MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
14. prosinca 2019.  

CROBEX CROBEXA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Crobex ponire osmi dan?

liderpress.hr - 16. svibnja 2012.
Uz loše raspoloženje na svjetskim burzama zbog grčke političke drame i nedostatak domaćih poticajnih vijesti, na Zagrebačkoj burzi danas je mala vjerojatnost za pozitivna kretanja, stoga bi Crobex mogao nastaviti negativni niz osmi dan zaredom.

Ina, Ingra, Đuro Đaković - tko je najbolji za portfelj?

liderpress.hr - 28. rujna 2012.
Posljednjeg trgovinskog dana u ovom tromjesečju, na Zagrebačkoj se burzi očekuje nastavak oporavka Crobexa, zahvaljujući uljepšavanju investicijskih portfelja, a u nešto većem fokusu investitora mogle bi biti dionice Ine, Ingre i Đure Đakovića.

Kretanje Crobexa u cijelom lipnju predstavlja gotovo ravnu crtu

liderpress.hr - 27. lipnja 2012.
Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje stagnacija Crobex indeksa, nakon jučerašnjeg pada, jer ni sa svjetskih tržišta, ni s domaće gospodarske scene ne stižu vijesti koje bi mogle oživjeti trgovanje.

Niski prometi, stagnacija Crobexa

liderpress.hr - 16. srpnja 2012.
Na Zagrebačkoj se burzi na početku tjedna očekuju tek blage cjenovne oscilacije, uz nizak obujam trgovanja, dok će investitori, u nedostatku domaćih poslovnih vijesti, pratiti zbivanja na inozemnim burzama.

ZSE: Crobex pao 0,29 posto, promet tek 5 milijuna kuna

poslovni.hr - 8. prosinca 2011.
Na Zagrebačkoj burzi danas je ponovno zabilježen skroman promet, dok su se indeksi kretali u različitim smjerovima, ali bez značajnijih promjena.Glavni dionički indeks Crobex skliznuo je 0,29 posto na 1.

Tjedni pad Crobexa niži od minusa ljubljanskog indeksa

poslovni.hr - 15. listopada 2012.
Tjedni pad Crobex-a iznosio je 0,38 posto. Posljednji trgovinski dan u tjednu na domaćem tržištu vrijednosnica obilježio je daljnji pad cijena dionica, piše u analizi objavljenoj u novom izdanju publikacije RBA Dnevne financijske vijesti.

Ulagači prate predstečajne nagodbe i dokapitalizaciju Leda

liderpress.hr - 19. prosinca 2012.
Nakon što je jučer Crobex indeks Zagrebačke burze prekinuo 8-dnevni negativni niz, neizvjesno je u kojem će smjeru dalje ići, što će ponajviše ovisiti o domaćim vijestima, o predstečajnim nagodbama tvrtki i rezultatu dokapitalizacije Leda.

ZSE: HT-u tri četvrtine prometa

liderpress.hr - 3. rujna 2012.
Uz blagi pad Crobexa, na Zagrebačkoj burzi u prijepodnevnom trgovanju u najvećem fokusu investitora bila je dionica HT-a, kojom je ostvareno tri četvrtine prometa.

Dalekovod potonuo preko 21 posto

liderpress.hr - 12. studenog 2012.
Dionički indeks Zagrebačke burze Crobex danas je pao za 0,40 posto, na 1.746,87 bodova, a Crobex10 smanjen je za 0,01 posto, na 989,39 bodova.

ZSE: Lelujavi Crobex prikupio 6,5 milijuna kuna

liderpress.hr - 3. siječnja 2012.
Indeksi Zagrebačke burze danas 'lelujaju' između pozitivnog i negativnog područja jer tržište nema jasnoga smjera, dok je u najvećem fokusu investitora dionica HT-a, kojom je ostvarena većina prometa.

Koliko će izdržati optimizam ulagača prema građevinarima?

liderpress.hr - 26. veljače 2012.
Zahvaljujući Vladinoj najavi investicijskog ciklusa, prošloga su tjedna na Zagrebačkoj burzi znatno porasle cijene dionica u građevinskom sektoru, pa su se Crobex indeksi probili u pozitivno područje u odnosu na početak godine.

ZSE: Ulagači usmjereni na čuvanje svog kapitala

liderpress.hr - 30. studenog 2011.
Pod pritiskom novih loših vijesti iz svijeta, Crobex indeks Zagrebačke burze danas bi mogao skliznuti na nove najniže razine u zadnje dvije i pol godine, a očekuje se i mršav promet jer su ulagači krajnje oprezni.

ZSE: Još jedan dan bez poticajnih vijesti

liderpress.hr - 7. prosinca 2012.
Kao i proteklih tjedana, Crobex indeks Zagrebačke burze i danas bi se mogao kretati u uskom rasponu, uz slab obujam trgovanja, jer nema vijesti ni sa domaće, ni sa svjetske gospodarske scene koje bi mogle znatnije potaknuti tržište.

ZSE: Crobex pao 0,90 posto, HT i Belje jedini milijunaši

poslovni.hr - 9. studenog 2011.
Dionički indeksi Zagrebačke burze danas su oslabili, a dnevni promet i dalje bilježi skromne razine.Glavni dionički indeks Crobex skliznuo je 0,90 posto na 1.825,78 bodova.

ZSE: Usahnule Vladine najave o privatizaciji

liderpress.hr - 10. svibnja 2012.
U nedostatku poticajnih vijesti iz domaćeg gospodarstva, ali i zbog opreza na svjetskim tržištima, na Zagrebačkoj je burzi danas izgledan nastavak stagnacije Crobexa i slab obujam trgovanja.

ZSE: U što investirati nakon 20 godina ulagateljskog staža?

poslovni.hr - 4. srpnja 2012.
Dugotrajna kriza na tržištu kapitala u Republici Hrvatskoj, koja se ogleda u kretanju indeksa CROBEX (vidi graf za posljednjih pet godina), hrvatske ulagače stavlja u nedoumicu: u što uložiti novac.

ZSE: Crobex ojačao 0,47 posto, Atlantic Grupa najlikvidnija

poslovni.hr - 21. lipnja 2011.
Nakon šestodnevne negativne serije, indeksi Zagrebačke burze danas su ojačali, ali promet i dalje bilježi skromne razine.Glavni dionički indeks Crobex porastao je 0,47 posto na 2.243,01 bod, a blue chip indeks Crobex10 popeo se 0,29 posto na 1.

Investitori željno iščekuju vijesti u vezi proračuna

liderpress.hr - 8. siječnja 2012.
Nakon optimističnog početka godine, Crobex indeksi Zagrebačke burze oslabili su do kraja prošloga tjedna, unatoč rastu cijena dionica na svjetskim burzama, jer investitori prije svega žele čuti pozitivne vijesti iz domaćeg gospodarstva.

Hrvatska je bankocentrična - tvrtke se radije zadužuju nego što izlaze na burzu

glas-slavonije.hr - 18. siječnja 2012.
Trgovanje na Zagrebačkoj burzi u posljednje vrijeme je u pravom smislu recesijsko. Promet je prilično nizak, a Crobex se u posljednje vrijeme vrti oko 1.

ZABA srušila Crobex za više od pet posto

glas-slavonije.hr - 27. srpnja 2011.
P rošlog tjedna nastavio se pad cijena dionica na domaćem tržištu kapitala. Ukupni tjedni promet iznosio je 668,4 milijuna kuna, od čega se u redovnom prometu ostvarilo 68,7, na OTC tržištu 591,4 i u blok prometu 8,3 milijuna kuna.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing