MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
14. prosinca 2019.  

CROBEX CROBEXA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Moguća reakcija tržišta na pad potrošnje u lipnju

liderpress.hr - 6. kolovoza 2012.
Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje mirno trgovanje, a u nedostatku domaćih vijesti kretanje Crobexa vjerojatno će ovisiti o zbivanjima na europskim burzama, gdje su najvažniji indeksi u blagom minusu.

Evo kako su se jučer kretale dionice Croatia osiguranja i HPB-a

poslovni.hr - 10. travnja 2013.
Drugi dan zaredom glavni dionički indeksi Zagrebačke burze ostvarili su mješovitu izvedbu. Drugi dan zaredom glavni dionički indeksi Zagrebačke burze ostvarili su mješovitu izvedbu, sa minimalnim padom Crobexa na 1.

ZSE: Završena sezona poslovnih rezultata

liderpress.hr - 1. kolovoza 2012.
Na Zagrebačkoj burzi ni danas se ne očekuju znatnije promjene Crobexa jer ni sa domaće, ni sa svjetske gospodarske scene ne stižu vijesti koje bi potaknule investitore na življe trgovanje.

Tjedan na ZSE: Crobex ojačao 1,84%, promet 127,3 milijuna kuna

poslovni.hr - 3. ožujka 2012.
Na Zagrebačkoj burzi je u tjednu od 27. veljače do 2. ožujka ostvareno 127,4 milijuna kuna redovnog prometa, dok su burzovni indeksi zabilježili porast vrijednosti na tjednoj razini, Crobex za 1,84 posto, na 1.

Mislite da je promet na ZSE-u slab? Čekajte da vidite idući tjedan

business.hr - 19. lipnja 2011.
Nakon pet tjedana dobitaka, indeks Zagrebačke burze Crobex prošloga je tjedna osjetno pao, a splasnuo je i promet, dok bi idućega, znatno skraćenog radnog tjedna, obujam trgovanja mogao biti još slabiji.

Crobex u reviziju zbog dionica Zagrebačke banke

vecernji.hr - 26. srpnja 2011.
Taj događaj neće ostati nezamijećen u Hanfi. Kako nam je potvrdio čelni čovjek Ante Samodol, zbog ovoga će burza dobiti ili opomenu ili mandatnu kaznu.

ZSE: Crobex bi se mogao kretati oko 1.700 bodova

liderpress.hr - 24. prosinca 2012.
Crobex indeks Zagrebačke burze protekloga je tjedna prekinuo osmodnevni negativni niz, ali kako nema pokretača za njegov rast, u idućem razdoblju mogao bi se kretati oko 1.700 bodova.

Pozitivno poslovanje Dalekovoda privuklo ulagače

liderpress.hr - 1. kolovoza 2012.
Pozitivno polugodišnje poslovanje Dalekovoda privuklo je danas pozornost investitora na Zagrebačkoj burzi na dionicu te građevinske kompanije, koja je tako najzaslužnija za nešto veći obujam trgovanja i nastavak uspona Crobexa šesti dan zaredom.

Raspoloženje summita kopirano i na ZSE

business.hr - 27. listopada 2011.
Snažan uzlet cijena dionica na svjetskim tržištima, potaknut dogovorom čelnika eurozone o suzbijanju dužničke krize, danas bi mogao potaknuti i Zagrebačku burzu, no pitanje je hoće li rast Crobexa biti popraćen i većom likvidnošću.

ZSE: Samo dvije dionice s milijunskim prometom

poslovni.hr - 20. lipnja 2011.
Početak novog tjedna na Zagrebačkoj burzi protekao je u znaku pada dioničkih indeksa i skromne likvidnosti.Glavni dionički indeks Crobex oslabio je 0,38 posto na 2.232,47 bodova, a specijalizirani indeks Crobex10 ustuknuo je 0,27 posto na 1.

Slabija izvedba našeg gospodarstva u odnosu na regiju pritišće Crobex

business.hr - 2. listopada 2011.
Crobex indeksi Zagrebačke burze protekloga su se tjedna odmaknuli od najnižih razina od prosinca prošle godine, no na tržištu nema snage za njihov snažniji rast zbog sniženih makroekonomskih prognoza za domaće gospodarstvo.

'Investitori su usmjereni na postizanje brze zarade'

liderpress.hr - 21. studenog 2012.
Na Zagrebačkoj se burzi i danas, kao i nekoliko proteklih dana, očekuje mirno trgovanje, bez većih oscilacija Crobexa, jer investitori ne reagiraju znatnije na poslovne vijesti iz domaćeg sektora, a i na svjetskim se burzama trguje oprezno.

Analitičari jednoglasni: Crobex neće niti gore niti dole

business.hr - 30. svibnja 2011.
Na Zagrebačkoj burzi danas se očekuje mirno trgovanje jer zasad nema važnijih gospodarskih vijesti, a jasnih smjernica nema ni sa svjetskih burzi, budući da burze i Londonu i SAD-u ne rade zbog praznika.

ZSE: Tjedni pad Crobexa 0,67 posto

poslovni.hr - 10. prosinca 2011.
Na Zagrebačkoj burzi je u tjednu od 5. do 9. prosinca ostvareno skromnih 42,7 milijuna kuna redovnog prometa, uz pad vrijednosti dioničkog indeksa Crobexa na tjednoj razini za 0,67 posto, na 1.787,47 bodova.

Vijesti o HŽ-ovu natječaju vjetar u leđa dionici Končar EI-a

liderpress.hr - 11. prosinca 2012.
Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuju mršav promet i nevelike oscilacije Crobexa, jer se oprezno trguje i na svjetskim burzama, dok domaćih vijesti koje bi razbudile ulagače nema.

Analitičari: Dionica Ine vraća se iz oglasnika na burzu

liderpress.hr - 19. prosinca 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi i prošloga tjedna trgovalo letargično, a Crobex indeksu ponovno je zaprijetio pad na najniže razine u dvije i pol godine, jer gospodarske procjene za iduću godinu nisu ohrabrujuće

Dobar tjedan na domaćoj i svjetskim burzama

liderpress.hr - 4. prosinca 2011.
Crobex indeksi Zagrebačke burze prošloga su tjedna nadoknadili gotovo sve gubitke iz prethodnoga, što se zahvaljuje euforiji na svjetskim tržištima, a pozitivna kretanja očekuju se, barem kratkoročno

Ulagači na domaćoj burzi drže se po strani dok ne vide rezultate izbora

business.hr - 13. listopada 2011.
Na Zagrebačkoj burzi i danas bi moglo prevladati dobro raspoloženje, nakon jučerašnjeg skoka Crobexa za otprilike 1,5 posto, no očekuje se da će obujam trgovanja ostati nizak jer su ulagači na oprezu zbog domaće gospodarske situacije i skorih izbora.

Crobex se uzdigao od ovogodišnjeg dna jedva 7,5 posto

liderpress.hr - 12. prosinca 2012.
Unatoč pozitivnim tehničkim signalima, na Zagrebačkoj burzi Crobexi su i danas oslabili, peti dan zaredom, te je očito da investitori ne pronalaze razloga za ulaganje u dionice.

Može li Crobex zajahati na dobro raspoloženje Europe?

liderpress.hr - 11. lipnja 2012.
Ponajviše zbog snažnog rasta cijena dionica na inozemnim tržištima, nakon što je eurozona odobrila golemu pomoć španjolskim bankama, na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje dobro raspoloženje investitora i rast Crobexa.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing