MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
21. siječnja 2020.  

DIGITALIZACIJA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

ICT mijenja financijsku industriju

poslovni.hr - 5. srpnja 2011.
Tri temeljna trenda, digitalizacija, konzumerizacija i društveno umrežavanje obilježavaju danas sve aspekte poslovanja financijske industrije – glavni je zaključak okruglog stola ''Financije 2.

Kakva nas budućnost TV vijesti očekuje?

poslovni.hr - 3. travnja 2013.
U zemljama regije provodi se digitalizacija TV-signala, pokreću se nove televizije, sve je više lokaliziranih kanala u ponudi kabelskih i IPTV operatera, a gdje su tu sadržaj i oglasi?

Digitalizacija procesa uvjet je za veću konkurentnost

liderpress.hr - 15. lipnja 2012.
Svibanj 2012. donio nam je velik broj poslovnih događaja na nacionalnoj razini: konvencija, savjetovanja, okruglih stolova… poduzetnika, izvoznika, države

Video projekt za očuvanje regionalne baštine

setimes.com - 13. srpnja 2012.
Podizanje svijesti i digitalizacija audiovizualnih zapisa iz zemalja regije vrlo su važni za očuvanje zajedničke povijesti Balkana.

Ambiciozni Miljenićev plan: Skratiti rok upisa u zemljišne knjige na sedam dana

dnevnik.hr - 31. siječnja 2013.
Saborski su klubovi izrazili podršku prijedlogu izmjena Zakona o zemljišnim knjigama kojim je predviđena njihova digitalizacija, ujedinjenje gruntovnice i katastra te skraćivanje rokova upisa vlasništva.

Isabel Garcia Pérez de Arce

glas-slavonije.hr - 31. siječnja 2012.
U dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti, u sklopu projekta Digitalizacija ideja: arhivi konceptualnih i neoavangardnih umjetničkih praksi, čileanska kustosica i umjetnica Isabel Garcia održala je seminar o umjetničkim arhivima u Južnoj Americi.

Digitalizacija zemljišnih kjiga već ove godine

liderpress.hr - 25. lipnja 2011.
Digitalizirane su gotovo sve zemljišne knjige i kraće se čekaju zemljišni izvaci, a pripremaju se i daljnji koraci. Već ove godine svaki dokument trebao bi biti razvidan u zemljišnoj knjizi i svima dostupan u realnom vremenu, dakle od trenutka upisa.

Megaprojekt Tesla zaposlit će brojne tvrtke. Građani će dobiti brži internet, ali ne za veću cijenu

poslovni.hr - 6. veljače 2013.
Vrijednost projekta, čiji je cilj digitalizacija Zagreba i uspostavljanje optičke infrastrukture u glavnom gradu, iznosi 700 tisuća eura.

Goran Tribuson spreman za svijet elektroničkih knjiga

tportal.hr - 12. studenog 2011.
Digitalizacija knjiga jedna je od nezaobilaznih tema suvremene izdavačke industrije, a tom trendu se u zadnje vrijeme priključuje i Hrvatska.

Fantomska institucija i institucionalizacija arhiva - seminar

culturenet.hr - 24. siječnja 2012.
U četvrtak, 26. siječnja, u 13 sati, u dvorani Gorgona, Muzeja suvremene umjetnosti, u sklopu projekta Digitalizacija ideja: arhivi konceptualnih i neoavangardnih umjetničkih praksi

NOarhiv u MSU

culturenet.hr - 12. travnja 2012.
U NO galeriji Muzeja suvremene umjetnosti, u utorak, 17. travnja, u 19 sati, otvara se izložba 'NOarhiv' koja predstavlja izbor radova iz projekta 'Digitalizacija ideja: arhivi konceptualnih i neoavangardnih umjetničkih praksi'.

Što nam nosi treća industrijska revolucija?

tportal.hr - 25. travnja 2012.
Prve dvije industrijske revolucije rezultirale su bogaćenjem i urbanizacijom stanovništva, a treća - digitalizacija proizvodnje - mogla bi drastično promijeniti ljudsku svakodnevnicu, piše Economist

Kako arhivirati radove autora poput Mangelosa

vecernji.hr - 16. travnja 2012.
Izložbu i projekt “Digitalizacija ideja: arhivi konceptualnih i neoavangardnih umjetničkih praksi” na inicijativu našeg MSU-a potpisuju i srodni muzeji iz Ljubljane
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing