MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

ĐURĐENOVAC


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Bijesni šišmiši napali dvoje ljudi

glas-slavonije.hr - 18. lipnja 2011.
ĐURĐENOVAC - Kasnovečernja ili noćna šetnja parkom u središtu Đurđenovca više nije sigurna zbog pohoda bijesnih šišmiša! Naime, šišmiši su proteklih dana ugrizli dvoje ljude, a dvoje se uspjelo obraniti od njihova iznenadnog napada.

Ulažu 10 milijuna kuna i zapošljavaju 40 ljudi

net.hr - 18. travnja 2013.
Općina Đurđenovac u Osječko-baranjskoj županiji je na svom području uredila dvije poslovne zone, a interes za ulaganja su već pokazala dva veća investitora.

Novce dao, police nema

glas-slavonije.hr - 8. veljače 2012.
ĐURĐENOVAC - Dosjetljivi 45-godišnjak iz Osijeka lažno se predstavio kao vanjski suradnik osiguranja i, 10. i 14. prosinca 2010. godine, sklopio ugovor životnog osiguranja s 34-godišnjakom iz Đurđenovca.

Policajac ga u posljednji tren spriječio da se baci pod vlak

glas-slavonije.hr - 16. kolovoza 2011.
ĐURĐENOVAC - Dejan Maškov (41), dugogodišnji djelatnik Policijske postaje Našice, spasio je život 67-godišnjaku koji se u subotu oko 17.20 sati pokušao ubiti na pruzi u Đurđenovcu.

Kći mi treći tjedan ne ide u školu zbog nasilnog učenika!

glas-slavonije.hr - 29. veljače 2012.
ĐURĐENOVAC - Zbog problematičnog učenika koji emocionalno i psihički zlostavlja moju kćerku ona već treći tjedan, u dogovoru sa školskim stručnim službama i ravnateljem, ne ide na nastavu, a škola još nije pronašla rješenje.

Đurđenovačku Zonu malog gospodarstva pretvorili u nelegalni deponij smeća

glas-slavonije.hr - 26. rujna 2011.
ĐURĐENOVAC - Iako je u općini Đurđenovac organizirano skupljanje i odvoz otpada, ružna navika neodgovornih građana bez ekološke i komunalne savjesti se ponavlja.

Nezakonitim natječajem nanešena šteta mljekarima

glas-slavonije.hr - 21. studenog 2011.
ŠAPTINOVCI - U Vatrogasnom domu u Šaptinovcima održan je jučer sastanak osječko-baranjskog dožupana Željka Kraljička i stočara koji su iznijeli problem privatizacije seoskog pašnjaka za koji je prije mjesec i pol dana Općina Đurđenovac raspisala

Đurđenovac u 13. kolu ostvario prvu pobjedu

glas-slavonije.hr - 15. studenog 2011.
OSIJEK - Tek u 13. kolu novak iz Đurđenovca došao je do prve pobjede i bodova uopće, tako pokazavši da se nije već pomirio s ispadajućom sudbinom, a čije je ohrabrenje donijela domaća pobjeda nad Lilom pomalo sretno izvojevanom

U dvorište vrtića ulazi tko i kada hoće

glas-slavonije.hr - 6. listopada 2011.
ĐURĐENOVAC - Završetak radnog vremena i imovinu Dječjeg vrtića “Jaglac” u Đurđenovcu, velik broj Đurđenovčana ne poštuje.

Kalendar je osobna promidžba Topalovića

glas-slavonije.hr - 31. prosinca 2011.
ĐURĐENOVAC - Općinska organizacija SDP-a Đurđenovac u priopćenju je iskazala neslaganje s načinom blagdanske promocije općinskog načelnika Hrvoja Topalovića, a koji je osvanuo na kalendaru za 2012. godinu.

U skladištu za neopasan otpad posao za 10 ljudi

glas-slavonije.hr - 16. studenog 2011.
ĐURĐENOVAC - Prije dvadesetak dana u Đurđenovcu je počela gradnja skladišta za iskorištavanje neopasnog otpada. Zagrebačka tvrtka Cios d.o.o. za skupljanje i primarnu preradu industrijskog otpada u skladište će uložiti najmanje četiri milijuna kuna.

Đurđenovac i dalje bez boda

glas-slavonije.hr - 2. studenog 2011.
OSIJEK - Nakon doživljenog prvog sezonskog poraza nogometaši vodećeg Zrinskog su se vratili na pobjedničku stazu, uvjerljivo u Jurjevcu svladavši momčad Lile. Time je lider zadržao razliku ispred pratnje koja je, također, u 11.

Zbog loše igre svijeće i križ na igralištu NK Đurđenovac

glas-slavonije.hr - 3. studenog 2011.
ĐURĐENOVAC - Začuđujući prizor iznenadio je na Sve svete brojne Đurđenovčane kada su u golu na igralištu županijskog prvoligaša NK Đurđenovac, posljednjeg na ljestvici

Maškare preuzimaju ključeve gradova, pale gradonačelnike...

glas-slavonije.hr - 20. veljače 2012.
VINKOVCI/BRANJIN VRH/NAŠICE/ĐURĐENOVAC - Središte grada na Bosutu jučer je zaposjela vesela i šarena povorka sudionika 15. Vinkovačkog karnevala.

U vodocrpilišta ulažu čak dvanaest milijuna kuna

glas-slavonije.hr - 4. kolovoza 2011.
ĐURĐENOVAC - Prije dva tjedna počeli su radovi na izradi novog zdenca u zoni vodocrpilišta Đurđenovac, koji su sastavni dio investicijskih aktivnosti programa razvoja vodopskrbe na području općine Đurđenovac “teškog” čak 12 milijuna kuna.

Na opasnim proširenjima oštećuju atomobilske gume

glas-slavonije.hr - 10. ožujka 2012.
ĐURĐENOVAC - Prošireni i razrovani dijelovi ceste i s jedne i s druge strane, prizor je koji svakodnevno gledaju stanovnici Ulice Ljudevita Gaja u Đurđenovcu.

Cesta Sušin - Šaptinovci proširuje se do 5,5 metara

glas-slavonije.hr - 20. listopada 2011.
ĐURĐENOVAC - Županijska uprava za ceste odlučila je riješiti problematičnu dionicu županijske ceste od Sušina do Šaptinovaca u dužini od 2,2 kilometra.

S peticijom će kod Čobankovića zahtijevati da poštuje zakon

glas-slavonije.hr - 3. listopada 2011.
ŠAPTINOVCI - Na seoskom zboru na poziv Interesne skupine sela Šaptinovci, mještani su informirani o prijedlogu Općine Đurđenovac da se proda pašnjak u selu površine 59 hektara, a protiv čega su se pobunili mali stočari

Vrećama napunjenim slamom jure u Iskricu

glas-slavonije.hr - 15. veljače 2012.
ŠAPTINOVCI - Već nekoliko dana u debelom bijelom pokrivaču uživaju i stanovnici Šaptinovaca, naselja u općini Đurđenovac.

Pomaže se i nasilniku i žrtvi

glas-slavonije.hr - 1. ožujka 2012.
ĐURĐENOVAC - Prema uzoru na načelnika Policijske postaje u Našicama Ivice Bukvića
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing