MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
11. prosinca 2019.  

CIJENE NAFTE U LONDONU 01 02 2013


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Cijene nafte stabilne uoči europskog summita

poslovni.hr - 21. listopada 2011.
Cijene nafte stabilizirale su se danas u Londonu iznad razine od 109 dolara budući da financijska tržišta očekuju dva ključna summita na kojima bi europski čelnici trebali dogovoriti rješenje za dužničku krizu u eurozoni.

Rast cijena na naftnim tržištima, u fokusu kineska inflacija i radni spor u Norveškoj

poslovni.hr - 9. srpnja 2012.
Cijene nafte porasle su u ponedjeljak na tržištu u Londonu, crpeći potporu iz zastoja u pregovorima radnika i proizvođača nafte u Norveškoj a ulagači se nadaju i da će slabljenje inflacije u Kini potaknuti središnju banku na dodatno ublažavanje

Cijena nafte u Londonu blizu 117 dolara

poslovni.hr - 29. srpnja 2011.
Cijene nafte danas su pale na svjetskim tržištima zbog oprezne trgovine dok se čeka razvoj situacije u pregovorima o podizanju limita zaduživanja SAD-a koji su i dalje na mrtvoj točki.

Cijene nafte u Londonu pale na 100 dolara

poslovni.hr - 1. lipnja 2012.
Cijene nafte potonule su u petak ispod razine od 100 dolara prvi puta od prošlogodišnjeg listopada budući da su slabi podaci o kineskoj industrijskoj proizvodnji i dužnička kriza u eurozoni potpirili strah od usporavanja potražnje za energentima.

Cijene nafte u Londonu nadomak razine od 120 dolara

poslovni.hr - 21. veljače 2012.
Cijene nafte zadržale su se danas na londonskom tržištu nadomak razini od 120 dolara za barel, poduprte problemima potrošača širom svijeta zbog sankcija na uvoz iranske nafte.

Cijena nafte u Londonu ustuknula s najviše razine od kolovoza

poslovni.hr - 7. veljače 2012.
Cijene nafte balansirale su danas na svjetskim tržištima između zabrinutosti za opskrbu nakon iranskih prijetnji o zabrani izvoza u neke europske zemlje i moguće eskalacije grčke dužničke krize.

Zbog neodlučnosti Irana pale cijene nafte

vecernji.hr - 30. siječnja 2012.
Glasovanje o obustavi u iranskom parlamentu odgođeno je zbog čega je cijena nafte pala pa se barel prodaje za 111,42 dolara u Londonu, odnosno 99

Pad američkih zaliha potaknuo cijene nafte, u fokusu i napetosti oko Irana

poslovni.hr - 24. studenog 2011.
Cijena barela sirove nafte porasla je danas u Londonu iznad 107 dolara, podržana neočekivano snažnim padom zaliha u SAD-u i napetostima oko Irana, a ulagače su ohrabrili i optimističniji pokazatelji iz njemačkog gospodarstva.

Cijene nafte stabilne, ulagači na oprezu zbog eurozone

poslovni.hr - 15. studenog 2011.
Cijena barela sirove stabilizirala se danas u Londonu iznad razine od 112 dolara slijedom objave dobrih podataka o gospodarskom rastu iz Francuske i Njemačke

Cijene nafte u Londonu ispod 100 dolara

business.hr - 4. listopada 2011.
Cijena barela sirove nafte pala je u utorak na londonskom tržištu ispod psihološki važne razine od 100 dolara zbog bojazni da bi se grčke dužničke nevolje mogle proširiti na bankovni sustav i ugroziti svjetsko gospodarstvo.

Cijene nafte u Londonu i dalje iznad 112 dolara

poslovni.hr - 24. siječnja 2013.
Na londonskom je tržištu cijena barela sirove nafte ostala gotovo nepromijenjena, kliznuvši na 112,62 dolara.

Cijene barela nafte pale za 3 dolara

poslovni.hr - 23. srpnja 2012.
Cijena nafte na tržištu u Londonu u ponedjeljak se oštro spustila prema 103 dolara za barel

Cijena nafte kliznula ispod 118 dolara

tportal.hr - 23. travnja 2012.
Cijene nafte pale su u ponedjeljak na tržištu u Londonu ispod 118 dolara za barel pod pritiskom dugotrajne zabrinutosti zbog dužničke krize u eurozoni koja bi mogla utjecati na slabljenje potražnje

Cijene nafte u Londonu na najvišoj razini u šest tjedana

poslovni.hr - 1. kolovoza 2011.
Cijena nafte u Londonu danas je dosegnula najvišu razinu u šest tjedana, premašivši 120 dolara za barel, slijedom olakšanja da je u Washingtonu postignut dogovor kako bi se izbjegla nemogućnost podmirenja obveza.

Slabiji dolar podupro cijene nafte

poslovni.hr - 31. svibnja 2011.
Cijene nafte porasle su danas na svjetskim tržištima za više od jednog dolara, premašivši 116 dolara na tržištu u Londonu, nakon što je dolar oslabio temeljem poboljšanih izgleda za novim paketom pomoći za Grčku.

Dobri gospodarski podaci podupiru cijene nafte

poslovni.hr - 1. ožujka 2012.
Cijene nafte porasle su danas na tržištu u Londonu iznad razine od 123 dolara po barelu zahvaljujući iznenađujuće dobrim kineskim podacima i pojačanoj potražnji iz SAD-a koji su poduprli očekivanja u vezi s potražnjom.

Cijene nafte nadomak 117 dolara

poslovni.hr - 8. srpnja 2011.
Cijena barela sirove nafte u Londonu stabilizirala se danas nadomak razini od 117 dolara za barel nakon jučerašnjeg naglog skoka koji su potaknuli ohrabrujući gospodarski podaci iz SAD-aCijena barela sirove nafte na tržištu u Londonu pala je za 1

Cijene nafte u Londonu oko 114 dolara

poslovni.hr - 16. lipnja 2011.
Cijene nafte stabilizirale su se danas na londonskom tržištu iznad 114 dolara, poduprte većim kupovinama nakon jučerašnjeg oštrog pada, no pritisci na njihovo daljnje slabljenje ostaju s obzirom na veće zaziranje ulagača od rizika i snažan dolar.

Strah za opskrbu podignuo cijene nafte

poslovni.hr - 5. travnja 2012.
Cijene nafte porasle su u četvrtak u Londonu iznad razine od 123 dolara za barel temeljem pojačanih zabrinutosti da će sankcije zapadnih zemalja ugroziti opskrbu iranskom naftom.

Cijene nafte u Londonu iznad 118 dolara

poslovni.hr - 22. srpnja 2011.
Cijene nafte porasle su danas na londonskom tržištu iznad 118 dolara, zahvaljujući najnovijem potezu u rješavanju dužničke krize u eurozoni i naznakama napretka u pregovorima o smanjenju američkog deficita.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing