MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
6. prosinca 2019.  

ALJMAŠU


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Proslava Velike Gospe diljem Hrvatske u marijanskim svetištima

dnevnik.hr - 15. kolovoza 2011.
Blagdan Velike Gospe, odnosno svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije, danas će se tradicionalno slaviti u hrvatskim marijanskim svetištima - Mariji Bistrici, Sinju, Aljmašu, Ilači, Splitu i na riječkom Trsatu.

Advent u Aljmašu

glas-slavonije.hr - 25. studenog 2011.
ALJMAŠ - I ove godine Udruga žena Dora organizira Advent u Aljmašu. Za prvu adventsku nedjelju, 27. studenoga, predviđeno je paljenje prve svijeće u 18 sati. Dan prije, 26.

Dobili vatrogasne spomenice - čekaju spremište i cisternu

glas-slavonije.hr - 2. ožujka 2012.
ALJMAŠ - DVD Aljmaš održao je izvještajnu godišnju skupštinu u prostorijama Društvenog doma u Aljmašu kojoj su nazočili, osim članova Društva kojih ima 78, i mnogobrojni gosti, te 60-ak gostiju iz više od 20 vatrogasnih društava i drugih udruga

Kruzeri će od lipnja pristajati i u Aljmašu

glas-slavonije.hr - 15. ožujka 2012.
ALJMAŠ - Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić obišao je gradilište riječnog putničkog pristaništa na Dunavu za turističke kruzere u Aljmašu, gdje su radovi upravo počeli, a za koje je Županija u stopostotnom iznosu izdvojila 2

Gromada zemlje otpala na cestu

glas-slavonije.hr - 23. siječnja 2012.
ALJMAŠ - Vrlo neugodan prizor iznenadio je nedavno vozače na prilaznoj cesti Aljmašu - zemljana gromada sručila se na kolnik u večernjim satima, a prava je sreća što tada nije završila na jednom od vozila.

Oprezno u prometu

glas-slavonije.hr - 10. kolovoza 2011.
Kako bi hodočasnici koji na blagdan Velike Gospe krenu prema Aljmašu bili što sigurniji, potrebno je pridržavati se pravila ponašanja, bilo da se do Aljmaša ide pješice, biciklom ili osobnim automobilom.

U Aljmašu tisuće gostiju, a ambulanta radi samo dva sata tjedno

glas-slavonije.hr - 4. studenog 2011.
ALJMAŠ - Deseci tisuća turista i vjernika posjete Aljmaš, ponekad u samo jednom danu, a liječnika, izuzme li se mediicnske ekipe hitne pomoći na blagdan Velike Gospe, "nema ni za lijek".

Počeo Advent u Aljmašu

glas-slavonije.hr - 28. studenog 2011.
ALJMAŠ - Paljenjem prve svijeće na ogromnom adventskom vijencu u središtu sela počela je treća manifestacija Advent u Aljmašu, u oranizaciji Udruge žena Dora, a pod pokroviteljstvom Općine Erdut, poduzeća Čvorkovac d.o.o. i PSC Osijek.

Završene aljmaške žive jaslice

glas-slavonije.hr - 9. siječnja 2012.
ALJMAŠ - Priča o događaju Kristova rođenja počela je na Badnju večer u Aljmašu gdje su glumci uprizorili taj događaj u živim jaslicama postavljenim na malonogometnom igralištu preko puta Kalvarije, na samom ulazu u mjesto.

Pandžić otet i pretučen zbog starih privatnih razmirica?

glas-slavonije.hr - 21. siječnja 2012.
OSIJEK - Osoba koja je otela poduzetnika Ramiza Pandžića i držala ga zatvorenog u Aljmašu uhićena je.

Očekuju dolazak Sveta tri kralja

glas-slavonije.hr - 2. siječnja 2012.
ALJMAŠ - KUD „Aljmaš“ organizira Žive jaslice u Aljmašu, višednevnu manifestaciju na prostoru igrališta, nasuprot križnog puta. - Posebnu dimenziju program dobiva na treći dan izvedbe, točnije na Tri kralja, 6.

Seoski će liječnik dežurati i kada je Aljmaš pun turista

glas-slavonije.hr - 7. prosinca 2011.
ALJMAŠ - Nedavno pokrenuta inicijativa da ambulanta u Aljmašu radi svakodnevno, kako sada stvari stoje, mogla bi uroditi plodom.

Legalizacija će oživjeti tržište nekretnina u okolici Osijeka

glas-slavonije.hr - 21. lipnja 2011.
Najava skorašnje mogućnosti legalizacije bespravno sagrađenih objekata nije obradovala samo one koji su bez dozvola gradili duž jadranske obale nego i Osječane koji u Aljmašu

Uređene ambulante u Erdutu i Aljmašu

glas-slavonije.hr - 7. ožujka 2012.
ERDUT/DALJ - Kako bi se Erdućanima i Aljmašanima omogućila učinkovitija zdravstvena usluga, Općina Erdut i Dom zdravlja Osijek uložili su sredstva u uređenje i opremanje dviju ambulanti i liječničkog tima u tim mjestima.

Aljmašani se vraćaju na korlatine radi ljubovanja

glas-slavonije.hr - 9. prosinca 2011.
ALJMAŠ – Nakon što je mnogo toga trebalo popraviti i urediti poslije povratka u poratnom razdoblju, u Aljmašu je na red došla finija nadogradnja.

Ganute bake plaču na nastupima KUD-a

glas-slavonije.hr - 5. prosinca 2011.
ALJMAŠ - Članovi KUD-a Aljmaš odradili su protekli vikend Božićni koncert u sklopu adventa u Aljmašu - jednu od nekoliko manifestacija koje su u tri godine pretvorili u tradiciju.

Vodu ne plaćaju, a toče ju “na burad” s javne slavine

glas-slavonije.hr - 16. prosinca 2011.
ALJMAŠ – Neravnopravan položaj mještana Aljmaša koji su priključeni na vodovodnu mrežu i onih koji vodu u kućama ili vikendicama nemaju izazvao je nezadovoljstvo u Aljmašu. “Uznemirili su se duhovi” i to zbog jedne seoske slavine.

Nadbiskup Srakić: Marija je putokaz nade i utjehe

glas-slavonije.hr - 16. kolovoza 2011.
Od 1704. godine vjernici, osobito Osječani, časte Gospu u Aljmašu, a najviše hodočasnika pohodi Svetište Gospe od Utočišta na marijanske blagdane te je tradicija nastavljena i ove godine na blagdan Velike Gospe. Zahvaljujući trodnevnici od 11.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing