MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
21. siječnja 2020.  

BK NUŠTAR


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Stihovi nuštarskog župnika među darovima Benediktu XVI.

glas-slavonije.hr - 7. srpnja 2011.
NUŠTAR - Kada se, sa svojim župljanima i brojnim Slavoncima, uputio vlakom u Zagreb na susret s papom Benediktom XVI., srce vlč.

U spomen na Talijana obitelj pisala knjigu

glas-slavonije.hr - 7. studenog 2011.
NUŠTAR - U spomen na Ivana Vrdoljaka - poznatog i po nadimku Talijan - poginulog 4. studenoga 1991. godine u obrani Nuštra posvećeno je 60-ak stranica knjige što su je sami "iz duše, na mah i od srca" napisali članovi obitelji.

Vinkovci u stihu

glas-slavonije.hr - 31. listopada 2011.
VINKOVCI - Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci obilježava Mjesec hrvatske knjige raznim događanjima. U Knjižnici je postavljena izložba pjesničkih zbirki vinkovačkih pjesnika Vinkovci u stihu. Ogranak Nuštar Narodna knjižnica i čitaonica sv.

Socijaliziraju se i opuštaju uz vježbanje zumba fitnessa

glas-slavonije.hr - 27. veljače 2012.
NUŠTAR - Potkraj prošle godine u Domu Nuštar pokrenut je organizirani program zumba fitnessa za korisnike, koji se održava dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta a planira se održavati do kraja trećeg mjeseca.

Nuštar: počelo istraživanje avarskih grobova

culturenet.hr - 7. rujna 2011.
Arheolozi Gradskog muzeja Vinkovci i zagrebačkog Arheološkog instituta otvorili su na lokalitetu dvorca Khuen-Belassi u Nuštru prvih 10 od ukupno 183 avarska groba, koliko ih se, kako je otkriveno u svibnju, nalazi na toj lokaciji.

Štanglice, medenjaci, breskvice - najslađi su iz bakine kuhinje

glas-slavonije.hr - 21. prosinca 2011.
NUŠTAR - Priprema suhih kolačića u božićno vrijeme običaj je koji sve više nestaje, no da tomu ne mora biti tako, uvjerili smo se ovih dana u Nuštru kod bake Jelice

20 godina nakon rata Nuštar je mladim obiteljima poželjno mjesto za život

glas-slavonije.hr - 5. listopada 2011.
NUŠTAR - Dvadeset je godina od herojske obrane Nuštra u Domovinskom ratu, a u toj općini posebno je ozračje upravo danas, 5. listopada, kada je vođena bitka za mjesto. “Dana 1. listopada srbo-četnička vojska ušla je u Marince, 2.

Avarsko groblje dokumentirano je fotografiranjem iz balona

glas-slavonije.hr - 20. listopada 2011.
NUŠTAR - Arheolozi vinkovačkoga Gradskog muzeja i zagrebačkog Arheološkog instituta na lokalitetu dvorca Khuen-Belassi u Nuštru, gdje su od rujna vođeni radovi na istraživanju avarskog groblja koje je otkriveno posve slučajno

Ljubav prema motorima prenosi se oca na sinove

glas-slavonije.hr - 7. rujna 2011.
VINKOVCI - U organizaciji Motokluba ''Nuštar'', Općine Nuštar i nuštarske Mladeži HDZ-a, drugu godinu zaredom organiziran je veliki motosusret, koji je okupio velik broj zaljubljenika u ljubimce na dva kotača. - Ove godine organizirali smo 2.

Zapalila se dva BMW-a

glas-slavonije.hr - 20. veljače 2012.
div class="tablicanaslov"> POŽAR U VINKOVCIMA I NUŠTRU /div> VINKOVCI/NUŠTAR - Dva automobila - u oba slučaja BMW-a - zapalila su se u subotu u Vinkovcima i Nuštru. Požari su izbili, kako je utvrđeno, zbog kvara na električnim instalacijama.

Srakić: Vlast uzimaju neki bez povijesti i korijena koji bi krojili budućnost

dnevnik.hr - 7. listopada 2012.
U povodu 680. obljetnice prvog spomena župe Nuštar i 40. obljetnice svećenstva nuštarskog župnika Slavka Vranjkovića danas je u crkvi Duha Svetoga u Nuštru misno slavlje predvodio predsjednik Hrvatske biskupske konferencije

28 intervencija DVD-a Nuštar

glas-slavonije.hr - 30. kolovoza 2011.
NUŠTAR/CERIĆ - U nedjelju popodne došlo je do požara na stogovima sijena u Ceriću, koji su ugasili pripadnici DVD-a Nuštar. Kako nam je potvrdio zapovjednik DVD-a, Tadija Milić, to je bila 28 intervencija ove godine.

Nuštar: Policiji predao vlastiti arsenal oružja

dnevnik.hr - 17. rujna 2012.
U sklopu akcije 'Manje oružja - manje tragedija', mještanin Nuštra predao je jučer djelatnicima protueksplozijske zaštite Policijske uprave (PU) vukovarsko-srijemske veću količinu streljiva i dvije puške.

Nuštar proslavio svoj dan

glas-slavonije.hr - 10. listopada 2011.
NUŠTAR - U Nuštru je u okviru velike proslave 20. obljetnice herojske obrane Nuštra u bogatom programu održana i izložba malih životinja, te veliko druženje branitelja, ali i gotovo svih Nuštaraca, uz koncert Tihe Orlića.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing