MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
10. prosinca 2019.  

ANTON K


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

'Kako to vodiš tvrtku, kao da ti ju je otac ostavio u oporuci?'

poslovni.hr - 4. rujna 2012.
Bivši direktor Gredelja Anton Fabek jučer je na zagrebačkom Županijskom sudu svjedočio da je na traženje Ive Sanadera i bivšeg stranačkog rizničara Mladena Barišića, HDZ-u davao novac za financiranje predizborne kampanje.

Umro čuvar nacističkih logora Anton Geiser

tportal.hr - 27. prosinca 2012.
Bivši čuvar nacističkih logora Anton Geiser (88) koji se borio protiv pokušaja da ga se deportira iz Sjedinjenih Država umro je u Pennsylvaniji gdje živio više od 50 godina, objavio je njegov odvjetnik

HBOR predstavio izmjene uvjeta kreditiranja

nacional.hr - 11. listopada 2011.
Danas je u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak predsjednik Uprave Anton Kovačev predstavio izmjene uvjeta kreditiranja i ukratko predstavio IDFC International development finance club koji je osnovalo 19 svjetskih razvojnih banaka među kojima je i

Novi slučajevi dopinga u nogometu i košarci

poslovni.hr - 10. prosinca 2012.
Nogometaš Zadra Ivan Anton Vasilj bio je pozitivan na doping u utakmici protiv Osijeka. U hrvatskom sportu još dva slučaja dopinga.

Otto von Habsburg je sebe smatrao Hrvatom, a Hrvatsku svojom domovinom

nacional.hr - 4. srpnja 2011.
Franz Josef Otto Robert Maria Anton Karl Max Heinrich Sixtus Xaver Felix Renatus Ludwig Gaetan Pius Ignatius von Habsburg, tako glasi puno ime najstarijeg sina posljednjeg austrijskog cara i mađarskog kralja. Rođen je 20. studenog 1912.

HBOR i EIB potpisali ugovor o zajmu od 100 milijuna eura

poslovni.hr - 18. rujna 2012.
Predsjednik Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) Anton Kovačev i predsjednik Europske investicijske banke Werner Hoyer

Novi ugovor HBOR-a i EIB-a: 150 mil. kuna za financiranje poduzetništva

poslovni.hr - 10. veljače 2012.
Danas su u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak (HBOR), predsjednik Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak Anton Kovačev i potpredsjednik Europske investicijske banke zadužen za EIB-ovo djelovanje u Hrvatskoj Anton Rop

Uspješno završena prva aukcija za Program razvoja gospodarstva

nacional.hr - 15. lipnja 2012.
U Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak (HBOR) predsjednik Uprave Anton Kovačev u nazočnosti ministra financija Slavka Linića predstavio je rezultate prve aukcija za Program razvoja gospodarstvu na kojoj je HBOR poslovnim bankama ponudio 500 milijuna

HBOR predstavio nove načine kreditiranja

nacional.hr - 30. svibnja 2012.
Danas je u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak (HBOR) predsjednik Uprave Anton Kovačev predstavio novi Program kreditiranja razvoja gospodarstva i novi način provedbe kreditiranja poduzetničkih projekata kroz podjelu rizika HBOR-a i poslovnih

Hrvatskoj zlato u trapu

liderpress.hr - 7. kolovoza 2012.
Hrvatski strijelac Giovanni Cernogoraz (30) senzacionalno je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu u disciplini trap, dok je naš drugi predstavnik u finalu Anton Glasnović osvojio šesto mjesto.

Uljanikovci kupuju dionice na kredit

glasistre.hr - 24. srpnja 2012.
Anton Brajković, predsjednik Uprave Uljanika, jučer je izvijestio da je ispunjen postavljeni uvjet za privatizaciju društva, jer su radnici, sadašnji i bivši, upisali 873.

HBOR od EIB-a dobio 250 milijuna eura kredita

glas-slavonije.hr - 15. prosinca 2011.
ZAGREB - Izvršni odbor Europske investicijske banke (EIB) početkom tjedna odobrio je Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak (HBOR) kredit od 250 milijuna eura, kazao je jučer predsjednik uprave HBOR-a Anton Kovačev na susretu s novinarima.

Maji Stanić nagrada za životno djelo

tportal.hr - 15. srpnja 2011.
Hrvatska turistička zajednica (HTZ) danas je dodijelila Hrvatsku turističku nagradu za životno djelo Maji Stanić iz Zagreba i godišnje turističke nagrade 'Anton Štifanić' za pojedinca Katici Hauptfeld iz Opatije te za tvrtke i ustanove opatijskom

Zajam od 50 milijuna eura za financiranje izvoza

liderpress.hr - 29. listopada 2012.
Predsjednik Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak Anton Kovačev i voditelj Ureda Svjetske banke u Hrvatskoj Hongjoo Hahm potpisali su Ugovor o zajmu za dodatno financiranje u iznosu od 50 milijuna eura za Projekt kreditnog programa financiranja

U Puli potonuo jedrenjak, kod Krka se nasukao gliser

dnevnik.hr - 15. srpnja 2012.
U luci Pula, u slobodnoj carinskoj zoni, noćas je iz još neutvrđenih okolnosti na vezu potonuo putnički drveni jedrenjak "Anton" dužine 18,5 metara.

HBOR potpisao Sporazum o suradnji s Investiciono-razvojnim fondom Crne Gore

poslovni.hr - 22. ožujka 2012.
Predsjednik Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) Anton Kovačev i predsjednik Uprave Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore Dragan Lajović jučer su potpisali Sporazum o suradnji između tih dviju institucija.

Baka: Već 20 dana ne znamo gdje je naš automobil

glas-slavonije.hr - 30. studenog 2011.
JURJEVAC PUNITOVAČKI/OSIJEK - Jozefina Ferc gotovo 20 dana pokušava pronaći svoj, ni manje ni više, automobil kojim je 11. studenoga njezin suprug, 75-godišnji Anton Zvonimir Ferc iz Jurjevca Punitovačkog, krenuo prema Osijeku.

Antonu 19. etapa, Kišerlovski sveukupno 18.

tportal.hr - 9. rujna 2011.
Španjolac Igor Anton, član momčadi Euskaltel, pobjednik je 19. etape biciklističke utrke Vuelta a Espana vožene od Noje do Bilbaoa u dužini od 158.5 kilometara.

Čašama koje je oslikao Anton Kothgasser divi se i g. Schmitt

vecernji.hr - 15. lipnja 2011.
Budimpeštanska je izložba najveća koju sam dosad radio. Novčano me iscrpila! - kaže Veljko Marton koji je ovom izložbom u prestižnom budimpeštanskom muzeju primijenjene umjetnosti Iparművészeti postao najvećom muzejskom zvijezdom u Europi!

Hrvatska nije bila interesantna za američka ulaganja, ali vide se pomaci

liderpress.hr - 3. travnja 2013.
Anton Kovačev, predsjednik Uprave HBOR-a jučer je održao sastanak s američkim veleposlanikom u Hrvatskoj, gospodinom Kenneth Mertenom te gospodinom Thomas Johnstonom, savjetnikom za gospodarstvo.
1 2 3 4 5  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing