MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
24. siječnja 2020.  

DELOITTE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vlada izabrala savjetnike za koncesiju autocesta

liderpress.hr - 5. prosinca 2012.
Savjetnici Vlade za davanje autocesta u koncesiju bit će Erste Group Bank, Deloitte savjetodavne usluge i Wolf Theiss Rechtsanwälte, čija je ponuda na međunarodnom natječaju za tu uslugu bila najniža odnosno 50,8 milijuna kuna

Preuzmite cjelokupnu listu 500 najvećih kompanija u Srednjoj Europi

liderpress.hr - 6. rujna 2012.
Ina je lani bila najveća kompanija u regiji Adria, ali na listi 500 najvećih kompanija Srednje Europe (CEE) broj hrvatskih tvrtki smanjio se, čime je nastavljen taj negativni trend, pokazuje studija revizorske kuće Deloitte.

Agrokor najjači u Hrvatskoj

glas-slavonije.hr - 9. rujna 2011.
ZAGREB - Na ovogodišnjem popisu od 500 najvećih tvrtki u Srednjoj Europi nalazi se 13 hrvatskih, a prednjači Agrokor koji je zauzeo 28. mjesto među najvećim kompanijama regije, objavila je jučer konzultantsko-revizorska kuća Deloitte.

Deloitte: UniCredit najveća banka u regiji

tportal.hr - 4. srpnja 2011.
Hrvatsko bankarsko tržište prošle je godine po veličini aktive bilo najveće u Adria regiji, dok je tržište osiguranja u Hrvatskoj prema ostvarenoj bruto premiji bilo drugo po veličini, iza slovenskog

Mađarski revizor: Izdvajanje plinskog poslovanja bilo bi dobro za Inu

nacional.hr - 11. svibnja 2012.
Financijski revizor tvrtke Deloitte iz Mađarske Gabor Gion, koji je 2004. bio vođa revizorskog tima Ine

Recesija nije pogodila najbogatije nogometne klubove

nacional.hr - 13. veljače 2012.
Ukupan prihod 20 svjetskih nogometnih klubova s najvišim prihodima premašuje 4,4 milijarde eura i tri posto je veći od prošlogodišnjih, obznanila je jedna od najvećih revizorskih kuća u svijetu Deloitte u izvješću Financijska nogometna liga.

Agrokor među 250 najvećih trgovačkih lanaca na svijetu

liderpress.hr - 22. siječnja 2013.
Ukupni prihodi 250 najvećih trgovačkih lanaca na svijetu u prošloj su fiskalnoj godini dosegli 4 bilijuna dolara, pokazuje izvještaj konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte Globalna snaga maloprodaje u 2013.

Rekordni globalni prihod Deloittea

glas-slavonije.hr - 24. rujna 2011.
Revizorsko-konzultantska kuća Deloitte u protekloj je fiskalnoj godini, koja je završila 31. svibnja, ostvarila prihod od 28,8 milijardi dolara, što je najveći prihod koji su globalne Deloitteove članice ikad ostvarile, priopćeno je iz kompanije.

Svjetske financijske institucije strahuju od cyber prijetnji

liderpress.hr - 23. listopada 2012.
Gotovo petina vodećih svjetskih financijskih institucija zabrinuta je zbog financijskih prijevara koje prijete njihovim informacijskim sustavima, pokazuje globalno istraživanje sigurnosti financijskog sektora konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte.

Deloitte: Hrvatski direktori očekuju pad BDP-a i još više otkaza

poslovni.hr - 28. veljače 2012.
S obzirom na gospodarsku i financijsku okolinu, novo Deloitteovo istraživanje Stavovi financijskih direktora u Srednjoj Europi pokazuje da se razina optimizma financijskih direktora u Hrvatskoj u odnosu na lipanj 2011. godine smanjila.

Porezni obveznici, jeste li zadovoljni?

poslovni.hr - 5. prosinca 2012.
Deloitte, koji istraživanje provodi u suradnji s agencijom Ipsos Puls, anonimnom će anketom obuhvatiti reprezentativni uzorak tvrtki, financijskih institucija, obrtnika i građana. U srijedu, 05.

Juriš potrošača na Božić

nacional.hr - 23. studenog 2011.
Prema ispitivanju 18 tisuća potrošača koje je provela agencija Deloitte, u Europskoj uniji je Njemačka samo iza Finske u kojoj se građani spremaju potrošiti za ovaj Božić čak 6,8% više nego što su potrošili 2010.

Deloitte zbog neotkrivanja prevare "popio" tužbu od 7,6 milijardi dolara

business.hr - 27. rujna 2011.
Najveća svjetska računovodstvena i konzultantska tvrtka Deloitte Touche Tohmatsu optužena je da nije otkrila prijevaru u reviziji poslovanja jedne od najvećih privatnih hipotekarnih tvrtki koja je propala tijekom krize na američkom tržištu

ANALIZA: Po mobilnom haraču Hrvatska u društvu Ugande i Tanzanije

poslovni.hr - 13. siječnja 2012.
Republika Hrvatska je na 8. mjestu u svijetu po udjelu poreza u trošku korištenja mobilnog priključka, pokazuje istraživanje Global Tax Review 2011, koje su objavili GSMA i Deloitte.

Rastu prihodi u ligama 'Petice'

nacional.hr - 1. lipnja 2012.
Klubovi iz pet najjačih europskih nogometnih liga u sezoni 2010/11. imali su ukupne prihode od 16.9 milijardi eura što je rast za četiri posto u odnosu na sezonu ranije, objavila je konzultantsko revizorska kuća Deloitte.

Znate li koliko je milijuna Real Madrid zaradio u prošloj sezoni?

tportal.hr - 10. veljače 2012.
Međunarodna agencija za reviziju i financijski konzalting Deloitte objavila je godišnji popis nogometnih klubova koji najviše

Deloitte pokreće SheXO klub, namijenjen 'iznimnim poslovnim ženama'

poslovni.hr - 8. studenog 2012.
Deloitte je pokrenuo SheXO klub, namijenjen ženama koje su postigle zapažene rezultate u svojoj dosadašnjoj poslovnoj karijeri. Na prvom susretu, održanom u Esplanadi, okupilo se više od 30 poslovnih žena.

Problem lokalne samouprave je to što su svi prihodi namjenski

liderpress.hr - 13. prosinca 2011.
Jedan od ključnih faktora uspjeha je kvaliteta u upravljanju finacijama i ostalim poslovima iz djelokruga lokalne vlasti. Pokazalo je to istraživanje Potencijali gradova koje je proveo Deloitte.

Australski konzultanti kažu da Europi ozbiljno prijeti ‘eurogedon’

poslovni.hr - 23. siječnja 2012.
"Europu čeka eurogedon" zaključak je koji se može izvesti iz izvješća koje je objavila vodeća australska konzultanstka kompanija Deloitte Access Economics

Utjecaj 'digitalnog korisnika' na hrvatsko gospodarstvo

poslovni.hr - 6. veljače 2013.
Deloitte će na konferenciji 12. veljače prezentirati utjecaj mobilne i ICT industrije na druge industrijske grane te značaj društvenih mreža, s posebnim naglaskom na hrvatsko tržište U sklopu konferencije posvećene tehnologiji
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing