MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

DAN GRADA ZAGREBA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

U Zagrebu Dan bez automobila, za promet zatvorena središnja gradska zona

poslovni.hr - 22. rujna 2012.
Središnja zona grada Zagreba danas će, na Dan bez automobila, biti zatvorena za promet motornih vozila kako bi se građani potaknuli da pješačenjem, vožnjom biciklima ili javnim gradskim prijevozom pridonesu boljem i zdravijem načinu života.

Europski dan bez automobila: Središte Zagreba zatvoreno za promet

dnevnik.hr - 22. rujna 2011.
Središnja zona grada Zagreba danas će, na Europski dan bez automobila, biti zatvorena za promet motornih vozila kako bi se građani potaknuli da pješačenjem, vožnjom biciklima ili javnim gradskim prijevozom pridonesu boljem i zdravijem načinu života.

Tjedan u Muzeju grada Zagreba uz Međunarodni dan muzeja

vecernji.hr - 15. svibnja 2012.
Posjetitelje čeka: izložba Zagrebačka Dubrava – od predgrađa do grada, autora Kristiana Strukića; kreativne radionice o vodi u sklopu akcije Hrvatskog muzejskog društva, posjet zbirkama arh. Viktora Kovačića, Miroslava i Bele Krleža ...

Info dan: Kultura 2007. – 2013 / Potpora književnim prijevodima

culturenet.hr - 5. siječnja 2012.
Odjel za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture će u suradnji s Knjižnicama grada Zagreba, u četvrtak, 12. siječnja, u Multimedijalnoj dvorani Knjižnice grada Zagreba, održati informativni dan o programu EU Kultura 2007. – 2013.

Program Lisinskog od 28.5. do 3.6.2012.

culturenet.hr - 24. svibnja 2012.
Tjedni program započet će nastupom Beogradske filharmonije; Zagrebačka filharmonija održat će koncert za Dan Grada Zagreba te koncert iz Zvjezdanog ciklusa ‘Rock Classic’.

MGZ: obilježavanje međunarodnog Dana bijelog štapa

culturenet.hr - 11. listopada 2011.
U četvrtak,13. listopada, u 12 sati, u Muzeju grada Zagreba, obilježit će se međunarodni Dan bijelog štapa, uz prigodni program 'Tko gleda, a tko vidi?'.

Dan Europana u DAZ-u

culturenet.hr - 7. ožujka 2012.
U utorak, 13. ožujka, u 19 sati, u Društvu arhitekata Zagreba, održat će se Dan Europana, te otvorenje izložbe radova natječaja Europan 11, za lokaciju 'Centar iza Grada' u Dubrovniku.

Zagreb je danas slavio svoj dan, znate li što o njemu misle Zagrepčani?

dnevnik.hr - 31. svibnja 2012.
Dan je grada Zagreba i blagdan zaštitnice grada - Majke Božje od Kamenitih vrata. Stanovnici metropole kažu da imaju što slaviti, jer su Zagrebom zadovoljni.

Ljubavni lokoti Zagreba

culturenet.hr - 21. ožujka 2013.
Udruga Pipilota i Muzej suvremene umjetnosti organiziraju akciju 'Ljubavni lokoti Zagreba' na prvi dan proljeća, 21. ožujka.Tako se priključujemo običaju raširenom diljem svjetskih metropola i oživljavamo urbanu kulturu grada.

'Zagreb ima pravo tražiti ono što mu pripada'

dnevnik.hr - 31. svibnja 2011.
Dan Grada Zagreba danas je obilježen u Staroj gradskoj vijećnici svečanom sjednicom zagrebačke Gradske skupštine na kojoj su uručene i Nagrade grada Zagreba ovogodišnjim dobitnicima.

'Ulice Zagreba' Toše Dabca u čast Dana Sarajeva

culturenet.hr - 9. travnja 2013.
Arhiv 'Tošo Dabac' priredio je reprezentativnu izložbu radova čuvenog zagrebačkog fotografa koja je u četvrtak otvorena u Sarajevu u povodu 6. travnja koji se obilježava kao dan glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Odaberite ime bebi crvene pande

tportal.hr - 2. studenog 2011.
Zoološki vrt grada Zagreba prikuplja prijedloge za ime mladunčeta crvenih pandi. Prinovi u obitelji zagrebačkih crvenih pandi ime će biti dodijeljeno na Dan crvenih pandi u subotu, 5.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing