MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
24. siječnja 2020.  

CROL


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Slovenija dozvolila usvajanje djece istospolnim parovima

tportal.hr - 29. srpnja 2011.
Slovenija je unaprijedila zakonodavstvo za istospolne zajednice. Odlučili su da lezbijka može posvojiti trogodišnje biološko dijete svoje partnerice, s kojom živi u registriranoj izvanbračnoj zajednici, javlja portal Crol.

Ženama u Saudijskoj Arabiji zabranjene lijepe oči

tportal.hr - 20. prosinca 2011.
Saudijke koje imaju lijepe oči morat će ih pokrivati u javnosti. Ideja je to Komiteta za promociju vrlina i prevenciju poroka, poznatog kao religijska policija, a prijedlog zakona već je poslan na usvajanje, izvještava portal Crol.

Crkva kupila najveću gay saunu

tportal.hr - 12. ožujka 2013.
Nakon skandala koji su u novije vrijeme potresli Vatikan, sad je izbio novi. Otkriveno je kako se u zgradi u Rimu za koju je Katolička crkva platila 23 milijuna eura nalazi i najveća gay sauna u Europi, piše portal CroL.

I gay partneri Amerikanaca lakše do državljanstva

tportal.hr - 29. siječnja 2013.
Najavljeni zakon o imigracijskoj reformi u SAD-u uključit će i istospolne parove, poručio je ured američkog predsjednika Baracka Obame, izvještava CroL.

Pogledajte antigej reklamu koja je postala pravi hit

tportal.hr - 7. ožujka 2013.
'Koalicija osoba čiji su životi ugroženi svaki put kada se ljudi tretiraju jednako', snimila je komičnu antigej reklamu koja je postala pravi hit, piše portal CroL.

Lezbijke spasile 40 tinejdžera od krvnika Breivika

tportal.hr - 3. kolovoza 2011.
Dvije lezbijke spasile su 40 mladih života u masakru koji je 22. lipnja počinio Anders Behring Breivik na norveškom otoku Utoyi. Njihovu hrabrost i herojstvo mediji su jednostavno ignorirali, piše portal Crol.

CroL zatrpava Kosoričin inbox

tportal.hr - 15. lipnja 2011.
Hrvatski lezbijski portal - CroL, pokrenuo je akciju zbog događaja na splitskom Pride-u žele upozoriti na djelovanje i upozoravanje hrvatskih političkih i sudskih institucija na činjenicu da je količina mržnje koja je pokazana prošle subote u Splitu

Iračka vlada ima odrede smrti za gayeve i punkere!

tportal.hr - 13. rujna 2012.
Istraživački tim BBC World Servicea danas je objavio šokantno izvješće koje potvrđuje kako su u sustavne progone i likvidacije pripadnika iračke LGBT zajednice umiješane vlada, policija i tajne službe, piše crol.

Europska unija dobila prvoga gej premijera

tportal.hr - 12. prosinca 2011.
Novi belgijski premijer Elio Di Rupo prvi je gej premijer Europske unije, ali i prvi frankofoni belgijski premijer u posljednjih 30 godina, piše portal Crol.

'Gay brakovi prijetnja su budućnosti čovječanstva'

tportal.hr - 11. siječnja 2012.
U tradicionalnoj godišnjoj poslanici svijetu, Papa Benedikt XVI pred gotovo 180 stranih diplomata u Vatikanu izjavio je da bi davanje jednakih bračnih prava gay osobama i lezbijkama moglo 'ugroziti budućnost čovječanstva', izvještava Crol.

Uganda usvojila prijedlog stravičnog antigay zakona

tportal.hr - 26. studenog 2012.
Usprkos silnim naporima aktivista diljem svijeta, Vlada Ugande usvojila je u parlamentu prijedlog zakona kojim strože kažnjava ‘homoseksualno ponašanje’, prenosi portal CroL.

Bolnica odbila primiti krv od lezbijke

tportal.hr - 9. studenog 2011.
U proteklih nekoliko godina neke su talijanske bolnice više puta odbile primiti krv od lezbijki i gejeva, a tamošnji LGBT aktivisti kažu kako je najnovijim slučajem prevršena svaka mjera, prenosi portal Crol.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing