MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

DEUTZ


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vrdoljak posjetio županjsku tvornicu Same Deutz-Fahr

poslovni.hr - 19. siječnja 2013.
Ministar Vrdoljak je u pratnji potpredsjednika grupe Same Deutz-Fahr Alda Carozze i tehničkog direktora tvornice te grupe u Županji Damira Kobaša obišao županjsku tvornicu.

Evidenciju HZZ-a smanjuje samo Deutz Fahr Žetelice zapošljavajući na određeno

glas-slavonije.hr - 31. siječnja 2012.
ŽUPANJA - Broj nezaposlenih na području županjske Posavine premašio je psihološku granicu od šest tisuća, što je gotovo trećina ukupnog broja nezaposlenih u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Osvojili nagradu za traktor godine, povećali broj zaposlenih za 50% i šire poslovanje u RH

poslovni.hr - 21. studenog 2012.
Proširili su ured u Zagrebu, no proces investicija još uvijek nije završen. Same Deutz-Fahr Žetelice u vlasništvu Same Deutz Fahr Grupe, intenziviraju svoje komercijalno djelovanje što pokazuje novi prošireni ured u Zagrebu

Sezonski posao na kombajnima i šećeru dobilo 15O Županjaca

glas-slavonije.hr - 8. rujna 2011.
ŽUPANJA - Nakon kolektivnog godišnjeg odmora i završetka jedne od najuspješnijih sezona proizvodnje kombajna, od ponedjeljka se u tvornici Same Deutz Fahr Žetelice u Županji ponovno nastavlja raditi punom parom.

Za proizvodnju kombajna u Županji kredit od 12 milijuna eura

liderpress.hr - 9. srpnja 2012.
Međunarodna financijska korporacija (IFC), članica grupacije Svjetske banke, posudit će 12 milijuna eura talijanskom proizvođaču poljoprivredne opreme Same Deutz-Fahr

Županjski kombajni žanju polja diljem svijeta

glas-slavonije.hr - 29. kolovoza 2011.
Gradsko vijeće Županje odlučilo je u povodu Dana grada vrijedno priznanje Srebrni grb Grada Županje dodijeliti tvornici Same Deutz Fahr Žetelice. Kombajni proizvedeni u Županji žanju polja diljem svijeta, jer čak 95 posto proizvodnje tvornica izvozi.

Posao za sezonce u Same Deutz Fahru - najtraženiji su zavarivači

glas-slavonije.hr - 5. siječnja 2012.
ŽUPANJA - U ispostavi Zavoda za zapošljavanje u Županji prošla godina završila je s 5.919 nezaposlenih, što je na razini 2010. Voditelj Drago Jozić priznaje da je očekivao veći broj u odnosu prema godini prije jer je 2011.

U veljači više posla za sezonce

glas-slavonije.hr - 24. prosinca 2011.
ŽUPANJA - Za tvornicu Same Deutz Fahr Žetelice u Županji godina na izmaku bila je uspješna. Unatoč krizi, nastavljen je pozitivan trend poslovanja i povećanja proizvodnje kombajna.

Prije žetve proizveli čak 212 kombajna

glas-slavonije.hr - 27. srpnja 2011.
ŽUPANJA - Unatoč teškim uvjetima poslovanja, iza tvornice Same Deutz Fahr Žetelice u Županji jedna je od najuspješnijih sezona proizvodnje kombajna. Potražnja za nadaleko poznatim županjskim strojevima ove je godine premašila sva očekivanja.

Planirali 320, a napravit će 370 kombajna

glas-slavonije.hr - 19. ožujka 2012.
ŽUPANJA - Interes inozemnih kupaca za županjske kombajne premašio je sva očekivanja. Iako je proizvodni plan za 2012. bio ambicioznih 320 kombajna, do kraja godine iz pogona Same Deutz Fahr Žetelica izići će čak 370 kombajna.

Traktor Deutz iz 1939. dobio za - par cipela!

glas-slavonije.hr - 30. studenog 2011.
DONJI MIHOLJAC - Dragutin Lazar, vojni umirovljenik iz Donjeg Miholjca, već godinama prikuplja strojeve i različitu tehniku, i to obično onu od koje su već svi digli ruke.

Božićnice u Sladorani, Novom Domilu, Slavonija Novoj i Same Deutz Fahru

glas-slavonije.hr - 1. prosinca 2011.
ŽUPANJA - Županja je počela dobivati božićno ruho. Predblagdansko uređenje grada počelo je na središnjem trgu, Trgu kralja Tomislava, gdje su postavljena rasvjetna tijela, a za kićenje su spremna i tri velika bora, a borovi će

Županjci proizvode čak dva kombajna dnevno!

glas-slavonije.hr - 15. veljače 2012.
ŽUPANJA - U pogonima Same Deutz Fahr Žetelica u Županji radi se punom parom i dnevno proizvede dva kombajna. Oko 200 stalnih i sezonskih djelatnika angažirano je u proizvodnji, rade u dvije smjene, a pojedini i noću.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing