MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
28. siječnja 2020.  

AUKCIJE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Brazilska studentica prodala nevinost za 780.000 dolara, dobitnik Japanac

dnevnik.hr - 25. listopada 2012.
Već nekoliko tjedana 20-godišnja brazilska studentica Catarina Migliorini putem online aukcije prodaje svoju nevinost. Sada joj je to i uspjelo!

Europske burze ojačale pa se spustile

poslovni.hr - 19. travnja 2012.
Na europskim burzama cijene dionica u četvrtak u ojačale, no ponešto su se spustile s ranije dosegnutih razina nakon što su objavljeni rezultati aukcije španjolskih državnih obveznica.

Domaće devizno tržište u znaku aukcije HNB-a

poslovni.hr - 24. veljače 2012.
Trgovanje na domaćem deviznom tržištu je započelo oko razine 7,590 kuna za euro. Korporativna potražnja za devizama pridodana potražnji od strane bankarskog sektora uzrokovala je više razine trgovanja jedinstvene europske valute naspram kune na 7

Država se zadužila za 285,75 milijuna kuna

liderpress.hr - 10. siječnja 2012.
Ministarstvo financija danas je izvijestilo da se kratkoročno zadužilo za 285,75 milijuna kuna putem aukcije kunskih i eurskih trezorskih zapisa, uz blago snižene kamatne stope u odnosu na prošlotjednu aukciju.

Država već danas namiruje siječanjska dospijeća duga po trezorskim zapisima

poslovni.hr - 2. siječnja 2013.
U siječnju dospijeva ukupno milijarda kuna zapisa, no i iduće bi aukcije mogle biti izdašne jer se odustalo od izlaska na inozemno tržište.

Idemo dalje: Zadužili smo se još 760 milijuna kuna

net.hr - 3. siječnja 2012.
Ministarstvo financija kratkoročno se zadužilo za više od 760 milijuna kuna putem aukcije trezorskih zapisa. Raspon kamata za kunske zapise kreće se od 4,5 posto do 5,45 posto, a za eure od 4,5 posto do 4,95 posto.

HBOR ponudio milijardu kuna, banke tražile 781 milijun kuna

poslovni.hr - 1. kolovoza 2012.
Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) objavila je danas rezultate 3. aukcije za program Razvoj gospodarstva na kojoj je HBOR poslovnim bankama ponudio milijardu kuna.

Unatoč nižem rejtingu, uspješne aukcije za Francusku i Španjolsku

poslovni.hr - 19. siječnja 2012.
Španjolska je danas prodajom obveznica pribavila znatno više novca nego što je prvotno planirala, i to zahvaljujući velikoj potražnji, a sličan odaziv zabilježila je i francuska aukcija, na kojoj se Pariz zadužio za najviši iznos koji je planirao.

Linić se na aukciji trezoraca zadužio za 1,7 milijardi kuna

liderpress.hr - 11. prosinca 2012.
Ministarstvo financija danas je prikupilo 1,716 milijardi kuna putem aukcije kunskih i eurskih trezorskih zapisa, uz iste ili niže kamatne stope nego na prošlotjednoj aukciji.

Interes banaka za HBOR-ova sredstva opet manji od ponuđenog iznosa

liderpress.hr - 14. studenog 2012.
Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) objavila je danas rezultate pete aukcije za program razvoja gospodarstva na kojoj je poslovnim bankama ponudila 400 milijuna kuna.

I Linić bankama udijelio packe zbog kamata

net.hr - 15. lipnja 2012.
Nakon prve aukcije novih HBOR-ovih kredita ministar financija je izjavio kako očekuje da će poslovne banke na sljedećim aukcijama sniziti kamatne stope.

Što joj je Michael otkrio u svom posljednjem pismu?

dnevnik.hr - 30. svibnja 2012.
Pismo koje je Michael Jackson napisao svojoj bivšoj supruzi , Lisa Marie povukla je s aukcije na kojoj je ovaj tjedan ponuđeno na prodaju.

Nakon kolapsa Vlade Nizozemska uspješno prodala obveznice

liderpress.hr - 24. travnja 2012.
Budno praćene aukcije državnih obveznica, od Španjolske, Italije do Nizozemske, danas su prošle uspješno i time nakratko umirile pojačane zabrinutosti tržišta nakon kolapsa nizozemske vlade zbog neuspjelog dogovora o proračunskim rezovima i prvog

'Tržište shvatilo da aukcije državnih obveznica nisu spas za Španjolsku'

poslovni.hr - 22. travnja 2012.
Na valutnim je tržištima prošloga tjedna euro prema dolaru ojačao više od 1 posto, zahvaljujući dobrim makroekonomskim podacima iz Njemačke

Nastavljena aprecijacija domaće valute

poslovni.hr - 7. ožujka 2012.
U utorak je nastavljena aprecijacija domaće valute naspram eura. Tako je tečaj EUR/HRK nakon aukcije trezorskih zapisa na kojoj je prihvaćeno 50 milijuna VK trezorca (naspram 8 milijuna koji su dospijevali), potonuo na razine oko 7

Hrvatska se kratkoročno zadužila za 676,7 milijuna kuna

liderpress.hr - 24. siječnja 2012.
Ministarstvo financija danas je izvijestilo da se kratkoročno zadužilo za 676,7 milijuna kuna putem aukcije kunskih i eurskih trezorskih zapisa, uz blago snižene kamatne stope u odnosu na prethodnu aukciju.

Prognoza do sredine godine: euro će vrijediti 1,2 dolara

liderpress.hr - 19. siječnja 2012.
Euro je ojačao u četvrtak na međunarodnim tržištima u pozitivnom ozračju zbog uspješne španjolske aukcije obveznica, no malo je vjerojatno da će kratki uzleti zaustaviti trend slabljenja jedinstvene europske valute.

Aukcije španjolskih i talijanskih obveznica oraspoložile azijske ulagače

poslovni.hr - 13. siječnja 2012.
Na azijskim su burzama cijene dionica jutros porasle, a ojačao je i euro, jer je splasnula bojazan ulagača od produbljivanja europske dužničke krize nakon uspješnih aukcija španjolskih i talijanskih obveznica.

Ulagači na Wall Streetu oprezni uoči sezone kvartalnih izvješća

poslovni.hr - 10. siječnja 2012.
Jučer su na Wall Streetu dionice blago porasle, no obujam trgovanja bio je mršav jer su ulagači bili oprezni uoči početka sezone objave poslovnih rezultata kompanija i aukcije talijanskih i španjolskih obveznica.

Euro raste, ali i još uvijek slab i ranjiv

liderpress.hr - 10. siječnja 2012.
Euro je u utorak ponovo blago ojačao prema dolaru na međunarodnim tržištima valuta, poduprt pojačanim apetitom za rizikom, iako ulagači s oprezom očekuju ovotjedne aukcije talijanskih i španjolskih državnih obveznica.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing