MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

BANCO POPOLARE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Probio rupu u zidu i opljačkao banku

glasistre.hr - 31. svibnja 2011.
Nepoznati lopov provukao se noću u poslovnicu Banco Popolare u Velikoj Gorici kroz rupu u zidu koju je izbušio iz zgrade u izgradnji i opljačkao zasad neutvrđenu novčanu svotu.

Banco Popolare povlači se iz Mađarske, ostaje u Hrvatskoj

poslovni.hr - 23. kolovoza 2011.
Banco Popolare Croatia potvrdila je da talijanska grupacija Banco Popolare prodaje svoju mađarsku podružnicu, no opovrgava pisanje nekih talijanskih medija o mogućnosti povlačenja te banke iz Hrvatske.

Povećanje temeljnog kapitala za 6 milijuna kuna

liderpress.hr - 10. kolovoza 2011.
Nadzorni odbor Banco Popolare Croatia na današnjoj je sjednici dao suglasnost na odluku Uprave te banke o povećanju temeljnog kapitala i izdavanju novih dionica.

Fitch snizio rejting Intesi Saopaolo, UniCredit i Banco Popolare na razmatranju

business.hr - 12. listopada 2011.
Agencija za kreditne rejtinge Fitch snizila je u utorak rejtinge trima talijanskim bankama, uključujući Intesu Sanpaolo, dok je rejtinge drugih dviju banaka, među kojima i UniCredita

Banco Popolare očekuje gubitak od 330 milijuna eura

poslovni.hr - 5. ožujka 2013.
Banka je objavila ažuriranu procjenu u ponedjeljak navečer, nakon zatvaranja tržišta. Talijanska Banco Popolare upozorila je da bi 2012. godinu mogla zaključiti s neto gubitkom u iznosu do 330 milijuna eura.

Novi član Nadzornog odbora Banco Popolare Croatia

liderpress.hr - 15. siječnja 2013.
Na sjednici Glavne skupštine Banco Popolare Croatia donesena je odluka o izboru novog člana Nadzornog odbora banke te izmjenama i dopunama Statuta.

Četvrta najveća talijanska banka u gubitku od 54 milijuna eura

liderpress.hr - 14. studenog 2012.
Talijanska Banco Popolare, četvrta po veličini banka u Italiji, izvijestila je o neto gubitku u devetomjesečnom razdoblju od 54 milijuna eura zbog revalorizacije duga.

Dodijeljene prve hrvatske nagrade za razvoj zelenog gospodarstva

nacional.hr - 24. travnja 2012.
U organizaciji Saveza za energetiku Zagreba i Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže Hrvatske i generalno pokroviteljstvo Banco Popolare Croatia

Banco Popolare s većom dobiti

glas-slavonije.hr - 1. veljače 2012.
Banco Popolare Croatia d.d. je u prošloj godini ostvarila neto dobit od 10,65 milijuna kuna, u usporedbi s 9,973 milijuna kuna u godini ranije, objavljeno je u priopćenju na Zagrebačkoj burzi.

Banco Popolare otpisala grčki dug i najavljuje jačanje kapitala

business.hr - 14. studenog 2011.
Talijanska banka Banco Popolare ostvarila je konsolidiranu neto dobit od 324 milijuna eura u devetomjesečnom razdoblju zaključno s krajem rujna, otpisavši značajan iznos grčkog duga

Dobit Banco Popolare pala ispod milijun kuna

poslovni.hr - 31. siječnja 2013.
Imovina na kraju izvještajnog razdoblja iznosi 2,54 milijardi kuna, odnosno 4,14 posto manje u odnosu su na kraj 2011. godine. Banco Popolare Croatia je u 2012.

Ukupna imovina Banco Popolare 2,599 milijardi kuna

poslovni.hr - 27. srpnja 2012.
Banco Popolare Croatia objavila je nerevidirane financijske rezultate za prvo polugodište 2012. godine. Ukupna imovina banke iznosi 2,599 milijardi kuna, što predstavlja smanjenje od 1,9 posto u odnosu na završetak 2011. godine.

Banco Popolare u gubitku 109 milijuna eura

poslovni.hr - 16. svibnja 2012.
Talijanska banka Banco Popolare objavila je u srijedu da je u prvom tromjesečju zabilježila neto gubitak od 109 milijuna eura zbog oscilacija u ocjeni njezina boniteta u nepovoljnom gospodarskom okruženju.

Banco Popolare otpisala 398 milijuna eura kredita

liderpress.hr - 30. kolovoza 2012.
Neto dobit talijanske Banco Popolare iznosila je u prvoj polovini godine 29 milijuna eura nakon gubitaka povezanih s revalorizacijom vrijednosnih papira. U istom razdoblju prošle godine prilagođena neto dobit iznosila je 189,6 milijuna eura.

Talijanska Banco Popolare prodaje mađarski ogranak

poslovni.hr - 2. travnja 2013.
Četvrta najveća talijanska banka Banco Popolare dogovorila je prodaju malenog mađarskog ogranka tamošnjem zajmodavcu MagNet za 500 tisuća eura.

U Klub izvoznika ušla i Banco Popolare Croatia

liderpress.hr - 1. prosinca 2011.
Liderovom Klubu izvoznika danas se pridružila i Banco Popolare Croatia. Ugovor o pristupanju Klubu izvoznika potpisali su Goran Gazivoda, predsjednik Uprave Banco Popolare Croatia, i Željko Vukelić, direktor tvrtke Lider press.

Andrea Marabini na čelu Banco Popolare Croatia

liderpress.hr - 13. rujna 2012.
Banco Popolare Croatia obavijestilo je Zagrebačku burzu o promjenama u Upravi banke. Naime, predsjednik Uprave Goran Gazivoda, zbog isteka mandata, prestaje obnašati funkciju predsjednika odnosno člana Uprave Banke.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing