MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
17. studenog 2019.  

CROBEX CROBEXA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Analitičari: Cijena Ine će oscilirati dok se ne vide nakane Mola

liderpress.hr - 20. prosinca 2011.
Povratak dionice Ine na Zagrebačku burzu oživio je trgovanje, no nije uspio ohrabriti ulagače i preokrenuti trend slabljenja Crobex indeksa, koji se i dalje kreće nedaleko najnižih razina u zadnje dvije i po godine.

ZSE: Kraj tjedna prekinuo agoniju Crobexa

poslovni.hr - 16. prosinca 2011.
Zagrebačka burza oporavila se na kraju radnog tjedna, pri čemu su dionički indeksi prekinuli četverodnevnu negativnu seriju.Glavni dionički indeks Crobex popeo se 1,03 posto na razinu od 1.754,23 bodova.

U 2011. Crobex pao 16,8 posto, promet manji 22 posto

tportal.hr - 16. prosinca 2011.
Na Zagrebačkoj je burzi u 2011. godini, prema preliminarnim podacima zaključno s 13. prosincem, ostvareno 5,7 milijardi kuna prometa, što je 22,1 posto manji promet nego u 2010.

Povlaštenom dionicom Adrisa ostvaren najveći promet

liderpress.hr - 15. prosinca 2011.
Četvrti dan zaredom Crobex indeks Zagrebačke burze klizi naniže uz vrlo slab obujam trgovanja dionicama, te je nadomak najnižih razina u dvije i pol godine.

Najveći promet ostvaren dionicama Ericssona Nikole Tesle

liderpress.hr - 13. prosinca 2011.
Na Zagrebačkoj burzi danas je ostvareno 6,5 milijuna kuna redovnog prometa, a vrijednost dioničkog indeksa Crobex pala je za 0,29 posto, na 1.756,26 bodova.

ZSE: Crobex ostvario tjedni rast od 4,56 posto

poslovni.hr - 3. prosinca 2011.
Redovan promet Zagrebačke burze ovaj je tjedan iznosio 65,2 milijuna kuna, a dionički je indeks Crobex u odnosu na kraj prethodnog tjedna porastao za 4,56 posto, na 1.799,53 boda.

ZSE: Crobex konačno u plusu

poslovni.hr - 28. studenog 2011.
Nakon višednevne negativne serije, indeksi Zagrebačke burze danas su konačno zaključili u pozitivnom području.Nakon devet dana pada, glavni dionički indeks Crobex skočio je 1,35 posto na 1.744,25 bodova.
Crobex napokon zelen - liderpress.hr

ZSE: Crobex na tjednoj razini izgubio gotovo 5 posto

poslovni.hr - 26. studenog 2011.
Tjedan je na Zagrebačkoj burzi završio s osjetnim padom dioničkog indeksa Crobexa od gotovo pet posto, a specijaliziranog indeksa Crobex10 za više od četiri posto te padom svih trgovanijih dionica.

U očekivanju smanjenja negativnog trenda, ulagači još oprezni

business.hr - 22. studenog 2011.
Nakon jučerašnjeg znatnog pada, danas se na Zagrebačkoj burzi očekuje stabilizacija Crobexa, dok bi obujam trgovanja mogao ostati nizak zbog suzdržanosti ulagača prema rizičnijim ulaganjima.

ZSE bez poticaja izvana - stagnacija Crobexa i mršav promet

business.hr - 21. studenog 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi i danas, kao i prošloga tjedna, očekuje slabašan promet, a kako nema poticajnih vijesti ni iz domaćeg ni iz svjetskog gospodarstva, Crobexi bi mogli stagnirati.

Negativno svjetsko raspoloženje preslikano na ZSE

business.hr - 15. studenog 2011.
Na Zagrebačkoj su burzi Crobex indeksi danas pali, uz mršav promet, što je posljedica negativnog raspoloženja na svjetskim tržištima, koja su pod pritiskom strahovanja ulagača od širenja dužničke krize i nove recesije u eurozoni.

Izvrstan tjedan Leda - dionica skočila 14 posto

business.hr - 12. studenog 2011.
Tjedan na Zagrebačkoj burzi završio je s redovnim prometom od 40,1 milijun kuna i rastom dioničkih indeksa na tjednoj razini, Crobexa za 0,19 posto i Crobexa10 za 1,06 posto.

ZSE: Nema poticajnih vijesti, nadamo se stagnaciji

liderpress.hr - 10. studenog 2011.
Na Zagrebačkoj bi burzi Crobex indeksi i danas mogli pasti, zbog loših vijesti iz Italije, koje su srušile cijene dionica na svim svjetskim tržištima, dok domaćih poticajnih vijesti ionako već dulje vrijeme nema.

"Tržište se vraća u uobičajenu kolotečinu"

business.hr - 9. studenog 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi i danas očekuje stagnacija Crobexa, uz mršav obujam trgovanja, a u fokusu ulagača bit će kretanja na svjetskim tržištima na kojima cijene dionica rastu nakon što je talijanski premijer Silvijo Berlusconi najavio ostavku.

Pritisam izvana preslikan na ZSE

business.hr - 7. studenog 2011.
Uz vrlo skroman promet, na Zagrebačkoj su burzi Crobex indeksi oko podneva bili u blagom minusu, pod pritiskom negativnih kretanja na europskim tržištima.

Stagnacija ubija aktivnost investitora

business.hr - 4. studenog 2011.
Na Zagrebačkoj se burzi i danas očekuje stagnacija Crobexa, jer investitori nemaju poticaja za življu aktivnost u stagnirajućem gospodarskom okruženju, no mogle bi ih ohrabriti dobre vijesti sa svjetskih tržišta.

Nakon četiri dana rasta, pad Crobexa

business.hr - 31. listopada 2011.
Redovan promet Zagrebačke burze danas je iznosio 12,6 milijuna kuna, a nakon četiri trgovinska dana uzastopnog rasta, vrijednost dioničkih indeksa danas je pala.

ZSE: Crobex ostvario tjedni skok od 2,75 posto

poslovni.hr - 29. listopada 2011.
Na Zagrebačkoj burzi je u tjednu od 24. do 28. listopada ostvareno 77,5 milijuna kuna redovnog prometa, dok su dionički indeksi na tjednoj razini zabilježili poraste vrijednosti za više od 2,7 posto.Crobex je tako povećan za 2,75 posto, na 1.
Slabašan rast Crobexa - business.hr

ZSE: Blagi rast Crobexa na tjednoj razini

poslovni.hr - 15. listopada 2011.
Redovan promet na Zagrebačkoj burzi ovoga je tjedna iznosio 79,3 milijuna kuna, a dionički indeksi su bilježili blagi rast.Crobex je tjedan završio na 1.

Pad Crobexa s početka i kraja tjedna zaokružio tjedan

business.hr - 8. listopada 2011.
Redovan promet Zagrebačke burze ovaj je tjedan iznosio 57,8 milijuna kuna, a iako su dionički indeksi zadnja tri dana bilježili rast nisu uspjeli nadoknaditi izraziti pad s početka tjedna i u odnosu na kraj prošlog tjedna su u minusu.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing