MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

CIJENA BARELA DANAS


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Skok cijena nafte nakon Fedova obećanja

poslovni.hr - 10. kolovoza 2011.
Cijena barela sirove nafte poskočila je danas na londonskom tržištu iznad razine od 105 dolara za barel nakon što je američka središnja banka obećala da najmanje iduće dvije godine neće podizati ključne kamatne stope

Cijene nafte porasle, u fokusu Grčka i američke zalihe

poslovni.hr - 8. veljače 2012.
Cijene nafte porasle su danas na svjetskim tržištima, potaknute padom zaliha u SAD-u i optimizmom u vezi sporazuma o grčkom dugu.Cijena barela sirove nafte na londonskom je tržištu porasla 20 centi, na 116,43 dolara.

Pad američkih zaliha potaknuo cijene nafte, u fokusu i napetosti oko Irana

poslovni.hr - 24. studenog 2011.
Cijena barela sirove nafte porasla je danas u Londonu iznad 107 dolara, podržana neočekivano snažnim padom zaliha u SAD-u i napetostima oko Irana, a ulagače su ohrabrili i optimističniji pokazatelji iz njemačkog gospodarstva.

Cijene nafte stabilne, ulagači na oprezu zbog eurozone

poslovni.hr - 15. studenog 2011.
Cijena barela sirove stabilizirala se danas u Londonu iznad razine od 112 dolara slijedom objave dobrih podataka o gospodarskom rastu iz Francuske i Njemačke

Cijena nafte u Londonu ispod 100 dolara

poslovni.hr - 4. listopada 2011.
Cijena barela sirove nafte pala je danas na londonskom tržištu ispod psihološki važne razine od 100 dolara zbog bojazni da bi se grčke dužničke nevolje mogle proširiti na bankovni sustav i ugroziti globalno gospodarstvo.

IEA najavila rekordnu prodaju naftnih rezervi

poslovni.hr - 24. lipnja 2011.
Skupina zemalja-potrošača nafte na čelu sa SAD-om objavila je danas da će odmrznuti i prodati 60 milijuna barela nafte iz hitnih rezervi kako bi ublažila utjecaj visokih cijena na globalno gospodarstvo.

Jači dolar pritišće cijene nafte

poslovni.hr - 30. kolovoza 2011.
Cijena barela sirove nafte na londonskom tržištu kretala se danas blizu najviše razine u tri tjedna, poduprta sporazumom o udruživanju grčkih banaka i snažnim podacima iz SAD-a, kojima je protuteža bila jači dolar.

Cijene nafte pale u očekivanju ključnog glasovanja u Grčkoj

poslovni.hr - 27. lipnja 2011.
Cijena barela sirove nafte pala je danas na londonskom tržištu ispod razine od 104 dolara za barel nakon što je dolar lagano ojačao u očekivanju ključnog glasovanja u Grčkoj o nepopularnom planu štednje.

Nada u gospodarske poticaje podigla cijene nafte

poslovni.hr - 6. rujna 2011.
Cijena barela sirove nafte približila se danas na londonskom tržištu razini od 111 dolara nakon što su očekivanja američkih gospodarskih poticaja nadjačala strah od recesije i dužničke krize u eurozoni.

Cijene nafte nadomak 117 dolara

poslovni.hr - 8. srpnja 2011.
Cijena barela sirove nafte u Londonu stabilizirala se danas nadomak razini od 117 dolara za barel nakon jučerašnjeg naglog skoka koji su potaknuli ohrabrujući gospodarski podaci iz SAD-aCijena barela sirove nafte na tržištu u Londonu pala je za 1

Cijene nafte stabilne u očekivanju makroekonomskih vijesti

poslovni.hr - 8. rujna 2011.
Cijena barela sirove nafte stabilizirala se danas na londonskom tržištu iznad razine od 115 dolara u očekivanju najnovijih ocjena stanja čelnika Feda i ECB-a o stanju u gospodarstvima SAD-a i eurozone

Pad cijena nafte nakon razočaravajućih podataka iz Europe

poslovni.hr - 1. rujna 2011.
Cijena barela sirove nafte pala je danas na londonskom tržištu ispod 114 dolara nakon što su europski podaci pokazali nagli pad industrijske proizvodnje, potpirivši strah od usporavanja gospodarskog rasta i pada potražnje za gorivom.

Rast cijena nafte, u fokusu napetosti na Bliskom istoku i štrajk u Nigeriji

poslovni.hr - 12. siječnja 2012.
Cijene nafte porasle su danas na svjetskim tržištima temeljem zabrinutosti da bi sukob Irana i Zapada i štrajk u Nigeriji mogli ugroziti opskrbu naftom.Tako je cijena barela na londonskom tržištu poskočila 1,64 dolara, na 113,88 dolara.

Jači dolar pritisnuo cijene nafte

poslovni.hr - 31. listopada 2011.
Cijene sirove nafte pale su danas na svjetskim tržištima temeljem jačanja dolara u odnosu na jen nakon intervencije Japana na deviznom tržištu.Cijena barela sirove nafte na londonskom tržištu pala je 33 centa na 109,58 dolara.

Strah za gospodarski rast pritisnuo cijene nafte

poslovni.hr - 16. kolovoza 2011.
Cijena barela sirove nafte pala je danas na londonskom tržištu budući da su zabrinutost vezana za globalni gospodarski rast i jači dolar prigušili apetit ulagača za rizičnom imovinom.

Kineski podaci pritisnuli cijene nafte

poslovni.hr - 1. srpnja 2011.
Cijena barela sirove nafte na londonskom tržištu pala je danas nadomak 111 dolara nakon što su kineski podaci pokazali naglo usporavanje industrijske proizvodnje dok tržišta čekaju natječaje za prodaju naftnih zaliha koje je u opticaj pustila
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing