MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
12. prosinca 2019.  

CESTARINA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Cestarina skuplja već od danas

glasistre.hr - 7. lipnja 2012.
Nove, 15 posto skuplje cestarine na hrvatskim autocestama naplaćuju se već od četvrtka u 6 sati ujutro, iako je ministar pomorstva

'Cestarina će poskupjeti za 15 posto, pređite na ENC'

tportal.hr - 25. svibnja 2012.
Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić u intervjuu za tportal.hr objasnio je zbog čega cestarina poskupljuje za 15 posto.

Skuplja cestarina na dionici Zaprešić - Trakošćan

poslovni.hr - 1. kolovoza 2012.
Cestarina od Zaprešića do Trakošćana na autocesti Zagreb - Macelj od danas je za sve kategorije vozila skuplja za 15 posto, objavio je koncesionar Autocesta Zagreb - Macelj.

Skuplje autocestama tek od 11. lipnja

glasistre.hr - 30. svibnja 2012.
Nove, 15 posto veće cijene cestarina na hrvatskim autocestama, neće stupiti na snagu 1. lipnja kako je bilo najavljeno, nego 11.lipnja.

Od 1. siječnja skuplja cestarina

net.hr - 27. prosinca 2012.
Cestarina na Istarskom ipsilonu poskupljuje od prvog dana 2013. za četiri posto. Tako će cijena cestarine na relaciji Matulja – Pula (kroz tunel Učka) iznositi 50 umjesto 48 kuna za osobna vozila

Hajdaš Dončić osniva tvrtku za održavanje i naplatu autocesta

liderpress.hr - 18. prosinca 2012.
Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić najavio je u utorak na konferenciji za novinare osnivanje nove tvrtke koja će se baviti održavanjem i naplatom cestarina Hrvatskih autocesta i Autoceste Rijeka Zagreb.

Od lipnja cestarine skuplje za 15 posto

nacional.hr - 22. svibnja 2012.
Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture istovremeno s povećanjem cijena cestarina od 15 posto u mjesecu lipnju, priprema i veliku promidžbenu akciju besplatne podjele uređaja za elektronsku naplatu cestarine, izvještava Novi list.

Cestarina skuplja 15 posto već od 1. lipnja

tportal.hr - 19. svibnja 2012.
Novi predsjednik uprave Hrvatskih autocesta Dražen Guštin najavljuje poskupljenje cestarine već od 1.

Tunel Sveti Ilija za stalne korisnike između 8 i 9 kuna

liderpress.hr - 9. travnja 2013.
Cestarina za prolaz tunelom Svetog Ilije kroz Biokovo za stalne korisnike stajat će između osam i devet kuna, najavio je danas ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić.

Komadina: Nema nižih cestarina, vinjete nepravedne

poslovni.hr - 4. siječnja 2012.
Novi ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina u HTV-ovom je trećem Dnevniku u utorak navečer objavio kako hrvatski građani ne trebaju očekivati niže cestarine u skorijoj budućnosti

Naplaćeno 20 milijuna kuna cestarina

glas-slavonije.hr - 30. kolovoza 2011.
ZAGREB - Tijekom proteklog vikenda autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta (HAC) prošlo je 456.479 vozila te je naplaćena cestarina u iznosu od 20,29 milijuna kuna bez PDV-a, doznaje se iz HAC-a.

HAC od cestarina zaradio 7,2 posto više nego lani

liderpress.hr - 25. srpnja 2011.
Tijekom proteklog vikenda, od petka 22. srpnja do nedjelje 24. srpnja, na svim autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta zabilježen je promet 513.966 vozila i naplaćena cestarina u iznosu od gotovo 24 milijuna kuna.

Novi harač za vozače - uvode cestarine u gradovima

net.hr - 11. listopada 2012.
U Njemačkoj je ponovno na dnevni red stigla diskusija oko eventualnog uvođenja plaćanja cestarina za gradove. Time bi se popunile prazne blagajne i popravile ceste i ulice. Ipak, mnogi se protive uvođenju novog harača za vozače.

Cestarine 15 posto veće, a 400.000 vozila manje

poslovni.hr - 18. rujna 2012.
Tvrtke Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka Zagreb prvi put od izgradnje autocestovne mreže bilježe pad prometa na svim autocestama kojima upravljaju. Istovremeno je zabilježen i blag porast rasta prihoda od cestarina, piše Jutarnji list.

Cestarina i za "žute" ceste

dw-world.de - 3. kolovoza 2012.
Još od kako je prije sedam godina uvedena cestarina za kamione u Njemačkoj, postojala je "rupa" u tom propisu: dijelovi cestovne mreže koje nisu i službeno "Autobahn". Od 1. kolovoza i tamo se naplaćuje cestarina.

Slovenske i mađarske vinjete najskuplje u EU

tportal.hr - 23. svibnja 2012.
Iako Europska unija od 2009. godine radi na usklađivanju cijena cestarina i vinjeta, njihove cijene se od zemlje do zemlje njoš uvijek prilično razlikuju. Sedam zemalja članica Europske unije trenutno naplaćuju cestarine putem vinjeta.

Naplaćeno 17,33 milijuna kuna cestarina

glas-slavonije.hr - 6. rujna 2011.
ZAGREB - Tijekom proteklog vikenda autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta (HAC) prošlo je 402.049 vozila te je naplaćena cestarina u iznosu od 17,33 milijuna kuna bez PDV-a, doznaje se iz HAC-a.

Tijekom vikenda HAC naplatio 24,8 milijuna kuna cestarina

tportal.hr - 8. kolovoza 2011.
Tijekom proteklog vikenda, od 5. do 7. kolovoza, autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta (HAC) prošlo je 533.

Od Zagreba do Splita može se uštedjeti 250 kuna!

net.hr - 5. lipnja 2012.
Najnovije poskupljenje cestarina dodatni je udar na budžet građana prije turističke sezone, pa će tako vožnja autocestom od Zagreba do Splita poskupjeti na 181 kunu.

Manje vozila i prihoda od cestarina nego lani

poslovni.hr - 10. travnja 2012.
Tijekom ovogodišnjega produženog uskrsnog vikenda, od petka 6. do ponedjeljka 9. travnja, na autocestama u Hrvatskoj bilo je manje vozila
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing