukao 1,74 milijuna kuna iz IPARD-a

liderpress.hr - 17. listopada 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je dvije nove isplate za dva IPARD projekta za završena ulaganja u sklopu mjere 101 'Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva', od dva milijuna kuna.

Agencija poziva poljoprivrednike da provjere zahtjeve za potpore

poslovni.hr - 29. svibnja 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju poziva sve poljoprivrednike koji su podnijeli zahtjev za potpore za 2012.

Što je APPRRR isplatio i u kojem postotku

poslovni.hr - 20. ožujka 2013.
Prosječna isplata regionalnog prava po hektaru oranica je 1020 kuna, ali prava se razlikuju po poljoprivrednom gospodarstvu. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRR) 15. ožujka 2013.

Granice ARKOD parcela ne moraju slijediti granice katastarskih čestica

glas-slavonije.hr - 11. studenog 2011.
ĐAKOVO - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) očitovala se na naš upit o pritužbama vlasnika poljoprivrednih površina da su brojni upisnici u ARKOD

IPARD: Trima općinama 5,8 mil. kuna

glas-slavonije.hr - 7. veljače 2012.
OSIJEK - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za rekonstrukciju lokalnih nerazvrstanih cesta trima općinama Osječko-baranjske županije odobrila je 5,8 milijuna kuna iz pretpristupnog fonda IPARD
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing