MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
25. siječnja 2020.  

BARROSO


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

'Otklonjena opasnost od grčkog bankrota'

tportal.hr - 21. veljače 2012.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso ocijenio je u utorak da drugi paket pomoći Grčkoj otklanja mogućnost bankrota te zemlje, dok predstavnici privatnih vjerovnika tvrde da se još ne može govoriti o prekretnici

EU pozdravila rezultate referenduma u Hrvatskoj

dw-world.de - 23. siječnja 2012.
Europska je unija pozdravila ishod referenduma hrvatskih građana o članstvu Hrvatske u EU-u. Prvi su u zajedničkom priopćenju reagirali predsjednik Europske komisije Barroso i predsjednik Vijeća EU-a Van Rompuy.

Berlusconi: Drugi nisu u poziciji držati nam lekcije

vecernji.hr - 25. listopada 2011.
Van Rompuy i Barroso traže od članica Unije da do srijede odluče na koji način će dovesti financije u red.

Čeka nas federacija Sjedinjenih država Europe?

net.hr - 13. rujna 2012.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso iznio je novu inicijativu da Europsku uniju treba pretvoriti u federaciju nacionalnih država. Novi prijedlog bit će predstavljen prije izbora za Europski parlament 2014. godine.

EU primila Nobelovu nagradu za mir

poslovni.hr - 10. prosinca 2012.
Barroso je u svom govoru spomenuo i Hrvatsku. Predsjednik Euopske komisije Jose Manuel Barroso, predsjednik Europskog vijeća Herman Van Rompuy te Martin Schulz, predsjednik Europskog parlamenta, primili su u Oslu Nobelovu nagradu za mir.

Barroso će Nikoliću objasniti da su Srbi počinili genocid

tportal.hr - 4. lipnja 2012.
Skandalozna izjava Tomislava Nikolića da se u Srebrenici nije dogodio genocid bit će glavna tema susreta predsjednika Europske komisije Josea Manuela Barrosa i novoga srpskoga predsjednika zakazanog za 14.

RH u petak može očekivati dobre vijesti

glasistre.hr - 7. lipnja 2011.
Hrvatska u petak može očekivati dobre vijesti u vezi sa završetkom pregovora s EU-om, izjavio je u utorak u Strasbourgu predsjednik Europske komisije (EK) Jose Manuel Barroso.

Barroso: Grčka ostaje u EU

glas-slavonije.hr - 29. rujna 2011.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso ocijenio je u srijedu da je veće jedinstvo ključno za opstanak Europske unije, dodajući kako je Europa pred najtežim testom do sada.

Barroso: Građani Hrvatske, ovo je vaš povijesni uspjeh!

glas-slavonije.hr - 11. lipnja 2011.
BRUXELLES/ZAGREB - Još nije vrijeme za šampanjac, ali jest za čašu vina, kazao je, uz zadovoljan osmijeh

Sve zemlje EU trebale bi imati euro

nacional.hr - 10. studenog 2011.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso u srijedu je u Berlinu izjavio kako bi "sve zemlje Europske unije trebale imati euro kao valutu".

Kaznena odgovornost za financijaše

glasistre.hr - 16. listopada 2011.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso predložio je u razgovoru za nedjeljno izdanje dnevnika Le Parisien da se u europsko pravo unese "individualna kaznena odgovornost za financijaše"

Barosso: Želimo ostanak Grčke u eurozoni

nacional.hr - 7. veljače 2012.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso izjavio je u utorak da želi ostanak Grčke u eurozoni, jer bi cijena njezina izlaska bila skuplja od ostanka u klubu zemalja koje koriste zajedničku valutu. "Želimo da Grčka ostane u eurozoni.

ETA najavila kraj oružane borbe

glasistre.hr - 21. listopada 2011.
Španjolski premijer Jose Luis Zapatero, kao i predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso i predsjednik Europskog parlamenta Jerzy Buzek pozdravili su u petak najavu baskijske oružane

Švicarci odgovorili Barrosu: Dati novac Hrvatskoj? Ne dolazi u obzir!

dnevnik.hr - 11. siječnja 2013.
Nakon što je Jose Manuel Barroso švicarskim vlastima poslao pismo u kojem traži da ta država uplati nešto novca u Kohezijski fond zbog ulaska Hrvatske u EU, stigao je odrješit odgovor tamošnje vladajuće stranke.

Svađa Bruxellesa i Berlina zbog euroobveznica

tportal.hr - 23. studenog 2011.
Unatoč snažnom protivljenju Njemačke, predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso predložio je u srijedu izdavanje zajedničkih europskih obveznica kako bi se obuzdala rastuća dužnička

Barroso: Osnažena Europa izlazi iz krize

business.hr - 6. rujna 2011.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso ocijenio je da će Europa osnažena izaći iz krize koja je zahvatila eurozonu i rekao kako je potpuno siguran da će euro preživjeti.

'EU želi da Grčka ostane u euro zoni'

nacional.hr - 17. svibnja 2012.
Europska unija će poštivati svoje obveze prema Grčkoj kako bi ta zemlja ostala u euro zoni, ali Atena također mora izvršavati svoje obveze prema Uniji, kazao je u četvrtak predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso.

Barroso pesimističniji i od Rohatinskog: BDP u RH pada 1,2%

vecernji.hr - 11. svibnja 2012.
Ministar Linić u četvrtak je, komentirajući prognozu Rohatinskog, izjavio da će Vlada demantirati sve one koji ne vjeruju da će se u ovoj godini ostvariti gospodarski rast od 0,8 posto.

Proračun EU trebao bi narasti na gotovo bilijun eura

liderpress.hr - 30. lipnja 2011.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso predstavio je prijedlog za proračun Unije za idućih sedam godina. On bi trebao narasti na gotovo bilijun eura, a EU želi uvesti i "svoj" porez za sve građane EU, piše Deutsche Welle.

Mogu li Barroso i van Rompuy spasiti Timošenko?

tportal.hr - 19. prosinca 2011.
Ukrajina je u ponedjeljak domaćin čelnicima Europske unije na samitu koji će biti u sjeni presude bivšoj premijerki Juliji Timošenko na sedmogodišnju zatvorsku kaznu pa su izgledi da Kijev i Bruxelles potpišu sporazum o pridruživanju smanjeni gotovo
1 2 3 4 5  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing