MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

BORIS VUJČIĆ


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

'Jedu bakalar, plešu najjače': DJ-a Emila slušali premijer, guverner...

poslovni.hr - 25. prosinca 2012.
Osim Milanovića u zagrebačkom klubu Pepermint na zabavi na kojem je glazbu puštao Emil Tedeschi, prema pisanju Jutarnjeg lista pojavio se i guverner Boris Vujčić.

Vujčić: Politika HNB-a neće se mijenjati

tportal.hr - 6. lipnja 2012.
Sve što mislim o monetarnoj politici i tečaju znate, ništa se nije promijenilo, niti hoće, rekao je Vjesniku kratko Boris Vujčić

Ako vam povise kamatu, moći ćete besplatno promijeniti banku

dnevnik.hr - 10. rujna 2012.
Ako banka građanima podigne kamatu na kredit, oni će moći izabrati refinanciranje kod druge banke, bez naknade za prijevremeno zatvaranje postojećeg kredita, najavio je Boris Vujčić.

Vujčić: Ne postoji dilema HNB ili MMF

liderpress.hr - 17. prosinca 2012.
- Devizne rezerve nećemo otpuštati, za to nema razloga. Devalvacija bi produbila recesiju, dovela bi do pada BDP-a i, vjerujte, kad bi to moglo pomoći - HNB bi to odobrio - izjavio je gostujući u Dnevniku HTV-a guverner HNB-a Boris Vujčić.

I najvećem hrvatskom poslodavcu je novac preskup

net.hr - 6. prosinca 2012.
Guverner HNB-a Boris Vujčić i potpredsjednik Agrokora Ante Todorić sudjelovali su u srijedu u Bruxellesu na panel diskusiji o poslovnom okruženju u zemljama zapadnog Balkana. Spomenuta je i CEFTA, iz koje će Hrvatska izaći ulaskom u EU.

Martić zamjenik, Presečan, Odak i Šošić viceguverneri

tportal.hr - 12. srpnja 2012.
Nakon što je prije tjedan dana za novog guvernera HNB-a izabran Boris Vujčić, sukladno Zakonu o HNB-u, novopečeni šef Narodne banke već je predložio ljude za svog zamjenika i viceguvernere

Vujčić: Da žele poslušnika ne bi mene predložili

liderpress.hr - 7. srpnja 2012.
Novi guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić, koji je danas potvrđen u Hrvatskome saboru, rekao je večeras da će se stabilnost kune održavati kao i do sada te da su devizne pričuve HNB-a vrlo visoke i HNB može otkupiti sve kune

Boris Vujčić od 7. srpnja novi guverner

liderpress.hr - 4. srpnja 2012.
Odbor za izbor i imenovanja danas je većinom glasova Hrvatskom saboru predložio da za novog guvernera HNB-a imenuje Borisa Vujčića, koji bi na toj dužnosti zamijenio dosadašnjeg guvernera Željka Rohatinskog kojemu mandat istječe 7. srpnja.

Vujčićeva poruka Slavku Liniću

net.hr - 21. prosinca 2012.
"Smanjenje rejtinga zasad nije utjecalo na povećanje troškova inozemnog zaduživanja, situacija na tržištu trenutačno je vrlo povoljna dok se nervoza oko europskog rizika smanjila", rekao je guverner Boris Vujčić.

Boris Vujčić kao novi guverner HNB-a? Milanović misli da je to ‘najčistije’

poslovni.hr - 5. lipnja 2012.
Premijer Zoran Milanović u intervjuu Media Servisu objasnio je kako je došlo do odluke o promjeni guvernera HNB-a, prenosi Tportal.

'HNB će održavati stabilnost tečaja kune'

tportal.hr - 26. rujna 2011.
Zamjenik guvernera HNB-a Boris Vujčić istaknuo je u nedjelju da Hrvatska narodna banka ima i sredstva i instrumente kojima će nastaviti održavati stabilnost tečaja eura u odnosu na

Vujčić kritizira Vladu, ali i banke: Ne kočite ekonomski oporavak!

dnevnik.hr - 12. prosinca 2012.
Guverner HNB-a Boris Vujčić Reutersu je rekao da Vlada ima dobre namjere, samo da ih presporo provodi. Pozvao je i hrvatske banke da ne koče ekonomski oporavak.

Boris Vujčić od lipnja novi guverner HNB-a?

tportal.hr - 12. siječnja 2012.
Više izvora iz Vlade potvrdilo je za tjednik Globus da će Boris Vujčić naslijediti Željka Rohatinskog u fotelji guvernera HNB-a.

'Hrvatske banke izdržale bi novu recesiju'

tportal.hr - 10. listopada 2011.
Postoji opasnost od nove recesije u svijetu, ali Hrvatska bi, što se tiče banaka, izdržala novu krizu, kazao je zamjenik guvernera Hrvatske narodne banke Boris Vujčić

Vujčić: Što je veća konkurencija, banke će nuditi bolje i jeftinije usluge

poslovni.hr - 24. prosinca 2012.
Guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić u intervjuu za časopis Banka poručuje da se „nakon smanjenja kreditnog rejtinga države propale ideje prošlosti ponovo agresivno guraju kao rješenje za hrvatske gospodarske probleme

'Ulazak u eurozonu nosi više koristi nego troškova'

liderpress.hr - 12. rujna 2012.
Ulazak u eurozonu Hrvatskoj nosi više koristi nego troškova - rekao je guverner HNB-a Boris Vujčić u Dnevniku HRT-a. Dodao je kako je Hrvatska visoko eurizirana zemlja te da ga više muči hoće li zemlja na vrijeme ući u eurozonu.

I Vujčić je bio s Milanovićem kod Tedeschija na Hvaru

tportal.hr - 15. lipnja 2012.
U hvarskom ljetnikovcu Emila Tedeschija uz premijera Zorana Milanovića bio je i Boris Vujčić, sadašnji zamjenik i budući guverner HNB-a, otkrio je u današnjem broju tjednik Forum.

Milanović: Vujčić do ovog trenutka nije bio kandidat za ministra

business.hr - 28. listopada 2011.
"Boris Vujčić je zamjenik guvernera i nije kandidat za političke funkcije. Barem nije bio do ovog trenutka kad me to pitate.

Boris Vujčić: Nije lako Liniću potrošače štititi od njih samih

vecernji.hr - 25. veljače 2013.
Pokušaji zaštite potrošača od proizvoda koji im se sviđaju, međutim, nisu baš popularni. I sam imam iskustvo iz 2005. kada sam upozoravao na rizičnost kredita u švicarskim francima i kada me javno nitko nije podržao – podsjeća guverner.

Vujčić: Umoran sam od napada na HNB

liderpress.hr - 15. veljače 2013.
Govoreći na konferenciji pod nazivom 'Međunarodna konkurentnost i poslovna privlačnost Hrvatske' guverner Hrvatske Narodne Banke Boris Vujčić rekao je kako je umoran od napada na HNB jer se iznose teze bez argumenata.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing