MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

DARIJA ŽILIĆ


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Priče o putovanju gradovima, selima, dvorcima

culturenet.hr - 16. siječnja 2013.
U ponedjeljak, 21. siječnja, u 19 sati, Darija Žilić, moderatorica susreta S knjigom na ti!

Večer sa srpskim piscima

culturenet.hr - 20. studenog 2012.
U srijedu, 21. studenog, u 20.30 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, održat će se književna večer sa srpskim piscima - Tomislavom Marinkovićem, Jasminom Vrbavac i Dejanom Simonovićem. S autorima će razgovarati Darija Žilić.

Tribina Dekonstrukcije: Razgovor sa Zoranom Pongrašićem

culturenet.hr - 3. travnja 2012.
U Hrvatskom društvu pisaca, u sklopu tribine 'Dekonstrukcije',  u četvrtak, 5. travnja, s početkom u 19 sati, održat će se razgovor s piscem Zoranom Pongrašićem. Voditeljica tribine je Darija Žilić.

Tribina Dekonstrukcije: razgovor sa Zoranom Krušvarom

culturenet.hr - 7. veljače 2012.
U srijedu, 8. veljače, u 19 sati, u buffetu 'Pod starim krovovima' održat će se Književna večer sa Zoranom Krušvarom. Voditeljica tribine Dekonstrukcije je Darija Žilić.

Darija Žilić dobitnica nagrade Julije Benešić za književnu kritiku

mvinfo.hr - 29. lipnja 2011.
Proglašenjem ovogodišnjih dobitnika nagrada Julija Benešića, u Đakovu su završeni dvodnevni 14. đakovački susreti hrvatskih književnih kritičara.

Poetsko-glazbeni performans: Dorta & Darija

culturenet.hr - 29. lipnja 2011.
U četvrtak, 30. lipnja, s početkom u 19 sati, u organizaciji Hrvatskog društva pisaca, u bistrou Pod starim krovovima, Basaričekova 9 u Zagrebu, Dorta Jagić & Darija Žilić održat će jazzy poetski performans na kojem će uz autorice

Omara

booksa.hr - 27. srpnja 2012.
Nova knjiga Darije Žilić sadrži priče i pjesme u prozi. Darija Žilić nedavno je dobila nagrade za književnu kritiku ( Nagrada Julije Benešić , 2010.) i za najbolju pjesničku zbirku ( Kiklop , 2011., za zbirku Pleši, Modesty, pleši ).

Promocija knjige poezije Dražena Katunarića Kronos

mvinfo.hr - 7. svibnja 2012.
Promocija knjige poezije Dražena Katunarića "Kronos", u izdanju Litterisa, održat će se u utorak, 8. svibnja 2012. u 19 sati u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu. Knjigu će uz autora, predstaviti Tonko Maroević, Darija Žilić i Sead Begović.

Začitavanje: 'Paralelni vrtovi'

booksa.hr - 6. srpnja 2011.
Ove srijede u Začitavanju predstavljamo neandscaron;to potpuno drukčije, peti broj Mirovnih sveski koji je u cijelosti iznijela Darija Žilić.

S. Manojlović, D. Jagić i D. Žilić u K.U.N.S.-u

culturenet.hr - 19. prosinca 2011.
U K.U.N.S.-u (Klubu umjetnika na Sušaku), u utorak, 20. prosinca, u 19 sati, gostuju hrvatske pjesnikinje: Sonja Manojlović, Dorta Jagić i Darija Žilić.

Književna večer s Majom Gregl

culturenet.hr - 16. travnja 2012.
U ponedjeljak, 16. travnja, u 19 sati, u caffeu 'U dvorištu', Žerjavićeva 7, održat će se Književna večer s Majom Gregl. Voditeljica tribine Dekonstrukcije: Darija Žilić.

Nomadi i hibridi

mvinfo.hr - 18. studenog 2011.
Esejistički tekstovi - filmski ogledi, ogledi o knjigama eseja i ogledi o knjigama proze koje je Darija Žilić u rasponu od desetak godina objavljivala u raznim medijima.

Razgovor sa Stjepom Martinovićem

culturenet.hr - 26. studenog 2012.
Tribina Dekonstrukcije u utorak, 27. sudenoga, u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca, ugošćuje Stjepu Martinovića, uz kojega će sudjelovati i književni kritičar iz Dubrovnika, Srđan Laterza. Voditeljica tribine je Darija Žilić.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing