MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
11. prosinca 2019.  

BABINA GREDA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Saborska fotelja smiješi se načelniku Josipu Krniću

glas-slavonije.hr - 10. prosinca 2011.
BABINA GREDA - Ako se kockice kadrovskog mozaika na kojem predano radi budući premijer Zoran Milanović poslože onako kako pojedini stranački dužnosnici predviđaju, i županjski bi kraj u 10. sazivu Sabora ipak mogao imati svoga predstavnika.

Država isplatila samo 3,5 posto odštete za sušu

glas-slavonije.hr - 17. siječnja 2012.
BABINA GREDA - Babogredskim poljoprivrednicima koji su zbog suše pretrpjeli velike štete na usjevima, procijenjene na više od pet milijuna kuna, od čega samo na kukuruz otpada gotovo četiri milijuna, stigla je odšteta.

Zaprega Antuna Verića iz Babine Grede proglašena je najljepšom

glas-slavonije.hr - 13. lipnja 2011.
BABINA GREDA - “Konji bijelci, to su Babogredci” orilo se jučer Babinom Gredom i još jednom opravdalo ovaj stih po kojemu su Babina Greda i njeni stanovnici nadaleko poznati. Babina Greda je jučer, 31.

Načelnik Krnić pogoduje “drugovima” i ne želi naplatiti zadužnicu od 100.000 kuna

glas-slavonije.hr - 11. kolovoza 2011.
BABINA GREDA - Načelnik Babine Grede, Josip Krnić, ponovno je na udaru oporbenih vijećnika koji ga optužuju da pogoduje privatnim investitorima na štetu Općine.

U Hrvatsku čamcem preko Save

glas-slavonije.hr - 21. siječnja 2012.
BABINA GREDA - Policija je u Babinoj Gredi na nasipu u zemljišnom predjelu “Zekina rampa” uhitila 54-godišnjeg vodiča iz BiH i 32-godišnjeg državljanina iz Srbije, koji su ilegalno prešli državnu granicu.

Babogredci žele festival bećarca i muzej Šokadije

glas-slavonije.hr - 24. ožujka 2012.
BABINA GREDA - Udruga za promicanje i očuvanje šokačke baštine "Šokadija" Babina Greda već godinama je poznata diljem Hrvatske kao veliki promicatelj šokačke baštine i kulture

Provalili u kuću starice, opljačkali je i ozlijedili

glas-slavonije.hr - 6. rujna 2011.
BABINA GREDA - Dragica Grbavac (81) iz Babine Grede zadobila je lakše ozljede kada su joj u nedjelju navečer, između 22,30 i 23 sata, u obiteljsku kuću smještenu u Ulici Vladimira Nazora, upala dva maskirana razbojnika i napala je tražeći novac.

“Fejsaju” samo načelnici općina Babina Greda i Cerna

glas-slavonije.hr - 27. veljače 2012.
ŽUPANJA - Suvremenu krilaticu “na Fejsu sam, dakle postojim”, koju su prihvatili milijuni ljudi i koja je postala filozofijom 21. stoljeća, ne priznaju lokalni dužnosnici u županjskoj Posavini.

Pola milijuna kuna za devet općina

glas-slavonije.hr - 12. studenog 2011.
VINKOVCI - Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i načelnici općina Andrijaševci, Babina Greda, Gradište, Jarmina, Lovas, Privlaka, Tordinci

Prodali zalihe sira Slovencima

glas-slavonije.hr - 17. veljače 2012.
BABINA GREDA - Dok proizvođači mlijeka ovih dana prosvjeduju i vode bitku s najvećim prerađivačima radi veće otkupne cijene mlijeka, vlasnik babogredske mini mljekare “Družba”, Pavo Barić, nema takvih problema.

Posao u stakleniku tek krajem 2012. godine

glas-slavonije.hr - 28. rujna 2011.
BABINA GREDA - Unatoč očekivanjima Babogredaca da će prvi od njih na proljeće 2012. dobiti posao u stakleniku, koji bi trebao niknuti u blizini geotermalne bušotine u tome selu, zainteresirani će se ipak morati strpjeti do kraja sljedeće godine.

Šokci se vratili na stan

glas-slavonije.hr - 30. kolovoza 2011.
BABINA GREDA - U organizaciji Udruge za promicanje i očuvanje šokačke baštine Šokadija iz Babine Grede proteklog su vikenda, na stanu Ivana Kneževića Todorovog, održani 9. Stanarski susreti i natjecanje stanara i stanarica u radnim disciplinama.

Uz mjericu - pola litre šljivovice dnevno, prsti pletu kao po harfi

glas-slavonije.hr - 31. kolovoza 2011.
BABINA GREDA - Već 73 godine Zlatko Okanović iz Babine Grede izrađuje sepete, a pod njegovim vještim prstima nastalo ih je na tisuće. U Babinu Gredu doselio je nakon 2.

Na sladoled po 1 kunu u Babinu Gredu dolaze i iz susjednih sela

glas-slavonije.hr - 1. rujna 2011.
BABINA GREDA - Simboličnom cijenom od samo jedne kune za kuglu sladoleda vlasnik slastičarnice Korzo u centru Babine Grede, Muarem Rufati, uspio je od svoga sladoleda napraviti pravi brend.

Tražili ulagača s dobiti od 10 i imovinom od 30 milijuna eura?

glas-slavonije.hr - 22. studenog 2011.
BABINA GREDA - Babogredski načelnik Josip Krnić ponovno se našao na udaru lokalnih HDZ-ovaca i nezadovoljnih mještana koji ga optužuju za samovolju i pogodovanje privatnim interesima.

Školska kuhinja dobila novo posuđe i tanjure

glas-slavonije.hr - 3. prosinca 2011.
BABINA GREDA - Vukovarsko-srijemska županija donirala je posuđe OŠ Mijata Stojanovića u Babinoj Gredi, koja ga zbog nedostatka novca nije mogla sama kupiti i obnoviti.

Mrkonjići odlučili proširiti stado kupivši još 48 goveda

glas-slavonije.hr - 6. ožujka 2012.
BABINA GREDA - I dok mljekari posljednjih dana tvrde da su na koljenima jer uz ponuđenu otkupnu cijenu mlijeka neće moći opstati, ima i drukčijih primjera, koji pokazuju da se i od proizvodnje mlijeka može pristojno živjeti.

Babinoj Gredi konačno pitka voda iz vodovoda

glas-slavonije.hr - 22. listopada 2011.
BABINA GREDA - Priključenjem Babine Grede na regionalni vodovod Istočna Slavonija zadovoljni su u tome mjestu, posebice načelnik Josip Krnić koji ističe kako je velika općina napokon dočekala da u 21. stoljeću ima kvalitetnu pitku vodu.

Otvorit će pučku kuhinju i graditi kadrovske stanove

glas-slavonije.hr - 4. siječnja 2012.
BABINA GREDA - Općina Babina Greda ambiciozno je ušla u 2012. godinu. Među planiranim investicijama, mještanima je najvažnija izgradnja školske sportske dvorane.

Lopovi su maloljetnici

glas-slavonije.hr - 21. ožujka 2012.
BABINA GREDA- Policija je nakon krim-obrade kazneno prijavila četvoricu maloljetnika zbog niza krađa u Babinoj Gredi. Osumnjičeni su u dobi od 14 do 17 godina, a krađe su počinili od prosinca 2011. do 19.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing