MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
10. prosinca 2019.  

ATLANTIC GRUPA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Prihod Atlantic Grupe 3,45 milijardi kuna

poslovni.hr - 27. listopada 2011.
Atlantic Grupa je u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila ukupan prihod od prodaje u iznosu od 3,45 milijardi kuna, dvostruko više nego u istom razdoblju prošle godine

Preminuo izumitelj popularne Cedevite

net.hr - 10. svibnja 2012.
Martin Stanković, magistar farmacije koji je 70-ih godina izmislio danas popularni napitak Cedevitu, preminuo je u 81. godini. Atlantic grupa i zaposlenici tvrtke Cedevita od starog su se izumitelja oprostili s in memoriam u dnevnim novima.

Tedeschi ostvario neto dobit od 6,6 milijuna kuna

net.hr - 30. srpnja 2012.
Atlantic Grupa je objavila rezultate poslovanja u prvih šest mjeseci 2012. godine, koji pokazuju da je grupa ostvarila neto dobit od 6,6 milijuna kuna.

Zbog Droge Atlantic grupa povećala prihode za čak 104,8%

vecernji.hr - 28. srpnja 2011.
Kompanija je u prvih šest mjeseci ove godine ostvarila prihode od 2.197,1 milijuna kuna, dok je neto dobit pala na 11,5 mil.

Todorić i Tedeschi izišli iz RTL-a

glas-slavonije.hr - 26. srpnja 2011.
ZAGREB - Kompanije Agrokor u vlasništvu Ivice Todorića i Atlantic Grupa na čelu s Emilom Tedeschijem izlaze iz suvlasništva u komercijalnoj televiziji RTL Hrvatska.

Todorić oteo Tedeschiju distribuciju Red Bulla

net.hr - 23. studenog 2012.
Megapopularni energetski napitak Red Bull od iduće godine će na hrvatskom tržištu distribuirati Jamnica, koja je u sastavu Agrokora Ivice Todorića. Red Bull je dosad distribuirala Atlantic grupa Emila Tedeschija.

Atlantic grupa: Prihodi rastu, dobit prepolovljena

tportal.hr - 24. veljače 2012.
Atlantic grupa je u 2011. ostvarila rast prihoda od 4,8 posto na usporedivoj razini, uz blag pad operativne marže i znatno nižu neto dobit nego 2010.

Todorić i Tedeschi u Srbiji kažnjeni sa sedam milijuna eura

business.hr - 3. lipnja 2011.
Idea, jedna od mnogobrojnih tvrtki u vlasništvu Ivice Todorića, i Grand prom iz sastava Droge Kolinske koju je kupila Atlantic grupa Emila Tedeschija, u Srbiji su zbog narušavanja konkurencije kažnjeni sa 680 milijuna dinara

Tedeschi i Adris grupa dobitnici priznanja u Beogradu

glasistre.hr - 16. lipnja 2012.
Predsjednik Atlantic grupe Emil Tedeschi dobitnik je priznanja "Biznis ličnost 2012" u regiji

Atlantic Grupa bez dividende

poslovni.hr - 10. svibnja 2012.
Glavna skupština Atlantic Grupe održat će se 20. lipnja u Zagrebu, a jedna od točaka dnevnog reda je i odluka o upotrebi dobiti za poslovnu 2011. godinu.

Atlantic grupa dobila kredit od 307 milijuna eura!

net.hr - 28. studenog 2012.
'EBRD će nam pomoći u širenju ne samo u regiji nego i izvan nje', kazao je u srijedu u Londonu Emil Tedeschi, predsjednik uprave Atlantic grupe koja je dobila kredit od 307 milijuna eura.

Što je Atlantic radio posljednjih devet mjeseci? Evo odgovora

poslovni.hr - 30. listopada 2012.
Atlantic Grupa je u prvih devet mjeseci 2012. godine ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 3,6 milijardi kuna, što u odnosu na isti period prošle godine predstavlja rast od 5,3 posto. Atlantic Grupa je u prvih devet mjeseci 2012.

Najmoćniji poduzetnici traže alternativnu strategiju

tportal.hr - 27. veljače 2013.
U Ekonomskom institutu Zagreb (EIZ) u ponedjeljak je održan prvi sastanak Kluba EIZ-a u koji su se prvi učlanili Agrokor, Atlantic Grupa, Pliva i Privredna banka Zagreb.

Hrvatske tvrtke rekorderi preuzimanja

tportal.hr - 21. rujna 2011.
Hrvatske kompanije prošle su godine bile najaktivniji preuzimači u jugoistočnoj Europi (JIE) s 15 akvizicija ukupne vrijednosti 403 milijuna eura, pri čemu je prošlogodišnja akvizicija Droga Kolinske koju je provela Atlantic Grupa

Cedevita u Googleovom hladnjaku

liderpress.hr - 28. studenog 2012.
Atlantic grupa silno se razveselila slici koju su dobili iz Googleovog ureda u Dublinu. Naime, jedan od zaposlenika tog svjetski poznatog ureda poslao je sliku internog hladnjaka gdje se nalazi ni više ni manje nego CedevitaGO!

Atlanticu snižena kamata na 4,7 posto

tportal.hr - 20. studenog 2012.
Atlantic Grupa je s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), Međunarodnom financijskom korporacijom (IFC) i četirima komercijalnim bankama potpisala ugovor o refinanciranju

Tedeschi dioničarima platio 2,3 milijuna eura

net.hr - 15. listopada 2012.
Atlantic Grupa izvijestila je putem Zagrebačke burze da je izvršen prijenos dionica manjinskih dioničara beogradske tvrtke Soko Nada Štark te da je za preuzeti udio u temeljnom kapitalu manjinskim dioničarima isplaćena otpremnina u vrijednosti od 2

Ovo trebate znati o Tedeschijevom jesenskom ‘dealu’

poslovni.hr - 25. rujna 2012.
Dvije godine nakon akvizicije Droge Kolinske, zbog čega se zadužila 300 milijuna eura, Atlantic grupa u većinskom vlasništvu Emila Tedeschija trebala bi, najvjerojatnije do studenog, dogovoriti refinanciranje tog duga uz povoljnije kamate

ZSE: HT i Atlantic grupa ostvarili promet uz pad cijene

business.hr - 17. listopada 2011.
Redovan promet Zagrebačke burze danas je iznosio 14,3 milijuna kuna, a vrijednost dioničkih indeksa porasla je četvrti trgovinski dan zaredom.

Atlantic grupa menadžere nagrađuje sa 7,5 mil. kuna

poslovni.hr - 14. ožujka 2013.
Bonus stiže ako grupa ostvari 90% plana zarade prije poreza, a 95% divizija za koju je član Uprave nadležan. Krajem veljače Atlantic grupa u većinskom vlasništvu Emila Tedeschija je Zagrebačku burzu izvijestila da tijekom 2013.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing