MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

CROBEX CROBEXA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Unatoč blokadi Ine, ulagači zadovoljni burzovnim polugodištem

business.hr - 7. srpnja 2011.
U prvom polugodištu 2011. indeks Crobex porastao je 5,7 posto, dok je njegov mlađi brat Crobex 10 porastao 4,6 posto, a blago je porasla i tržišna kapitalizacija.

Daljnji pritisak na prihode i profitne marže, očekuje se pad aktivnosti

liderpress.hr - 19. veljače 2012.
Unatoč uglavnom dobrim financijskim izvješćima domaćih kompanija, prošloga su tjedna Crobex indeksi Zagrebačke burze pali, jer ulagače i dalje brinu neizvjesni gospodarski izgledi.

ZSE: Nije vrijeme za preuzimanje rizika

liderpress.hr - 8. prosinca 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi i danas očekuje stagnacija Crobexa, uz mršav promet, jer nema značajnijih zbivanja u domaćem gospodarstvu, dok na svjetskim burzama prevladava oprez uoči zasjedanja Europske središnje banke i summita EU-a.

‘Domaće tržište kapitala ovih se dana dobro držalo’

poslovni.hr - 7. travnja 2012.
U mirnom predblagdanskom trgovanju na Zagrebačkoj se burzi Crobex indeks prošloga tjedna dobro držao, s obzirom na oštre korekcije cijena dionica na svjetskim tržištima, a u fokusu domaćih ulagača bile su dionice Petrokemije, Valamar Adrije i HT-a.

CROBEX je 2012. dotaknuo dno, otad se nazire početak dugoročnog rasta

poslovni.hr - 13. veljače 2013.
Usporedi li se s indeksima DAX i S&P500 u zadnjih šest mjeseci, CROBEX vodi s rastom od 16,98 posto. Indeks CROBEX je prošlu godinu završio na istoj vrijednosti na kojoj je bio i prije godinu dana, uz unutargodišnja odstupanja u rasponu do +/-7%.

U nedostatku domaćih poticajnih vijesti očekuje se stabilizacija Crobexa

liderpress.hr - 2. srpnja 2012.
Nakon snažnog skoka u petak, danas se na Zagrebačkoj burzi očekuje stabilizacija Crobex indeksa, jer je na svjetskim tržištima splasnula euforija izazvana napretkom u rješavanju dužničke krize, dok domaćih poticajnih vijesti nema.

Hoće li Crobex gore dok su svi ostali dole?

liderpress.hr - 13. prosinca 2011.
Na Zagrebačkoj bi se burzi Crobexi danas mogli stabilizirati, nakon jučerašnjeg oštrog pada, no to će ponajviše ovisiti o tome hoće li na svjetskim tržištima popustiti zabrinutost u vezi dužničke krize u eurozoni

Špekulante motivirao povratak Ine u sastav CROBEX-a

poslovni.hr - 30. kolovoza 2012.
Cijena dionice Ine ovoga je tjedna dotaknula rekordnu razinu od 4200 kuna po komadu iako je u četvrtak ipak pala na 4115 kuna.

ZSE: Nema dovoljno snage za oporavak

liderpress.hr - 22. studenog 2011.
Unatoč pozitivnim signalima sa europskih burzi, na Zagrebačkoj burzi indeksi danas nemaju snage za oporavak, a Crobex je u minusu šesti dan zaredom.

Tjedan pun vijesti o IGH, dionica skočila više od 10 posto

poslovni.hr - 26. svibnja 2012.
U lošem tjednu za Zagrebačku burzu, u kojem se Crobex spustio na najnižu razinu od srpnja 2009., jedna od rijetkih dobitnica bila je dionica Instituta IGH, premda bez velikog prometa.

Kada svjetske burze rastu 6%, Crobex raste 0,5%, pa sada nema razloga ni pasti

business.hr - 2. studenog 2011.
Oštar pad cijena dionica na svjetskim burzama, izazvan neočekivanom najavom referenduma u Grčkoj o financijskoj pomoći EU-a, mogao bi danas na Zagrebačkoj burzi izazvati klizanje Crobexa

ZSE: Crobex ojačao 0,69 posto, promet 8,3 milijuna kuna

poslovni.hr - 8. studenog 2011.
Indeksi Zagrebačke burze danas su ojačali, ali i dalje uz skromnu likvidnost, dok je milijunski promet ostvarila tek jedna dionica.Crobex se popeo 0,69 posto na 1.

Hoće li i danas HT i IGH biti Crobexov uteg?

liderpress.hr - 14. ožujka 2012.
Vrlo dobro raspoloženje na svjetskim burzama moglo bi danas potaknuti rast Crobex indeksa Zagrebačke burze, no to će ponajviše ovisiti o daljnjem kretanju cijena dionica HT-a i IGH, koje su mu jučer predstavljale uteg.

Kakav bi utjecaj na kretanje Crobexa mogli imati rezultati kompanija?

poslovni.hr - 11. veljače 2013.
'Investitori često pokazuju suviše izražen sentiment u ovisnosti o očekivanjima'.

Makroekonomski pokazatelji predstavljaju uteg tržištu dionica

liderpress.hr - 30. svibnja 2012.
Na Zagrebačkoj burzi jučer je prekinut 4-dnevni negativni niz Crobexa, no teško je govoriti o pozitivnom zaokretu, jer se na svjetskim burzama danas ponovno trguje oprezno zbog dužničkih problema u eurozoni

ZSE: Oči ulagača uprte u CO i Adris

liderpress.hr - 2. veljače 2012.
Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje stagnacija indeksa jer poslovni rezultati domaćih kompanija ukazuju tek na minimalna poboljšanja, dok dionice kompanija koje su na meti preuzimanja nemaju veći utjecaj na kretanje Crobexa.

ZSE: S ENT-om i Petrokemijom do još jednog 'zelenog' dana?

liderpress.hr - 27. srpnja 2012.
Na Zagrebačkoj se burzi danas nastavlja sezona objave polugodišnjih poslovnih rezultata kompanija, a kako sa svjetskih tržišta stižu pozitivni signali, Crobex bi mogao ojačati treći dan zaredom.

ZSE: Očekuje se tjedan velikih valova

liderpress.hr - 27. veljače 2012.
Nakon prošlotjednog uzleta Crobexa, potaknutog jačanjem građevinskog sektora, na Zagrebačkoj bi burzi današnje trgovanje moglo biti mirnije, dok se čekaju nove vijesti iz domaćeg poslovnog sektora i svijeta.

ZSE: Crobex skliznuo 0,34 posto, HT i Zaba jedini milijunaši

poslovni.hr - 22. studenog 2011.
Dionički indeksi Zagrebačke burze danas su se kretali u različitim smjerovima, ali uz blage promjene, dok je promet bio nešto veći nego ranijih dana.Glavni dionički indeks Crobex skliznuo je 0,34 posto na 1.

Zatišje na Zagrebačkoj burzi

liderpress.hr - 1. listopada 2012.
Nakon prošlotjednog rasta, na Zagrebačkoj se burzi očekuje stagnacija Crobexa na početku ovoga tjedna jer nema novih vijesti ni sa svjetske, ni s domaće gospodarske scene koje bi mogle potaknuti tržište u jednom ili drugom smjeru.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing