MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
17. studenog 2019.  

CROBEX CROBEXA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Crobexi se drže iznad najnižih ovogodišnjih razina

business.hr - 11. srpnja 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje nastavak prošlotjednih trendova, nizak obujam trgovanja i nevelike oscilacije Crobex indeksa, jer nema vijesti ni s domaće, ni sa svjetske gospodarske scene koje bi znatnije potaknule ulagače.

Nastavak letargije na ZSE-u

liderpress.hr - 10. srpnja 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi prošloga tjedna trgovalo mirno, uz mršav promet i kretanje Crobexa u uskom rasponu, jer nije bilo domaćih poticajnih vijesti, a ni dobro raspoloženje na svjetskim tržištima nije uspjelo ohrabriti domaće ulagače.

Tržište ne potiču ni dobri signali iz svijeta

business.hr - 1. srpnja 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi i danas očekuje mirno trgovanje, uz nisku likvidnost i nevelike oscilacije Crobexa, jer je tržište uronilo u ljetnu letargiju, pa ga ne uspijevaju potaknuti ni dobri signali sa svjetskih burzi.

Zelenilo nakon šestodnevnog pada

business.hr - 21. lipnja 2011.
Danas su dionički indeksi Zagrebačke burze, nakon šest trgovinskih dana uzastopnog pada, porasli - Crobex je povećan za 0,47 posto, na 2243,01 bod, a Crobex 10 za 0,29 posto, na 1216,33 boda.

ZSE: Tjedni pad Crobexa 1,50 posto

poslovni.hr - 18. lipnja 2011.
Redovni promet na Zagrebačkoj burzi je u tjednu od 13. do 17. lipnja iznosio nešto više od 87 milijuna kuna, a burzovni su indeksi na tjednoj razini zabilježili pad, i to Crobex za 1,50 posto na 2.240,96 bodova, a Crobex10 za 2,32 posto na 1.

Nastavak pada

business.hr - 14. lipnja 2011.
Na Zagrebačkoj je burzi danas ostvaren 21,1 milijun kuna redovnog prometa uz dalji pad burzovnih indeksa, Crobexa za 0,63 posto na 2256,99 bodova te Crobexa10 za 0,75 posto na 1231,60 bodova.

Crobex najviši od kraja ožujka

business.hr - 10. lipnja 2011.
Dobre vijesti u vezi završetka pregovora o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji na Zagrebačkoj burzi danas potiču pozitivno raspoloženje među investitorima, a Crobex je nadomak najviše razine od kraja ožujka.

ZSE: Tjedni rast Crobexa 0,23 posto

poslovni.hr - 11. lipnja 2011.
Prijedlog Europske komisije da se završe pregovori o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji nije izazvao ''urnebes'' na Zagrebačkoj burzi, no atmosfera je ipak vjerojatno donekle podgrijana vijestima koje ovih dana pristižu iz Europe

Ingra, Dom Holding i ĐĐ Holding ostvarili dvoznamenkasti rast

business.hr - 28. svibnja 2011.
Na Zagrebačkoj burzi ovog je tjedna ostvareno 82,5 milijuna kuna redovnog prometa, a vrijednost dioničkog indeksa Crobex je na tjednoj razini porasla za 0,41 posto, na 2.252,74 boda.

Dok ne dođu rezultati kompanija burza u zaboravu

business.hr - 25. listopada 2011.
Oprez ulagača uoči objave tromjesečnih financijskih izvješća domaćih kompanija i danas bi na Zagrebačkoj burzi mogao rezultirati niskim prometom i blagim oscilacijama Crobexa

ZSE: Ulagači se fokusirali na kompanije sa snažnim bilancama

poslovni.hr - 14. rujna 2012.
Dionički indeksi Zagrebačke burze porasli su jučer i treći dan zaredom, pišu analitičari u današnjem izdanju publikacije RBA Dnevne financijske vijesti. Crobex je minimalno ojačao na 1.

ZSE: ulagači bez reakcije na pad BDP-a

liderpress.hr - 31. kolovoza 2012.
Na Zagrebačkoj je burzi prijepodnevno trgovanje bilo vrlo mirno, a zasad niti podatak o padu bruto domaćeg proizvoda (BDP) za 2,1 posto nije znatnije utjecao na kretanje Crobexa, koji blago osciliraju između pozitivnog i negativnog područja.

Dalekovod i Adris i dalje u fokusu investitora

liderpress.hr - 6. prosinca 2012.
Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje stagnacija Crobexa jer zasad nema važnijih poslovnih vijesti koje bi mogle usmjeriti tržište, dok bi u fokusu investitora, kao i prethodnih dana, mogle biti dionice Adrisa i Dalekovoda.

Pozitivne vibracije izvana i na ZSE-u

business.hr - 6. listopada 2011.
Uz rast cijena dionica na svjetskim burzama drugi dan zaredom, dio pozitivnog raspoloženja mogao bi se danas preliti i na Zagrebačku burzu, no analitičari ne očekuju snažniji rast Crobexa jer nema poticajnih vijesti iz domaćeg gospodarstva.

Crobex na korak do bikovskog tržišta

liderpress.hr - 21. ožujka 2012.
Nakon jučerašnjih dobitonosnih prodaja, na Zagrebačkoj burzi danas je nastavljen blagi uspon Crobexa uz pojačani obujam trgovanja, a u najvećem fokusu investitora dionica je Valamar Adria Holdinga.

"Još nismo vidjeli kulminaciju krize"

business.hr - 17. studenog 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi i danas očekuje mirno trgovanje, uz nizak promet i stagnaciju Crobex indeksa, jer nema domaćih vijesti koje bi ohrabrile ulagače, a ni sa svjetskih tržišta ne stižu poticajni signali.

Građevinci gubitnici godine, Valamar Adria Holding skočio 98 posto

liderpress.hr - 31. prosinca 2011.
Ulagači na Zagrebačkoj burzi ovu godinu, obilježenu oštrim padom Crobexa i slabom likvidnošću, zasigurno neće dugo pamtiti, a predstoji nova godina puna neizvjesnosti

ZSE: Čak ni vijest poput Janafa ne može pokrenuti tržište

liderpress.hr - 18. siječnja 2012.
Na Zagrebačkoj burzi nema vijesti koje bi znatnije pokrenule tržište, pa se i danas očekuje nastavak slabe aktivnosti investitora i stagnacija Crobex indeksa.

Investitori preslaguju pozicije u svojim portfeljima

liderpress.hr - 11. travnja 2012.
Na Zagrebačkoj burzi danas se očekuju blage oscilacije Crobexa, dok investitori nastavljaju preslagivati pozicije u svojim portfeljima i čekaju konkretne vijesti o novim poslovima i ugovorima kompanija.

Zadnji dan trgovanja ENT-om s pravom isplate dividende

liderpress.hr - 24. svibnja 2012.
Na Zagrebačkoj burzi obujam trgovanja i danas bi mogao biti ispodprosječan jer nema poticajnih vijesti koje bi razbudile interes investitora, dok će smjer Crobexa ponajviše ovisiti o kretanjima na europskim burzama
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing