MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

CROATICUM


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Ribari Bujštine traže odštetu od EU

tportal.hr - 22. lipnja 2011.
Predsjednik Udruge profesionalnih ribara Mare Croaticum Daniele Kolec uputio je Europskoj komisiji otvoreno pismo u kojem traži deset milijunsku odštetu za ribare s područja Bujštine.

Kolec optužuje Vladu da je lagala o Poglavlju 13

tportal.hr - 20. rujna 2011.
Umaški ribar i predsjednik Udruge Mare Croaticum Daniele Kolec nakon što je uputio pismo povjerenici za pitanja ribarstva EU, tražeći odštetu za bujske ribare, primio je i odgovor iz Bruxellesa.

Msgr. Vinko Puljić laureat udruge Mare nostrum croaticum

culturenet.hr - 30. lipnja 2011.
Nadbiskup vrhbosanski msgr. Vinko Puljić dobitnik je ovogodišnje povelje kulturne udruge Mare nostrum croaticum za poseban doprinos u očuvanju hrvatskih duhovnih i kulturnih vrijednosti, koju mu je na večerašnjem svečanom obilježavanju 42.

50. obljetnica Croaticuma

culturenet.hr - 2. srpnja 2012.
Croaticum - Centar za hrvatski kao drugi i strani jezik ove godine navršava 50. obljetnicu postojanja. Obljetnica će se obilježiti svečanom akademijom i savjetovanjem za lektore hrvatskoga kao inoga jezika koje će se održati u četvrtak, 5.

50 godina Croaticuma

tportal.hr - 9. srpnja 2012.
U povodu 50. obljetnice postojanja Croaticuma, tečaja hrvatskog jezika koji je tijekom godina prerastao u Pripremnu godinu studija pa u Croaticum – hrvatski za strance, u Zagrebu je održano svečano slavlje

'Zaštitite ribare i spriječite drame na moru!'

tportal.hr - 17. studenog 2011.
'Cjelokupna ne riješena situacija na moru doprinosi svim nesrećama', kaže predsjednik udruge profesionalnih ribara Mare Croaticum Daniele Kolec, a kako smatra, poslije nesreće krivica se svaljuje na ribare.

Obilježena 50. obljetnica centra Croaticum

culturenet.hr - 6. srpnja 2012.
Postojanje visoko kvalitetnog programa svladavanja hrvatskog jezika kao drugog i stranog jezika u sklopu hrvatskog visokoškolskog sustava osobito je važno u kontekstu približavanja  Hrvatske eurointegracijama i napora koje njezina sveučilišta ulažu

'Za razliku od naših političara, europski priznaju greške'

tportal.hr - 19. srpnja 2011.
'Za razliku od naših političara, europski priznaju greške', kaže predsjednik Udruge profesionalnih ribara Mare Croaticum Daniele Kolec

Ribari napuštaju HDZ

tportal.hr - 5. listopada 2011.
Dvojica istaknutih istarskih ribara, predsjednik Ceha ribara Istarske županije Tonči Trevižan i predsjednik udruge profesionalnih ribara Mare croaticum Daniele Kolec
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing