MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
22. studenog 2019.  

DOKAPITALIZAC*


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Rast cijena nafte nakon francusko-njemačkog obećanja

poslovni.hr - 10. listopada 2011.
Cijene nafte porasle su danas nakon što su Francuska i Njemačka objavile da će do kraja mjeseca predstaviti cjeloviti plan za rješavanje grčke dužničke krize i dokapitalizaciju banaka, a dodatnu potporu pružaju i podaci o američkoj zaposlenosti.

Vijesti iz Europe oraspoložile azijske ulagače

poslovni.hr - 7. listopada 2011.
Dionice na azijsko-pacifičkim burzama danas su snažno ojačale, zahvaljujući dodatnim mjerama europske središnje banke (ECB) za ublažavanje dužničke krize i najavama da europski dužnosnici pripremaju plan za dokapitalizaciju banaka.

Nastavljen rast na Wall Streetu

poslovni.hr - 28. rujna 2011.
Jučer su na Wall Streetu cijene dionica porasle treći dan zaredom, zahvaljujući vijestima da su europski dužnosnici blizu odluci o povećanju fonda za financijsku stabilizaciju i dokapitalizaciji banaka

"Plan o dokapitalizaciji francuskih banaka ne postoji"

business.hr - 26. rujna 2011.
Francusko ministarstvo financija demantiralo je u ponedjeljak medijske napise da priprema plan o dokapitalizaciji banaka vrijedan 10 do 15 milijardi eura za pet vodećih banaka koje trpe negativne posljedice dužničke krize u eurozoni.

EU ignorira poziv MMF-a za obveznom dokapitalizacijom banaka

business.hr - 29. kolovoza 2011.
Europska unija hladno je u ponedjeljak reagirala na poziv nove čelnice Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Christine Lagarde da mora svoje banke primorati na povećanje kapitala, ustvrdivši kako je Unija već dovoljno učinila po tome pitanju.

'Spreman sam smanjiti svoj udjel u EPH'

tportal.hr - 28. srpnja 2011.
Komentirajući špekulacije o prodaji Europa press holdinga, Ninoslav Pavić, suvlasnik najveće novinsko-izdavačke kuće u hrvatskoj u intervjuu Lideru najavljuje dokapitalizaciju i otkriva da je spreman smanjiti svoj udjel u

Luka Ploče javnom ponudom skupila više od 170 milijuna kuna svježeg kapitala

poslovni.hr - 12. srpnja 2011.
Luka Ploče je uspješno zaključila postupak dokapitalizacije javnom ponudom novih dionica.

Vlada sa 200 mil. kuna dokapitalizira i preuzima Badel 1862

business.hr - 1. srpnja 2011.
Vlada je na zatvorenoj sjednici donijela odluku o dokapitalizaciji Badela 1862 pretvaranjem potraživanja Ministarstva financija u novih 2 milijuna dionica, čime Badel ponovo postaje tvrtka u većinskom državnom vlasništvu.

Slovenija čeka odobrenja EU za pomoć tvrtkama

liderpress.hr - 29. lipnja 2011.
Europska komisija zatražila je od od slovenske vlade dodatne informacije o namjeravanoj dokapitalizaciji dviju slovenskih banaka i nacionalnog zračnog prijevoznika, potvrdio je u srijedu u Bruxellesu slovenski ministar gospodarstva Franci Križanič.

Zaba opet vodi kolo

business.hr - 14. lipnja 2011.
U današnjem mirnom trgovanju na Zagrebačkoj burzi indeksi su u blagoj negativnoj stagnaciji, dok je u najvećem fokusu investitora i nadalje dionica Zagrebačke banke zbog najavljene dokapitalizacije.

Najava dokapitalizacije lansirala Zabu

business.hr - 13. lipnja 2011.
Najveći promet i skok cijene na Zagrebačkoj je burzi do podneva ostvaren dionicom Zagrebačke banke, dok su ostala izdanja slabije likvidna, a indeksi stagniraju.

Financijski sektor među najvećim dobitnicima na europskim burzama

poslovni.hr - 6. listopada 2011.
Europske donice snažno rastu drugi dan zaredom, nakon što je ECB ponudio nove hitne zajmove bankama kako bi lakše prevladale dužničku krizu, dok ulagači istovremeno očekuju da će europske vlade poduzeti koordiniranu akciju dokapitalizacije banaka.

PBZ/CO, AZ, PBZ i RBA novi vlasnici Luke Ploče

business.hr - 26. srpnja 2011.
U dokapitalizaciji Luke Ploče, tijekom koje su po cijeni od 850 kuna upisane 200.353 nove dionice, sudjelovao je i AZ obvezni mirovisnki fond i fondovi kojima upravlja Allianz ZB, a zajedno su upisali ukupno 48.485 novih dionica te kompanije.

Slovenska središnja banka za dokapitalizaciju banaka i spas poduzeća

poslovni.hr - 20. ožujka 2013.
Riječ je o tvrtkama koje imaju perspektivu, ali se ne mogu zaduživati jer su prezadužene i njihovi ukupni dugovi iznose oko 3 milijarde eura.

Bez dokapitalizacije, Winair bi mogao raskinuti suradnju s Gradom

vecernji.hr - 8. lipnja 2011.
Varaždin airport zajedničko je ulaganje Grada i tvrtke Winair, ističe gradonačelnik

HBOR iduće godine planira 9,6 milijardi kuna kredita

poslovni.hr - 12. prosinca 2012.
Proračunom za iduću godinu Vlada je predvidjela dokapitalizaciju banke iznosom od 600 milijuna kuna. Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) znatno je premašila planove kreditiranja gospodarstva u ovoj godini, a računa i u 2013.

Stojić: Ako SNB previše potroši trebat će ubrzo dokapitalizaciju

business.hr - 6. rujna 2011.
"Hoće li švicarska središnja banka uspjeti u svojoj namjeri da zadrži franak ispod fiksirane gornje granice prema euru ponajprije ovisi o tome hoće li se kriza u eurozoni nastaviti"

Dalekovod u dva kruga izdanja novih dionica prikupio više od 140 mil. kn

business.hr - 3. lipnja 2011.
Uprava i Nadzorni odbor Dalekovoda će 9. lpinja raspravljati o izdavanju novih 164.573 dionice, i to u sklopu drugog kruga dokapitalizacije te tvrtke koja se provodi izdavanjem ukupno 573.453 dionice.

UniCredit: Rizik od kreditne suše ograničen je zbog ‘zapadne’ dokapitalizacije

poslovni.hr - 18. siječnja 2012.
Unicredit, najveća bankarska grupacija u regiji, poručuje kako postoji samo ograničeni rizik kreditne suše u regiji zahvaljujući dokapitalizaciji od strane zapadnih banaka, prenosi Bloomberg.

Ulagači prate predstečajne nagodbe i dokapitalizaciju Leda

liderpress.hr - 19. prosinca 2012.
Nakon što je jučer Crobex indeks Zagrebačke burze prekinuo 8-dnevni negativni niz, neizvjesno je u kojem će smjeru dalje ići, što će ponajviše ovisiti o domaćim vijestima, o predstečajnim nagodbama tvrtki i rezultatu dokapitalizacije Leda.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing