MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

BIH VIJESTI


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

VIDEO: Lider SDP-a BiH ulovljen kako 'uređuje' Dnevnik FTV-a

dnevnik.hr - 3. ožujka 2012.
Lider SDP-a BiH i ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija je ulovljen kako 'uređuje' program FTV-a, piše portal Vijesti.ba.

'Volio bih Ibru i Šimunića, ali najbolji su ovi koje imam'

tportal.hr - 21. kolovoza 2011.
U danima kada navijači s velikom pozornošću čekaju vijesti iz Moskve, jer Hajduk je od Lokomotive zatražio posudbu Senijada Ibričića, trener bijelih Krasimir Balakov skroz je okrenut dvoboju protiv Zagreba.

Turska i Grčka žele proširiti suradnju

setimes.com - 7. ožujka 2013.
Dvojica premijera potpisali su 25 sporazuma u cilju unaprjeđenja suradnje. Od ostalih vijesti iz poslovanja: bugarski energetski regulator predložio je smanjenje cijena električne energije, dok će BiH Airlines 1. travnja pokrenuti novu liniju.

Tri BiH prvoligaša pred gašenjem ili istupanjem

kosarka.hr - 17. lipnja 2011.
Iz dana u dan sve je više vijesti o alarmantnim stanjima u ponajboljim košarkaškim klubovima u BiH i to mahom onima s velikom tradicijom, koji su bili članovi nekada najjače košarkaške lige u Europi, Jugoslavenske lige.

Izvoz Srbije povećan zahvaljujući nafti i automobilima

setimes.com - 12. prosinca 2012.
Srbija je povećala izvoz za 3,4 posto u odnosu na prethodnu godinu. Od ostalih vijesti iz poslovanja: Cipar će rezati plaće u javnom sektoru, dok je parlament BiH usvojio proračun za 2013. godinu.

Poljoprivrednici u BiH žele fiskalnu potporu

setimes.com - 11. kolovoza 2011.
Poljoprivrednici u BiH uzrokuju prometne gužve. Od ostalih poslovnih vijesti: Hrvatska prodaje dva svoja otoka, a konzorcij Trans-Adriatic Pipeline udvostručuje svoje ulaganje u Grčkoj.

Regija dobila sredstva za inovacije i razvoj malog i srednjeg poduzetništva

setimes.com - 14. prosinca 2011.
Međunarodni zajam će pomoći regiji u implementaciji zajedničke investicijske platforme. Od ostalih vijesti iz poslovanja: tursko gospodarstvo zabilježilo rast veći od očekivanog, a austrijska naftno-plinska tvrtka OMV možda napušta Hrvatsku i BiH.

BiH dospjela na popis odredišta avanturističkog turizma

setimes.com - 19. siječnja 2012.
National Geographic hvali BiH zbog ponude na području brdskog biciklizma. Od ostalih poslovnih vijesti: Predviđa se negativan trend u hrvatskom gospodarstvu, a u Ateni novi štrajkovi protiv mjera štednje.

Srbija preuzima OMV-ove benzinske crpke u BiH

setimes.com - 5. prosinca 2012.
Srpski NIS provodi plan širenja u regiji. Od ostalih vijesti iz poslovanja: UN nudi 20.000 dolara svakome tko osmisli relativno jeftino rješenje za uporabu obnovljivih izvora energije za više od 3.000 obitelji u Bosni i Hercegovini.

Želite li i krumpiriće? Otvara se McDonald's u Sarajevu

setimes.com - 27. srpnja 2011.
Div brze hrane širi se i na glavni grad BiH. U ostalim poslovnim vijestima: Moody's donosi nove loše vijesti Grčkoj, dok susjedna Bugarska svjedoči naglom porastu broja milijunaša.

EBRD pridonosi turskom fondu za čistu energiju

setimes.com - 21. rujna 2011.
Banka pruža podršku projektima za čistu energiju u Turskoj i na Balkanu. Od ostalih vijesti iz poslovanja, bugarska je tvrtka proizvela prve kompaktne fluorescentne štedne žarulje, a BiH će prihvaćati carinski pečat Kosova.

Sarajevo izabrano za najbolji grad koji treba posjetiti

setimes.com - 4. travnja 2012.
Pobijedivši nekoliko mediteranskih lokacija, glavni grad BiH izabran je za najbolje odredište za odmor. Od ostalih vijesti iz poslovanja: američka tvrtka Chevron do kraja godine u Rumunjskoj prekida svoje aktivnosti vezane za plin iz škriljevca.

Zemljoradnici u BiH prosvjeduju zbog problema u poljoprivredi

setimes.com - 5. rujna 2012.
Poljoprivrednici u BiH zahtijevaju djelovanje vlade. Od ostalih vijesti iz poslovanja: EBRD će Srbiji posuditi novac za podršku gospodarskom oporavku, dok Wizz Air planira otvoriti novu operativnu bazu u Skoplju.

Rumunjska i BiH unapređuju suradnju

setimes.com - 27. ožujka 2013.
Dvije zemlje planiraju infrastrukturne, turističke i energetske projekte. Od ostalih vijesti iz poslovanja: albanski parlament je odobrio međuvladin sporazum o Trans-jadranskom plinovodu.

Coca-Cola otvara operativno središte u Bugarskoj

setimes.com - 18. travnja 2013.
Odluka tvrtke za proizvodnju bezalkoholnih pića otvorit će 150 radnih mjesta. Od ostalih vijesti iz poslovanja: Vodaphone će prebaciti svoje glavne regionalne operacije u Rumunjsku, a Srbija, BiH i Turska planiraju unaprijediti gospodarsku suradnju.

Više od 43% stanovnika BiH je bez posla

setimes.com - 1. veljače 2012.
Nezaposlenost u BiH dosegla je najvišu vrijednost u protekle četiri godine. Od ostalih vijesti iz poslovanja: Albanija i Crna Gora dogovorile su se oko izgradnje autoceste, dok se Bugarska želi priključiti Europskom paktu o financijskoj stabilnosti.

Slovenija i Hrvatska riješile desetljećima star bankarski spor

setimes.com - 13. ožujka 2013.
Spor oko Ljubljanske banke bit će okončan raspodjelom sredstava uz međunarodni nadzor. Od ostalih vijesti iz poslovanja: očekuje se porast ulaganja na relaciji BiH - Katar, a BDP Bugarske je opao u 2012. godini.

Hoće li loše vijesti uzdrmati političku elitu u BIH?

setimes.com - 18. listopada 2011.
Oštro izvješće iz Bruxellesa pokazatelj je dubine problema u kojima se zemlja nalazi, ali mnogi sumnjaju da će potaknuti potrebne promjene.

Srbija, Hrvatska i BiH nastoje unaprijediti gospodarske veze

setimes.com - 8. veljače 2012.
Balkanski su se vođe na sastanku u Sarajevu dogovorili o povećanju gospodarske suradnje. Od ostalih vijesti iz poslovanja: američka državna tajnica Hillary Clinton poziva Bugarsku na diverzifikaciju izvora nafte i plina.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing