MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
17. studenog 2019.  

CROBEX CROBEXA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Crobex potopljen čak 2 posto, 'građevinci' najveći gubitnici

business.hr - 3. listopada 2011.
Prateći negativna kretanja na svjetskim burzama, indeksi Zagrebačke burze danas su potonuli više od dva posto, pri čemu sve dionice bilježe pad cijena, a najveće gubitke trpi građevinski sektor.

Nakon dva dana rasta na ZSE-u mirno?

business.hr - 28. rujna 2011.
Kako nema domaćih vijesti koje bi potaknule daljnji rast Crobexa, a izblijedjelo je i pozitivno raspoloženje na svjetskim tržištima, na Zagrebačkoj bi se burzi, nakon dva dana rasta, dionice ponovno mogle naći pod pritiskom.

Iz plusa, ZSE lagano skliznula dolje

business.hr - 26. rujna 2011.
Na početku današnjeg trgovanja Crobex indeksi Zagrebačke burze bili su u plusu, no do podneva su ponovno skliznuli u negativno područje, a ulagače nije ohrabrilo ni poboljšano raspoloženje na europskim burzama.

ZSE: Crobex skliznuo 0,68 posto

poslovni.hr - 20. rujna 2011.
Domaći burzovni indeksi danas su nastavili kretanje u negativnom smjeru, premda s blažim padom nego jučer, a promet je ostvaren u iznosu nešto većem od 15 milijuna kuna.Glavni dionički indeks Crobex oslabio je 0,68 posto na 1.

Crobex uzdrman lošim vijestima izvana?

business.hr - 19. rujna 2011.
Loše raspoloženje na svjetskim tržištima kapitala danas bi i na Zagrebačkoj burzi moglo izazvati pad cijena dionica nakon dva dana njihova znatnog rasta.

Stanje u Europi preslikano na ZSE

business.hr - 19. rujna 2011.
Pod utjecajem vrlo lošeg raspoloženja na europskim burzama zbog situacije u Grčkoj, i na Zagrebačkoj burzi većina dionica danas bilježi cjenovne gubitke, pri čemu je Crobex do podneva potonuo više od 3 posto.

Crobex ispod 2000 bodova, Dalekovod gubitnik

business.hr - 27. kolovoza 2011.
Zadnji radni dan u ovom tjednu na Zagrebačkoj je burzi redovan promet iznosio 11,9 milijuna kuna, a vrijednost dioničkog indeksa Crobex je pala za 0,72 posto, što je Crobex ponovno spustilo ispod psihološke granice od 2.000 bodova.

Najtrgovanije dionice HT-a i Končar EI-a

liderpress.hr - 26. kolovoza 2011.
Negativno raspoloženje na svjetskim burzama i manji od očekivanja rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) investitorima na Zagrebačkoj burzi danas ne daju razloga za optimizam, pa je Crobex ponovno zaronio ispod psihološke granice od 2.000 bodova.

Sretan dan za Crobex?

business.hr - 25. kolovoza 2011.
Zahvaljujući nastavku snažnog rasta cijena dionica na svjetskim tržištima, danas se i na Zagrebačkoj burzi očekuje dobro raspoloženje, pa bi Crobex indeks mogao ojačati četvrti dan zaredom.

Dionica HT-a poskupila 1,2 posto

liderpress.hr - 23. kolovoza 2011.
Na Zagrebačkoj burzi Crobex indeksi danas stagniraju, jer nema domaćih vijesti koje bi ohrabrile ulagače, a ne potiče ih ni znatan rast cijena dionica na europskim burzama.

Crobex u kolovozu zaronio 9 posto

business.hr - 22. kolovoza 2011.
Prateći kretanja najvažnijih svjetskih burzovnih indeksa, Crobexi su ovog tjedna zabilježili znatne gubitke, no uz osjetno niži obujam trgovanja nego tjedan dana prije.

HT na 242 kune, no Crobex zaplovio u crvenom

business.hr - 16. kolovoza 2011.
Loše raspoloženje investitora na svjetskim burzama zbog slabog njemačkog gospodarskog rasta danas se prelilo i na Zagrebačku burzu, povukavši do podneva indekse u minus oko 1 posto.

ZSE: Tjedni pad Crobexa 4,47 posto

poslovni.hr - 13. kolovoza 2011.
Redovni promet na Zagrebačkoj burzi ovoga je tjedna iznosio 278,8 milijuna kuna, uz osjetan pad vrijednost dioničkih indeksa na tjednoj razini. Crobex je tako oslabio 4,47 posto na 2.036,18 bodova, a Crobex10 za 4,11 posto na 1.099,31 bod.

Investitori gladni povoljnih prilika lansirali Crobex

business.hr - 12. kolovoza 2011.
Na Zagrebačkoj burzi danas su Crobexi skočili više od 1,5 posto, zahvaljujući potrazi investitora za povoljnim kupnjama dionica nakon velikih rasprodaja proteklih dana.

"Zabrana short sellinga regulatorima je zadnja slamka spasa"

business.hr - 12. kolovoza 2011.
Na Zagrebačkoj burzi danas će kretanje Crobexa ovisiti o novim vijestima koje će pristizati sa svjetskih burza, no poticaja za snažniji rast nema s obzirom na najnovije podatke o nezaposlenosti.

Investitori u Hrvatskoj više ne žele prodavati dionice

liderpress.hr - 11. kolovoza 2011.
Uz znatno niži obujam trgovanja nego prethodnih dana, na Zagrebačkoj burzi danas su Crobexi u blagom plusu, a najviše se trguje dionicom HT-a.Crobex indeks oko podneva je iznosio 1.992 boda, što je 0,55 posto više nego jučer.

Crobexu predstoji dugoročni negativni trend?

business.hr - 3. kolovoza 2011.
Na Zagrebačkoj burzi danas je Crobex probio 200-dnevni pomični prosjek, što ukazuje na dugoročni negativni trend, no vrlo niska likvidnost zasad štiti domaće tržište od većih gubitaka.

Crobex nadomak 2200 bodova

business.hr - 22. srpnja 2011.
Na Zagrebačkoj burzi danas je ostvareno tek 9,2 milijun kuna redovnog prometa, dok su vrijednosti burzovnih indeksa, nakon jučerašnjeg pada, porasle, Crobex je povećan za 0,37 posto, na 2.197,04 boda, dok je Crobex10 porastao za 0,54 posto, na 1.

ZSE: Pad indeksa, Podravka najlikvidnija

poslovni.hr - 20. srpnja 2011.
Pad dioničkih indeksa i promet manji od 13 milijuna kuna, glavna su obilježja današnjeg trgovanja na Zagrebačkoj burzi.Glavni dionički indeks Crobex oslabio je 0,51 posto, zaustavivši se na razini od 2.188,90 bodova.

ZSE: Tjedni pad Crobexa 1,20 posto

poslovni.hr - 16. srpnja 2011.
Ovotjedni promet na Zagrebačkoj burzi obilježili su pad dioničkih indeksa te pad cijena većine trgovanijih dionica uz redovan promet od 69,5 milijuna kuna.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing