MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
28. siječnja 2020.  

ALJMAŠ


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vino s kraljevog brda

glasistre.hr - 28. studenog 2011.
Ime vina: MerlotGodina berbe: 2007.Proizvođač: Vinarija IuriusLokacija: Aljmaš, PodunavljeTemperatura serviranja: 16-18 CelzijaGastro-preporuka: teleći odrezak sa žaraOcjena: 8/10Cijena

Advent u Aljmašu

glas-slavonije.hr - 25. studenog 2011.
ALJMAŠ - I ove godine Udruga žena Dora organizira Advent u Aljmašu. Za prvu adventsku nedjelju, 27. studenoga, predviđeno je paljenje prve svijeće u 18 sati. Dan prije, 26.

Dobili vatrogasne spomenice - čekaju spremište i cisternu

glas-slavonije.hr - 2. ožujka 2012.
ALJMAŠ - DVD Aljmaš održao je izvještajnu godišnju skupštinu u prostorijama Društvenog doma u Aljmašu kojoj su nazočili, osim članova Društva kojih ima 78, i mnogobrojni gosti, te 60-ak gostiju iz više od 20 vatrogasnih društava i drugih udruga

Djeci darovali igračke

glas-slavonije.hr - 30. prosinca 2011.
DALJ/ALJMAŠ – Neobično iznenađenje dočekalo je nedavno mališane iz Aljmaša i Dalja od nekoliko donatora koji su pokrenuli akciju darivanja najmlađih.

Kruzeri će od lipnja pristajati i u Aljmašu

glas-slavonije.hr - 15. ožujka 2012.
ALJMAŠ - Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić obišao je gradilište riječnog putničkog pristaništa na Dunavu za turističke kruzere u Aljmašu, gdje su radovi upravo počeli, a za koje je Županija u stopostotnom iznosu izdvojila 2

Ograđuju groblje i tjeraju pse lutalice

glas-slavonije.hr - 25. siječnja 2012.
ALJMAŠ - Vijeće Mjesnog odbora Aljmaš je za ovu godinu donijelo Program rada prema kojem bi se, između ostalog, trebalo u Ulici Slavka Frangeša urediti, odnosno dopuniti javna rasvjeta te na cestu nasuti tucanik.

Potomak Napoleonovog kovača pravi suvenire

glas-slavonije.hr - 25. studenog 2011.
ALJMAŠ - Mjesto Aljmaš predvodnik je u turizmu na području općine Erdut, a među onima koji se bave seoskim turizmom je i obitelj Bede. No osim usluge pansiona, doručka na travi...

Na krštenje iz Beča stizali i u 24 auta

glas-slavonije.hr - 22. veljače 2012.
ALJMAŠ - Ovogodišnju hodočasničku sezonu u aljmaškom Svetištu Gospe od Utočišta otvorila je grupa od osamdesetak Bjelovaraca 18.

Aljmašane savjetovali kako čuvati srce i žile

glas-slavonije.hr - 30. siječnja 2012.
ALJMAŠ - Dr. Damir Mihić i vms. Maja Rakin organizirali su zdravstvenu tribinu u mjestu Aljmaš u suradnji s Vijećem Mjesnog odbora Aljmaš i Udrugom za zaštitu zdravlja općine Erdut.

Gromada zemlje otpala na cestu

glas-slavonije.hr - 23. siječnja 2012.
ALJMAŠ - Vrlo neugodan prizor iznenadio je nedavno vozače na prilaznoj cesti Aljmašu - zemljana gromada sručila se na kolnik u večernjim satima, a prava je sreća što tada nije završila na jednom od vozila.

Kulturnjaci postali najbrojnija udruga u selu

glas-slavonije.hr - 21. studenog 2011.
ALJMAŠ - KUD Aljmaš održao je skupštinu, a predsjednik, prof. Matija Zorić kazao je da je Društvo spremno kvalitetno nastaviti obnavljati i čuvati šokačku i slavonsku tradiciju koju je u ovom mjestu uništio relativan nemar u posljednjih 50

Dunavski će alasi urediti podrum seoskog doma

glas-slavonije.hr - 13. siječnja 2012.
ALJMAŠ - Sudbina aljmaškog doma, odnosno mjesne kinodvorane za sada je još neizvjesna.

Vatrogasci si za Novu poželjeli krov i čamac

glas-slavonije.hr - 4. siječnja 2012.
ALJMAŠ - Aljmaški su vatrogasci nestrpljivo očekivali novu godinu kako bi se nastavili radovi na novom vatrogasnom domu.

Napao vlasnika krčme pa pucao iz pištolja

glas-slavonije.hr - 30. studenog 2011.
ALJMAŠ - Pucnji iz pištolja u nedjelju su naglo prekinuli mir Aljmaša, a uznemireni mještani već danima pričaju o tom nesvakidašnjem događaju.

Novinarki Nadi Prkačin prva Godišnja nagrada Aljmaša za film Šlep

glas-slavonije.hr - 30. studenog 2011.
ALJMAŠ - Vijeće Mjesnog odbora Aljmaš odlučivalo je na sjednici o nominaciji kandidata za Godišnju nagradu Aljmaša - nagradu koja se dodjeljuje zaslužnim pojedincima iz Aljmaša ili onima koji su pridonijeli konkretnom materijalnom pomoći ili

U Aljmašu tisuće gostiju, a ambulanta radi samo dva sata tjedno

glas-slavonije.hr - 4. studenog 2011.
ALJMAŠ - Deseci tisuća turista i vjernika posjete Aljmaš, ponekad u samo jednom danu, a liječnika, izuzme li se mediicnske ekipe hitne pomoći na blagdan Velike Gospe, "nema ni za lijek".

Pronađeno šest ručnih bombi

glas-slavonije.hr - 17. listopada 2011.
div class="tablicanaslov"> POBACANE POSVUDA /div> ALJMAŠ/TENJA/POPOVAC - U petak su na tri lokacije u Slavoniji i Baranji pronađene odbačene bombe.

Počeo Advent u Aljmašu

glas-slavonije.hr - 28. studenog 2011.
ALJMAŠ - Paljenjem prve svijeće na ogromnom adventskom vijencu u središtu sela počela je treća manifestacija Advent u Aljmašu, u oranizaciji Udruge žena Dora, a pod pokroviteljstvom Općine Erdut, poduzeća Čvorkovac d.o.o. i PSC Osijek.

Završene aljmaške žive jaslice

glas-slavonije.hr - 9. siječnja 2012.
ALJMAŠ - Priča o događaju Kristova rođenja počela je na Badnju večer u Aljmašu gdje su glumci uprizorili taj događaj u živim jaslicama postavljenim na malonogometnom igralištu preko puta Kalvarije, na samom ulazu u mjesto.

Aljmašani šire platno za Festival domoljubnog filma

glas-slavonije.hr - 19. listopada 2011.
ALJMAŠ – Aljmašani bi, osim po hodočašću za Veliku Gospu i drugim lokalnim priredbama, trebali biti prepoznatljivi po još jednoj nacionalnoj manifestaciji.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing