MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
22. studenog 2019.  

DOKAPITALIZAC*


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Debakl prvog kruga dokapitalizacije IGH

tportal.hr - 16. svibnja 2012.
Postojeći dioničari Instituta IGH, jednog od ključnih igrača posrnulog građevinskog sektora u Hrvatskoj, u prvom krugu dokapitalizacije upisali su svega 1.700 dionica ili 0,64 posto ponuđenih dionica u javnoj ponudi.

Radić o protuprijedlozima: Mislim da neće proći, ali dobro

poslovni.hr - 16. travnja 2012.
Tvrtka Stanovi Jadran, mali dioničar Instituta IGH, sa tri će se protuprijedloga na Glavnoj skupštini usprotiviti dokapitalizaciji građevinske kompanije.

Capital Research i arapski stabilizacijski fond najveći dioničari UniCredita

poslovni.hr - 3. veljače 2012.
Američki fond Capital Research postao je najveći pojedinačni dioničar talijanske banke UniCredit, pokazali su u petak objavljeni podaci koji ne uključuju promjene u sastavu dioničara nakon nedavne dokapitalizacije.

Impossibile Egressus preuzima Radio 101

tportal.hr - 2. veljače 2012.
Odbor vjerovnika Radija 101 prihvatio je danas ponudu tvrtke Impossibile Egressus od 6.112.000 kuna za dokapitalizaciju Stojedinice, izvijestio je stečajni upravitelj Maroje Stjepović.

Uprava Magme predlaže dokapitalizaciju

tportal.hr - 21. prosinca 2011.
Uprava Magme sazvala je za 30. siječnja iduće godine izvanrednu glavnu skupštinu od koje traži suglasnost za pregovore o dokapitalizaciji pretvaranjem vjerovničkih potraživanja u vlasničke udjele i izravnim uplatama u novcu.

Intesa: EBA test potvrđuje adekvatnost kapitala Grupe

poslovni.hr - 28. listopada 2011.
Slijedom procjena koje je objavilo Europsko tijelo za nadzor banaka (EBA - European Banking Authority) vezano uz dokapitalizaciju europskih banaka, Intesa Sanpaolo, na zahtjev Talijanskog nadzornog tijela tržišta vrijednosnica (CONSOB)

Dokapitalizacija austrijskih banaka mogla bi koštati do 4 milijarde eura

poslovni.hr - 17. listopada 2011.
Viceguverner austrijske središnje banke Wolfgang Duchatczek smatra da bi tamošnje banke mogle zatražiti do četiri milijardi eura za potrebe dokapitalizacije, ali da vjerojatno neće trebati puni iznos, objavio je danas Die Presse.

Europske burze pogurane nadom u dokapitalizaciju banaka

business.hr - 6. listopada 2011.
Europske dionice porasle su u četvrtak, poduprte nadom da će europski dužnosnici koordinirano dokapitalizirati svoje banke i time ih zaštititi od dužničke krize u eurozoni.

Dionica Luke Ploče uvrštena u Službeno tržište ZSE

liderpress.hr - 30. rujna 2011.
U prostorijama Zagrebačke burze (ZSE) svečano je potpisan Ugovor o uvrštenju dionica Luke Ploče u službeno tržište ZSE čime je zaključen godinu i pol dana dug proces dokapitalizacije te kompanije, a kojim je putem izdavanja novih 200.

Tankerska na korak do većinskog vlasništva u Viktoru Lencu

business.hr - 7. srpnja 2011.
Kao što je i najavljivano, na jučerašnjoj glavnoj skupštini brodogradilišta Viktor Lenac donesena je odluka o dokapitalizaciji kojom je zadarska Tankerska plovidba došla nadomak većinskom vlasništvu.

Dioničari Luke Ploče upisali 13,5 posto raspoloživih dionica

business.hr - 6. srpnja 2011.
U prvom krugu dokapitalizacije društva Luka Ploče postojeći dioničari s pravom prvenstva upisali su 27.110 dionica Luke Ploče od ukupno ponuđenih 200.353 novih dionica u dokapitalizaciji, što predstavlja 13,5 posto raspoloživih dionica.

Glavna skupština Karlovačke banke donijela odluku o dokapitalizaciji

poslovni.hr - 1. srpnja 2011.
Jučerašnja Glavna skupština Karlovačke banke donijela je odluku o dokapitalizaciji u iznosu od 40 milijuna kuna, priopćeno je danas na Zagrebačkoj burzi.

Luka Ploče u dokapitalizaciju po 800 do 1200 kuna po dionici

business.hr - 15. lipnja 2011.
Luka Ploče izvijestila je danas da će se raspon cijene po dionici u predstojećoj javnoj ponudi kretati između 800 i 1200 kuna.

Bankrotirao slovenski građevinski div

tportal.hr - 14. lipnja 2011.
Prisilna uprava i vjerovnici nekad vodeće slovenske građevinske tvrtke SCT složili su se u utorak na okružnom sudu u Ljubljani o početku stečajnog postupka nakon što su prethodnih mjeseci propali pokušaji njegove dokapitalizacije i postupka prisilne

Eurocabel otvorio novu tvornicu koju je platio EBRD dokapitalizacijom

business.hr - 1. lipnja 2011.
Eurocable Group danas je otvorio novu tvornicu u Jakovlju pokraj Zaprešića u kojoj je zaposleno sto radnika i koja će znatno povećati proizvodne kapacitete Grupe

Moody's snizio ocjenu boniteta Novoj Ljubljanskoj banci

poslovni.hr - 13. ožujka 2013.
Moody's navodi potrebu njene nove dokapitalizacije, te nedostatak kratkoročne perspektive za banku da ponovo počne poslovati s dobitkom.

Mercator Hrvatska: dokapitalizacija od 15,6 milijuna eura

liderpress.hr - 7. ožujka 2013.
Trgovački lanac Mercator-H izvijestio je danas je u tijeku postupak dokapitalizacije tog društva u vrijednosti od 15,6 milijuna eura, a ta će dokapitalizacija biti realizirana pretvorbom duga u kapital.

S&P upozorava na značajan rizik bankrota Cipra

poslovni.hr - 20. veljače 2013.
Cipar je snažno izložen Grčkoj i treba mu 17 milijardi eura pomoći za dokapitalizaciju banaka i financiranje vlade u iduće tri godine.

Dioničar Vabe odlučuju o dokapitalizaciji

liderpress.hr - 20. prosinca 2012.
Izvanredna Glavna skupština varaždinske Vaba banke, sazvana za 31. siječnja iduće godine

DAB u tišini u Croatia banku upumpao 200 milijuna kuna

poslovni.hr - 19. prosinca 2012.
Croatia banka povećala je dokapitalizacijom jamstveni kapital na oko 350 milijuna kuna, što bi joj trebalo osigurati dodatnu stabilnost. Kraj godine za Croatia banku je u znaku snažne kapitalne injekcije.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing