MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

AUKCIJA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Aukcija HNB-a nije znatnije utjecala na tečaj

poslovni.hr - 18. siječnja 2012.
Jučer je na domaćem deviznom tržištu trgovanje započelo na razinama oko 7,550 kuna za euro. Blagom potražnjom za devizama, ponajviše sa strane bankarskog sektora, tečaj je dospio na razine oko 7,565 kuna za euro.

Na HBOR-ovoj aukciji najviše novca 'uzeli' RBA i PBZ

liderpress.hr - 13. srpnja 2012.
Hrvatska banka za obnovu i razvitak održala je aukcija za Program razvoja gospodarstva na kojoj je HBOR poslovnim bankama ukupno ponudio 410 milijuna kuna.

Uspješno završena prva aukcija za Program razvoja gospodarstva

nacional.hr - 15. lipnja 2012.
U Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak (HBOR) predsjednik Uprave Anton Kovačev u nazočnosti ministra financija Slavka Linića predstavio je rezultate prve aukcija za Program razvoja gospodarstvu na kojoj je HBOR poslovnim bankama ponudio 500 milijuna

'Očekivano, interes investitora za upis Linićeve tranše bio je pozamašan'

poslovni.hr - 4. siječnja 2012.
U utorak je održana aukcija trezorskih zapisa Ministarstva financija Republike Hrvatske.

Talijanska aukcija trezorskih zapisa prigušila strahovanja

poslovni.hr - 10. studenog 2011.
Italija je danas bez teškoća prikupila pet milijardi eura na aukciji 12-mjesečnih trezorskih zapisa, uz niže kamate no što se strahovalo.

Unatoč nižem rejtingu, uspješne aukcije za Francusku i Španjolsku

poslovni.hr - 19. siječnja 2012.
Španjolska je danas prodajom obveznica pribavila znatno više novca nego što je prvotno planirala, i to zahvaljujući velikoj potražnji, a sličan odaziv zabilježila je i francuska aukcija, na kojoj se Pariz zadužio za najviši iznos koji je planirao.

Aukcija talijanskih petogodišnjih obveznica potresla europske burze

business.hr - 14. studenog 2011.
Europska tržišta dionica oslabila su u ponedjeljak u nervoznoj trgovini na početku tjedna nakon što je ulagače zabrinuo skok kamata na aukciji talijanskih petogodišnjih obveznica na najvišu razinu od uvođenja eura.

Kamata za korisnike 3,73 posto

glas-slavonije.hr - 3. lipnja 2011.
div class="tablicanaslov"> AUKCIJA PO MODELU A + /div> ZAGREB - Na 4. aukciji za dodjelu kvota kredita HBOR-a za provedbu Programa kreditiranja obrtnih sredstava pristiglo je 10 ponuda poslovnih banaka u iznosu od 731,9 milijuna kuna

Druga ovogodišnja aukcija trezorskih zapisa uz još niže kamate

liderpress.hr - 8. siječnja 2013.
Ministarstvo financija na današnjoj je, drugoj ovogodišnjoj aukciji trezorskih zapisa, plasiralo zapisa u iznosu od 408 milijuna kuna i 32 milijuna eura, što je više od planiranog

Strah zbog recesije ograničava rast cijena nafte

poslovni.hr - 24. travnja 2012.
Cijena nafte na londonskom tržištu kreće se danas nešto iznad 118 dolara za barel, pri čemu njezin daljnji rast ograničava strah zbog recesije u eurozoni, a daljnji pad uspješno provedena aukcija nizozemskih obveznica.

Slaba aukcija španjolskih državnih obveznica guši euro

liderpress.hr - 7. travnja 2012.
Na valutnim je tržištima tečaj eura prošloga tjedna oštro pao, što je posljedica oživljavanja strahovanja od širenja dužničke krize nakon rasta prinosa na španjolske obveznice i novih makroekonomskih podataka koji ukazuju na recesiju u eurozoni.

Investitori upisali 680 mil. kuna zapisa

poslovni.hr - 24. siječnja 2012.
Ovotjedna aukcija trezorskih zapisa Ministarstva financija potvrdila je dobru kunsku likvidnost u financijskom sustavu. Potražnja je premašila planske veličine, a prinosi su blago smanjeni.

Uspješna španjolska aukcija podigla euro

poslovni.hr - 19. siječnja 2012.
Euro je danas ojačao na svjetskim tržištima u pozitivnom ozračju zbog uspješne španjolske aukcije obveznica, no malo je vjerojatno da će kratki uzleti zaustaviti trend slabljenja jedinstvene europske valute.

Banke predvode rast na europskim burzama, talijanska aukcija oraspoložila ulagače

poslovni.hr - 13. siječnja 2012.
Europske dionice ojačale su danas, poduprte talijanskom aukcijom obveznica koja je obnovila apetit ulagača za rizikom, pri čemu se dobicima posebno isticao bankovni sektor.Indeks Frankfurtske burze DAX ojačao je 0,4 posto na 6.

Prodan nakit vrijedan zapanjujućih 116 milijuna dolara!

dnevnik.hr - 14. prosinca 2011.
U New Yorku je održana aukcija nakita poznate glumice Elizabeth Taylor, gdje je prodano 80 komada nakita za nevjerovatnih 116 milijuna dolara.

Italija se zadužila uz dosad najveću kamatu

liderpress.hr - 14. prosinca 2011.
Italija se u srijedu zadužila na rok od pet godina, ali uz novu najvišu kamatnu stopu od uvođenja eura od 6,47 posto. To je prva aukcija talijanskih obveznica s duljim rokom vraćanja nakon prošlotjednog summita EU-a.

Španjolski dug približio se neodrživoj razini

liderpress.hr - 17. studenog 2011.
Španjolska je u četvrtak platila najvišu kamatu na 10-godišnje obveznice od 1997., tek nešto ispod sedam posto, čime su se njezini troškovi zaduživanja približili neodrživoj razini, a sada sa strahom očekuje i aukcija francuskih obveznica.

Italija oraspoložila ulagače na Wall Streetu

liderpress.hr - 11. studenog 2011.
Na azijskim su burzama cijene dionica jutros porasle jer jučerašnja aukcija talijanskih obveznica nije prošla tako loše kao što su se ulagači plašili, no trguje se oprezno.

Justin Bieber dao svoju zmiju, bou Johnsona, na aukciju

vecernji.hr - 10. studenog 2011.
Vrijednost reptila procjenjuje se na tisuću dolara, ali već je postigao cijenu od 1750 dolara na stranici Charity Buzz. Aukcija završava 29. studenog. Egzotični kućni ljubimac svom je vlasniku pravio društvo na dodjeli nagrada MTV-a.

Test za tržište: današnja aukcija talijanskih 5-godišnjih obveznica

business.hr - 14. studenog 2011.
Na azijskim su burzama cijene dionica jutros znatno porasle, dok je euro ojačao jer se ulagači nadaju da će nove vlade u Italiji i Grčkoj spriječiti širenje dužničke krize
1 2 3 4  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing