MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
9. prosinca 2019.  

BROD KNJIŽARA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Projekt 'Brod kulture' širi se i na regiju

culturenet.hr - 26. lipnja 2012.
Projekt Brod knjižara - Brod kulture, koji već šestu godinu obogaćuje hrvatsku kulturno-turističku ponudu, najavljuje početak ovogodišnje turneje od 28. srpnja do 10. kolovoza  Prvi put ova manifestacija ima i zemlju partnera - Republiku Sloveniju.

Brod knjižara postigao neočekivan uspjeh

net.hr - 11. kolovoza 2011.
Brod knjižara na svoje je putovanje našom obalom krenuo krajem mjeseca srpnja, a do danas je prodao čak četiri tone knjiga. Njegova posljednja stanica je Makarska, gdje gostuje u četvrtak.

‘Nebeski teatar’ Ludwiga Bauera izvodi i Enes Kišević

vecernji.hr - 11. srpnja 2011.
Brod knjižara – brod kulture, jedinstveni kulturno-turistički projekt, u svoju je petu godinu postojanja zaplovio sa sisačkih

Turneja brodske knjižare

booksa.hr - 1. srpnja 2012.
MasterCard najavio projekt 'Brod knjižara - Brod kulture' i objavio pobjednicu natječaja za kratku priču. Banke se rijetko kad nađu u vijestima iz kulture, a ako se i nađu, obično se radi o lošim vijestima.

Proglašeni pobjednici natječaja za kratku priču manifestacije Brod knjižara

mvinfo.hr - 21. lipnja 2011.
Priča Bogdana Arnautovića osvojila je prvo mjesto na natječaju za kratku priču u okviru ovogodišnje manifestacije MasterCard Brod knjižara - Brod kulture. U zajedničkoj zbirci pod nazivom „20 + 1 najbolja priča za ljeto 2011.

Knjižara - Titanic

booksa.hr - 8. siječnja 2013.
Njemački brod Logos Hope najveća je ploveća knjižara. Hrvatski Brod kulture je hvale vrijedan projekt, ali djeluje minijaturno u usporedbi s gigantskom njemačkom plovećom knjižarom.

Brod knjižara-Brod kulture u 14 dana prodao više od devet i pol tisuća knjiga

mvinfo.hr - 9. rujna 2011.
Tijekom ovogodišnje četrnaestodnevne turneje poznate hrvatske kulturno-turističke manifestacije MasterCard Brod knjižara-Brod kulture koji promiče kulturu čitanja i pisanja, ukupno je prodano više od devet i pol tisuća knjiga u samo 14 dana.

Natječaj za najbolju kratku priču

culturenet.hr - 18. travnja 2012.
MasterCard Brod knjižara – Brod kulture ove je godine raspisao treći po redu natječaj za najbolju kratku priču na koji se pozivaju svi zainteresirani da pošalju svoje dosad neobjavljene kratke priče. Natječaj je otvoren do 16. svibnja 2012.

Brod knjižara kreće na ovoljetnu turnejom Jadranom

vecernji.hr - 26. srpnja 2011.
Brod knjižara isplovljava 30. srpnja, a plovi sve do 12. kolovoza. U tom će razdoblju obići gradove: Krk, Rab, Pag, Starigrad Paklenicu, Sv.

U dva tjedna obišli su 14 gradova na obali i otocima

glas-slavonije.hr - 19. kolovoza 2011.
MAKARSKA - MasterCard Brod knjižara - Brod kulture, kulturno-turistički projekt, završio je ovogodišnju plovidbu Jadranskim morem.

5. godina manifestacije 'Brod knjižara-brod kulture'

culturenet.hr - 7. srpnja 2011.
Kulturno-turistički projekt 'Brod knjižara – brod kulture' organizira se već petu godinu za redom, a ove će se godine održati 10. srpnja u utvrdi Stari grad Sisak, s početkom u 20 sati.

Brod knjižara nudi dramski dijalog Shakespearea i Držića

vecernji.hr - 1. kolovoza 2011.
Tradicionalni Master-cardov Brod knjižara plovi Jadranom, pa će u utorak 2. kolovoza biti u Starigradu Paklenici. Uz nastupe pozantih pisaca, publika će moći vidjeti i Bauerovu predstavu "Nebeski teatar".

Brod knjižara – Brod kulture plovi i ove godine

culturenet.hr - 27. srpnja 2011.
Poznati hrvatski Brod kulture, jedan od najatraktivnijih ljetnih projekata, najavljuje plovidbu Jadranom i ove godine od 30. srpnja do 12. kolovoza.

MasterCard Brod knjižara – Brod kulture 2012.

culturenet.hr - 22. srpnja 2012.
Uz gostovanja hrvatskih i slovenskih pisaca i književnika, Brod kulture ove godine donosi i izložbu portretne karikature, besplatnu kazališnu predstavu, interaktivnu izvedbu poezije, igrokaz – basnokaz, glazbu

Turistička zajednica Raba nagređena za kulturni turizam

culturenet.hr - 2. studenog 2011.
Turistička zajednica Grada Raba osvojila je Zlatnu MasterCard statuu za poseban doprinos kulturnom turizmu u sklopu ovogodišnje kulturno-turističke manifestacije Brod knjižara – Brod kulture 2011., priopćili su organizatori te manifestacije.

Mastercard Brod knjižara – Brod kulture 2013

culturenet.hr - 15. travnja 2013.
Poznata hrvatska kulturno-turistička manifestacija MasterCard Brod knjižara – Brod kulture objavljuje početak 4. natječaja za najbolju kratku priču, uz potporu generalnog sponzora tvrtke MasterCard Europe. Natječaj je otvoren od 15. travnja do 15.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing