MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
8. prosinca 2019.  

BOOKVICA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Prednovogodišnja Bookvica: Marko Pogačar

mvinfo.hr - 26. prosinca 2012.
U četvrtak, 27. prosinca 2012. godine s početkom u 20.30 sati, u klubu Quasimodo (Split, Gundulićeva 26/II) održat će se posljednja ovogodišnja Bookvica

Bookvica u Quasimodu ugošćuje Vladu Simicicha Vavu

vecernji.hr - 29. studenog 2012.
Autor u Bookvicu dolazi s književnim prvijencem, proznom zbirkom „Odstranjivač ljubavi“

Split dobiva Kuću kreativnog pisanja

liderpress.hr - 26. srpnja 2012.
Koordinacija splitskih udruga za promicanje književnosti Pričigin, Bookvica i Kurs te Hrvatsko društvo pisaca najavili su projekt Kuća kreativnog pisanja kojim će se, od listopada

Bookvica predstavlja 10. broj časopisa THE SPLIT MIND

mvinfo.hr - 23. svibnja 2012.
Književni program Bookvica u splitskom klubu Quasimodo, ovog četvrtka, 24. svibnja u 21 sat, promovira netom objavljeni 10. broj časopisa za književnost i kulturu studenata Sveučilišta u Splitu "THE SPLIT MIND".

Bookvica : Boba Đuderija i Edi Matić

mvinfo.hr - 17. svibnja 2012.
Splitski autori Slobodanka Boba Đuderija i Edi Matić, predstavit će se u pretposljednjoj ovosezonskoj Bookvici, u četvrtak 17. svibnja u 21 sat.

Bookvica predstavlja udrugu DADAnti

mvinfo.hr - 25. travnja 2012.
U novom terminu četvrtkom, književni program Bookvica u splitskom klubu Quasimodo, ovoga će četvrtka, 26. travnja predstaviti splitsku udrugu DADAnti, koja se bavi promicanjem eksperimentalnog pjesništva i ostalih vrsta eksperimentalne umjetnosti.
DADAnti u Bookvici - culturenet.hr

Splitska Bookvica u znaku Četvrtog čovjeka i britanskog rocka

mvinfo.hr - 11. travnja 2012.
Ovoga četvrtka, 12. travnja s početkom u 20.30 sati, književni program Bookvica predstavlja jednog od najcjenjenijih suvremenih hrvatskih romanopisaca, Marinka Koščeca i njegov novi roman „Četvrti čovjek“.

Psihoterapijska Bookvica

culturenet.hr - 30. ožujka 2012.
U ponedjeljak, 2. travnja, u 21 sat, književni program Bookvica u splitskom klubu Quasimodo ugostit će poznatog zagrebačkog psihijatra i psihoterapeuta Milana Košutu

Ivana Simić Bodrožić gošća Bookvice

culturenet.hr - 24. studenog 2011.
U ponedjeljak, 28. studenog, s početkom u 21 sat, u splitskom klubu Quasimodo, održat će se još jedno druženje u okviru književnog programa Bookvica, i to ovoga puta s popularnom književnicom mlađe generacije Ivanom Simić Bodrožić.

Zoran Ferić gost Bookvice

culturenet.hr - 19. ožujka 2012.
U sklopu književnog programa Bookvica, u ponedjeljak, 19. ožujka, s početkom u 21 sat, u splitskom u klubu Quasimodo, gostovat će jedan od najznačajnijih suvremenih hrvatskih književnika – Zoran Ferić .

Bookvica ugošćuje predstavnike poetskih večeri Rječilište

mvinfo.hr - 14. studenog 2011.
U ponedjeljak 14. studenog s početkom u 21 sat, u splitskom klubu „Quasimodo“ dva će se književna događanja spojiti u jedno: voditeljica književnog programa Bookvica, Patricija Vodopija

Novu sezonu književne Bookvice otvara Edo Popović

mvinfo.hr - 2. listopada 2012.
Nakon četveromjesečne ljetne stanke ovoga će četvrtka 4. listopada započeti nova, četvrta po redu sezona književnog programa BOOKVICA u splitskom klubu „Quasimodo“.

Bookvica ugošćuje Ladu Žigo

culturenet.hr - 26. siječnja 2012.
U ponedjeljak, 30. siječnja, s početkom u 21 sat, u splitskom klubu Quasimodo, publici će se u sklopu književnog programa Bookvica predstaviti književnica, novinarka, književna kritičarka i esejistica Lada Žigo.

Gost Bookvice - Predrag Lucić

culturenet.hr - 13. prosinca 2012.
U književnom programu Bookvica u splitskom klubu Quasimodo ovoga će se četvrtka, 13. prosinca 2012., u 20.

Prednovogodišnja Bookvica: Marko Pogačar

culturenet.hr - 24. prosinca 2012.
U četvrtak, 27. prosinca, s početkom u 20,30 sati, u klubu Quasimodo u Splitt, održava se posljednja ovogodišnja Bookvica, u kojoj će voditeljica Patricija Vodopija ugostiti jednog od najcjenjenijih hrvatskih autora mlađe generacije – Marka Pogačara.

Kuća kreativnog pisanja u Splitu

mvinfo.hr - 31. srpnja 2012.
Koordinacija splitskih udruga za promicanje književnosti Pričigin, Bookvica i Kurs te Hrvatsko društvo pisaca najavljuju projekt Kuća kreativnog pisanja, koji će pokrenuti početkom listopada ove godine.

Eda Vujević u Bookvici

culturenet.hr - 27. veljače 2012.
U ponedjeljak, 27. veljače, s početkom u 21 sat, u splitskom klubu Quasimodo, gošća književnog programa Bookvica bit će splitska književnica, novinarka, kolumnistica i urednica rubrike Kultura u Slobodnoj Dalmaciji - Eda Vujević.

Bookvica otvara novu sezonu gostovanjem Roberta Perišića

mvinfo.hr - 24. listopada 2011.
Nakon ljetne stanke u ponedjeljak, 24. listopada 2011. započinje nova sezona književnog programa Bookvica u splitskom klubu 'Quasimodo'.

Lucićeva počast splitskim redikulima i luđacima

tportal.hr - 14. prosinca 2012.
U splitskom klubu Quasimodo u sklopu programa Bookvica predstavljena je nova knjiga poezije Predraga Lucića pod naslovom 'Mjesec iznad

Bookvica : Srđan Sandić

mvinfo.hr - 19. veljače 2013.
Gost ovotjedne književne Bookvice je mladi dramatičar, pjesnik, prozaik, kritičar i novinar Srđan Sandić, koji će govoriti o aktualnom trenutku u hrvatskoj drami i kulturi općenito, o svom angažmanu izvan kazališta, o aktivizmu
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing