MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
6. prosinca 2019.  

CROMA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Menadžerica godine odbila nagradu jer su je tražili 35.000 kuna!

net.hr - 13. studenog 2012.
Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA ove je godine za menadžericu godine izabralo Hanu Medin, mladu poduzetnicu iz Zadra.

Škegro - dokaz negativne selekcije

nacional.hr - 27. studenog 2011.
Gost emisije Nedjeljom u dva bio je Vladimir Ferdelji, predsjednik udruge menadžera Croma i predsjednik uprave Elektrokontakta - najvećeg svjetskog proizvođača nekih dijelova za stakloeramičke štednjake.

Ferdelji: 60 do 70 posto masterplana prihvaćeno od stranaka

liderpress.hr - 25. studenog 2011.
Predsjednik Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika Croma Vladimir Ferdelji upozorio je danas kako su Hrvatskoj nužne promjene bez kojih ćemo za dvije-tri godine "pasti na zemlju".

Ferdelji: CROMA-u napadaju antipoduzetnici

tportal.hr - 23. studenog 2012.
Ova zemlja ne može izaći iz krize ukoliko menadžeri, dakle ljudi koji će upravljati resursima, koji će stvarati materijalno dobro, ne dobiju svoje pravo mjesto, a pravo mjesto je na pijedestalu društva

Croma predstavila menadžere godine

liderpress.hr - 25. studenog 2011.
Dobitnici nagrade Hrvatskog udruženja menadžera Croma za životno djelo su Alojzije Šestan, direktor tvrtke Šestan-Busch iz Preloga, i Dragutin Špiljak, predsjednik Uprave tvrtke Vetropack Straža

CROMA predstavila master plan za revitalizaciju gospodarstva

liderpress.hr - 6. listopada 2011.
Danas je u prostorima Hrvatske udruge menadžera (HUM-CROMA) predstavljen master plan za revitalizaciju hrvatskog gospodarstva u razdoblju od 2012. do 2016. godine.

Ferdelji: Plaće nisu previsoke, ali Vladin tajming nije najsretniji

liderpress.hr - 4. siječnja 2013.
Dosadašnja politika plaća menadžera u javnom sektoru kontraproduktivna je te je to jedan od razloga zbog kojeg javna poduzeća i ustanove ne napreduju, ocjenjuje predsjednik Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA Vladimir Ferdelji.

Prijavite se za proljetni ciklus CROMA EduCare programa

poslovni.hr - 2. ožujka 2012.
CROMA EduCare je interaktivni, tromjesečni program edukacije namijenjen mladim menadžerima i poduzetnicima, srednjem menadžmentu i izvršnim direktorima.

Menadžeri ponudili 10 točaka za spas Hrvatske

tportal.hr - 7. listopada 2011.
U Hrvatskom udruženju menadžera i poduzetnika Croma u četvrtak je predstavljen Masterplan revitalizacije hrvatskog gospodarstva, popis deset nužnih promjena koje menadžeri vide kao spas iz krize. Uz obećanje o gospodarskom rastu od šest posto u 2016.

Kreće proljetni ciklus CROMA EduCare

liderpress.hr - 9. veljače 2013.
Proljetni ciklus CROMA EduCare počinje 1. ožujka i traje do 25. svibnja 2013. godine.

Iz Agrokora i Atlantica hvale Linićev odred, Ferdelji je protiv

tportal.hr - 14. rujna 2012.
Vladinu odluku o osnivanju posebnog Ureda za velike porezne obveznike, s ciljem nadzora šestotinjak najvećih tvrtki koje donose najveće porezne prihode, prokomentirao je za tportal Vladimir Ferdelji, predsjednik CROMA-e

Tradicionalni susret članova CROMA-e zakazan za 23. studenog

poslovni.hr - 30. listopada 2012.
Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA na kraju svake godine organizira tradicionalni susret svojih članova i partnera.

Kad supružnici vode posao zajedno, nema zaključavanja brave

poslovni.hr - 22. listopada 2012.
Za Poslovni.hr svoju priču o uspjehu piše Vesna Pavletić, direktorica tvrtka Pavletić i Menadžerica godine 2010. prema odluci Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA.

Ferdelji: Ovo je zemlja laži i isprika

poslovni.hr - 28. prosinca 2012.
Čelni čovjek Udruge hrvatskih menadžera-CROMA i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Vladimir Ferdelji u Soundsetovom intervjuu tjedna obrušio se na Vladu i gospodarski program te optimistične projekcije za iduću godinu.

Započeo EduCare, mini MBA program za srednji menadžment

liderpress.hr - 23. rujna 2011.
U prostorima Hrvatske udruge menadžera CROMA započeo je tromjesečni eukacijski program CROMA EduCare.

Mandić i Šajatović poduzetnici godine

poslovni.hr - 25. studenog 2012.
Ovogodišnjih 15 laureata CROMA-e vode tvrtke koje su lani ostvarile ukupno 2,45 milijardi kuna prihoda, od čega 34 posto u izvozu. Hrvatska udruga menadžera CROMA izabrala je po 22.

Čolaković: Kazne uskladite s primanjima!

poslovni.hr - 11. travnja 2012.
Esad Čolaković, predsjednik menadžerske udruge Croma, smatra da se novim zakonom o financijskom poslovanju i prisilnoj nagodbi trebaju propisati niže kazne za menadžere i nadzornike koji se o njega ogriješe, nego što je najavljeno.

Menadžeri godine

poslovni.hr - 27. studenog 2011.
Hrvatska udruga menadžera CROMA izabrala je i ove godine najuspješnije direktore u kategoriji velikih, srednjih i malih tvrtki te u kategoriji poduzetnika godine, mladog menadžera, javnih poduzeća, inozemnih tvrtki te najboljeg projekta.

Osvojite stipendiju za CROMA EduCare mini MBA program!

poslovni.hr - 6. veljače 2013.
Zanima vas vrhunski menadžment i spremni ste učiti? Pametna kuna vam zajedno s Hrvatskim udruženjem menadžera i poduzetnika CROMA pruža jedinstvenu priliku za obrazovanje i usavršavanje na polju rukovodstva.

Menadžeri i poduzetnici 2012.

poslovni.hr - 19. studenog 2012.
U cjelodnevnom programu očekuje se sudjelovanje tristotinjak uglednih gospodarstvenika iz cijele Hrvatske. Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA na kraju svake godine organizira tradicionalni susret svojih članova i partnera.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing