MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
13. prosinca 2019.  

DELOITT*


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vlada izabrala savjetnike za koncesiju autocesta

liderpress.hr - 5. prosinca 2012.
Savjetnici Vlade za davanje autocesta u koncesiju bit će Erste Group Bank, Deloitte savjetodavne usluge i Wolf Theiss Rechtsanwälte, čija je ponuda na međunarodnom natječaju za tu uslugu bila najniža odnosno 50,8 milijuna kuna

Deloittova lista: Veliki naftaši rasli tako što su ‘pojeli’ male

poslovni.hr - 5. rujna 2012.
Na današnjoj konferenciji za novinare objavljena je Deloitteova lista 500 vodećih tvrtki u Srednjoj Europi, među kojima je i 12 hrvatskih kompanija. Dodatno je napravljena i lista 40 kompanija iz uže regije, odnosno Adria regije.

Agrokor najjači u Hrvatskoj

glas-slavonije.hr - 9. rujna 2011.
ZAGREB - Na ovogodišnjem popisu od 500 najvećih tvrtki u Srednjoj Europi nalazi se 13 hrvatskih, a prednjači Agrokor koji je zauzeo 28. mjesto među najvećim kompanijama regije, objavila je jučer konzultantsko-revizorska kuća Deloitte.

T-HT - najprofitabilnija telekomunikacijska tvrtka Adria regije

liderpress.hr - 27. listopada 2011.
Na Deloittovoj listi Adria Top 100, a riječ je o projektu koji se na području regije provodi po treći put, uspjela se plasirati 31 hrvatska tvrtka, od kojh je prvu poziciju prema prihodima od prodaje zauzela Agrokor grupa

Deloitte: UniCredit najveća banka u regiji

tportal.hr - 4. srpnja 2011.
Hrvatsko bankarsko tržište prošle je godine po veličini aktive bilo najveće u Adria regiji, dok je tržište osiguranja u Hrvatskoj prema ostvarenoj bruto premiji bilo drugo po veličini, iza slovenskog

Mađarski revizor: Izdvajanje plinskog poslovanja bilo bi dobro za Inu

nacional.hr - 11. svibnja 2012.
Financijski revizor tvrtke Deloitte iz Mađarske Gabor Gion, koji je 2004. bio vođa revizorskog tima Ine

Recesija nije pogodila najbogatije nogometne klubove

nacional.hr - 13. veljače 2012.
Ukupan prihod 20 svjetskih nogometnih klubova s najvišim prihodima premašuje 4,4 milijarde eura i tri posto je veći od prošlogodišnjih, obznanila je jedna od najvećih revizorskih kuća u svijetu Deloitte u izvješću Financijska nogometna liga.

Agrokor među 250 najvećih trgovačkih lanaca na svijetu

liderpress.hr - 22. siječnja 2013.
Ukupni prihodi 250 najvećih trgovačkih lanaca na svijetu u prošloj su fiskalnoj godini dosegli 4 bilijuna dolara, pokazuje izvještaj konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte Globalna snaga maloprodaje u 2013.

Rekordni globalni prihod Deloittea

glas-slavonije.hr - 24. rujna 2011.
Revizorsko-konzultantska kuća Deloitte u protekloj je fiskalnoj godini, koja je završila 31. svibnja, ostvarila prihod od 28,8 milijardi dolara, što je najveći prihod koji su globalne Deloitteove članice ikad ostvarile, priopćeno je iz kompanije.

Sve više direktora misli da je financijska nesigurnost izrazito visoka

liderpress.hr - 20. studenog 2012.
Udio ispitanika koji vanjsku financijsku i ekonomsku nesigurnost smatraju izrazito visokom, povećao se u odnosu na početak 2012., pokazuje treći krug Deloitteovog istraživanja stavova financijskih direktora u Srednjoj Europi.

Svjetske financijske institucije strahuju od cyber prijetnji

liderpress.hr - 23. listopada 2012.
Gotovo petina vodećih svjetskih financijskih institucija zabrinuta je zbog financijskih prijevara koje prijete njihovim informacijskim sustavima, pokazuje globalno istraživanje sigurnosti financijskog sektora konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte.

Deloitte: Hrvatski direktori očekuju pad BDP-a i još više otkaza

poslovni.hr - 28. veljače 2012.
S obzirom na gospodarsku i financijsku okolinu, novo Deloitteovo istraživanje Stavovi financijskih direktora u Srednjoj Europi pokazuje da se razina optimizma financijskih direktora u Hrvatskoj u odnosu na lipanj 2011. godine smanjila.

Porezni obveznici, jeste li zadovoljni?

poslovni.hr - 5. prosinca 2012.
Deloitte, koji istraživanje provodi u suradnji s agencijom Ipsos Puls, anonimnom će anketom obuhvatiti reprezentativni uzorak tvrtki, financijskih institucija, obrtnika i građana. U srijedu, 05.

Juriš potrošača na Božić

nacional.hr - 23. studenog 2011.
Prema ispitivanju 18 tisuća potrošača koje je provela agencija Deloitte, u Europskoj uniji je Njemačka samo iza Finske u kojoj se građani spremaju potrošiti za ovaj Božić čak 6,8% više nego što su potrošili 2010.

Deloitte zbog neotkrivanja prevare "popio" tužbu od 7,6 milijardi dolara

business.hr - 27. rujna 2011.
Najveća svjetska računovodstvena i konzultantska tvrtka Deloitte Touche Tohmatsu optužena je da nije otkrila prijevaru u reviziji poslovanja jedne od najvećih privatnih hipotekarnih tvrtki koja je propala tijekom krize na američkom tržištu

Agrokor ‘bježi’ Mercatoru za 53 milijuna eura

poslovni.hr - 15. prosinca 2011.
Agrokorova maloprodaja lider je u Adria regiji i za 2010. s prihodom od 2,86 milijardi eura, pokazuje Deloitteovo istraživanje.Agrokor u 2010. "bježi" Mercatoru za 53 milijuna eura zbog uključenog Tiska.

ANALIZA: Po mobilnom haraču Hrvatska u društvu Ugande i Tanzanije

poslovni.hr - 13. siječnja 2012.
Republika Hrvatska je na 8. mjestu u svijetu po udjelu poreza u trošku korištenja mobilnog priključka, pokazuje istraživanje Global Tax Review 2011, koje su objavili GSMA i Deloitte.

Da se gleda samo trošak otkaza, Hrvatska bi bila europska ulagačka meka

poslovni.hr - 6. prosinca 2012.
Hrvatska uz Sloveniju ima najniže troškove otpuštanja u srednjoj Europi, kaže istraživanje Deloittea. Troškovi otkazivanja radnog odnosa u Hrvatskoj su među najnižima u Europi.

Trošak otkaza u Hrvatskoj među najnižima u Europi

liderpress.hr - 6. prosinca 2012.
I dok se stoljećima radnici bore za povećanje radnog prava, ono se, barem ako je o Hrvatskoj riječ samo pogoršava. Inirektni su to rezultati nove Deloittove studije o troškovima otkazivanja radnog odnosa.

Rastu prihodi u ligama 'Petice'

nacional.hr - 1. lipnja 2012.
Klubovi iz pet najjačih europskih nogometnih liga u sezoni 2010/11. imali su ukupne prihode od 16.9 milijardi eura što je rast za četiri posto u odnosu na sezonu ranije, objavila je konzultantsko revizorska kuća Deloitte.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing