MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
21. studenog 2019.  

AUGUST


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Zašto žene ne bi radile u ICT-u?

nacional.hr - 28. ožujka 2012.
Udruga CESI i Girl Geek Dinners Hrvatska organizirali su u prostorima Centra za kulturu i film August Cesarec niz međusobno povezanih radionica pod nazivom „Žene i ICT - zašto se odlučiti za karijeru u ICT sektoru?".

Ostaje li miholjački primat VTT Eurovoću?

glas-slavonije.hr - 30. prosinca 2011.
DONJI MIHOLJAC - Poslije devetodnevnih zanimljivih natjecanja, večeras (petak) će u dvorani OŠ “August Harambašić” biti održana završna večer 22. tradicionalnog Božićno-novogodišnjeg turnira “Jozo Tibinac '11”.

'Ne samo bubnjarska radionica'

culturenet.hr - 26. rujna 2012.
Centar za kulturu i film August Cesarec, Zagreb poziva na sudjelovanje u 'Ne samo bubnjarskoj radionici' koju će voditi Branko Trajkov – Trak, dugogodišnji bubnjar rock grupe 'Zabranjeno pušenje' i član Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika.

Edukativni park za Zlatni cvijet Europe

glas-slavonije.hr - 29. veljače 2012.
U osječkoj kandidaturi za prestižno priznanje Zlatni cvijet Europe važno mjesto imat će lijepo uređena unutrašnjost, kao i dvorišta i okoliš gradskih škola. Dobar primjer daje OŠ “August Šenoa”, međunarodna eko-škola, u kojoj su pripreme već počele.

Dan OŠ “August Šenoa” obilježen u znaku šume

glas-slavonije.hr - 16. studenog 2011.
Bogatom i raznolikom izložbom učeničkih radova postavljenom u holu škole te prigodnom priredbom, OŠ “August Šenoa” proslavila je Dan škole, koji već tradicionalno slave 14. studenoga, na dan rođenja hrvatskog književnika čije ime nose.

Cedevita otvorila novi košarkaški teren u Zagrebu

tportal.hr - 24. travnja 2012.
Košarkaški klub Cedevita nastavlja sa populariziranjem košarke u Zagrebu. Tako je u utorak svečano otvoreno obnovljeno košarkaško igralište OŠ August Šenoa u Selskoj ulici na Trešnjevci, u blizini Doma sportova, klupske baze.

Ciklus izložaba kvartovske fotografije Lice U'lice

culturenet.hr - 18. prosinca 2012.
Ciklus izložaba kvartovske fotografije 'Lice U'lice', nakon Susedgrada i Maksimira, predstavljaju se i u Centru za kulturu Trešnjevka, Kulturnom centru Peščenica te Centru za kulturu i film August Cesarec.

Streep i Roberts kao majka i kći u filmu "August: Osage County"

mojtv.hr - 18. veljače 2012.
Film govori o majci Violet Weston (Streep) te o njezinoj disfunkcionalnoj obitelji i njihovim lošim

Monstrum iz vremena naših prabaka

dw-world.de - 28. srpnja 2011.
Suludi ubilački pohodi pojedinca nisu plod samo današnjeg doba: još 1913. je čitava Europa sa zaprepaštenjem čitala o pokolju kojeg je počinio učitelj, pjesnik - i masovni ubojica Ernst August Wagner.

Art Clubbing u Vip Clubu

culturenet.hr - 11. prosinca 2012.
U utorak, 11.prosinca, u sklopu programa Art Clubbing u zagrebačkom Vip Clubu publici će se predstaviti mladi kantautor Nikola Vranić a.k.a J.R. August.

Završena škola astronomije

glas-slavonije.hr - 28. rujna 2011.
Astronomsko društvo Andromeda u suradnji s OŠ August Harambašić Donji Miholjac podjelom priznanja i promatranjem noćnog neba uspješno je završilo Malu školu astronomije.

Treba li MMA biti olimpijski sport?

tportal.hr - 13. travnja 2012.
UFC je podržao osnivanje Međunarodne MMA federacije (IMMAF) kojoj je na čelu bivši borac i trener 'ultimate fighta' August

U Dubrovnik bi htjelo sedamdesetak momčadi

glas-slavonije.hr - 8. prosinca 2011.
VIROVITICA - Zasluženo proslavljaju OŠ “August Cesarec” i ŠN NK Virovitica plasman u nedjeljno finale Euro Fun 2012. malonogometnog turnira u kategoriji pionira U-12.

Kreativne radionice Na granici mogućeg i nemogućeg

culturenet.hr - 13. travnja 2012.
Zbirka Richter MSU-a i Centar za kulturu i film August Cesarec organiziraju kreativne radionice pod nazivom 'Na granici mogućeg i nemogućeg' nadahnute istraživačkim svijetom Vjenceslava Richtera

Vidini Europljani suvereno do trona

glas-slavonije.hr - 2. siječnja 2012.
DONJI MIHOLJAC - U sjajnoj atmosferi krcate dvorane OŠ “August Harambašić”, pred više od tisuću gledatelja (kao nikad prije), u petak navečer završeno je 22. izdanje tradicionalnog Božićno-novogodišnjeg malonotometnog turnira “Jozo Tibinac 2011.

Jozo Tibinac 2011 s fondom od 26.000 kuna

glas-slavonije.hr - 20. prosinca 2011.
DONJI MIHOLJAC - Nakon sinoćnjeg ždrijeba, večeras (utorak, 20. prosinca) u dvorani OŠ "August Harambašić" počinje 22. tradicionalni Božićno-novogodišnji malonogometni turnir "Jozo Tibinac 2011".
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing