MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

DOKAPITALIZACIJA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Šuker: HPB i CO se ne smiju privatizirati!

poslovni.hr - 9. travnja 2013.
HPB i CO se ne smiju privatizirati, to je naš stav koji je jasan još od izbora 2007. Jesmo određene procjene s nekim poslovnim bankama radili kada je bila u pitanju dokapitalizacija Poštanske banke, kazao je Ivan Šuker.

NLB o uzmaku Agrokora doznao od novinara, ‘ovo ništa ne rješava’

poslovni.hr - 8. veljače 2012.
"Uzmak Agrokora nije riješio ništa. Vlasništvo Mercatora ostaje otvoreno, kao i zaduženje Laškoga i dokapitalizacija NLB-a, koja ostaje jednako problematična"

Dokapitalizacija banaka na jelovniku Merkel i Sarkozy

tportal.hr - 9. listopada 2011.
Njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy večeras će za radnom večerom u Berlinu na 'jelovniku' imati tešku temu pronalaska zajedničkog stajališta za dokapitalizaciju europskih banaka

Uljanik predao obvezujuću ponudu za kupnju riječkog škvera

vecernji.hr - 8. veljače 2013.
Nakon prve faze radničkog dioničarstva u Uljaniku, pa druge u kojoj je obavljena dokapitalizacija, slijedi i treća – kupnja 3.

Država i formalno većinski vlasnik Badela 1862

glas-slavonije.hr - 1. prosinca 2011.
ZAGREB - Dokapitalizacija i vlasničko restrukturiranje Badela 1862 dovršeni su upisom promjene vlasničke strukture u sudski registar te će država imati 70 posto kapitala

Todorićeva Zvijezda ušla u štednu banku Tesla

tportal.hr - 5. srpnja 2011.
Dokapitalizacijom su u vlasničku strukturu Tesla štedne banke d. d. ušli i Fond za razvoj Republike Srbije te nekoliko hrvatskih tvrtki, a nova dokapitalizacija te banke uslijedit će na jesen

Alternative i HBOR ulaze u Centar banku

vecernji.hr - 10. travnja 2012.
Dokapitalizacija Centar banke, vrijedna 97 milijuna kuna, bit će prvi korak u stvaranju platforme za okupljanje manjih

Dokapitalizacija Stojedinice, "zadnji pokušaj"

poslovni.hr - 22. prosinca 2011.
Radio 101 u stečaju pokušat će još jednom kroz dokapitalizaciju pronaći novog vlasnika, po početnoj cijeni od šest milijuna kuna, a ako i to propadne njegov će većinski vlasnik postati država.

Potvrđena dokapitalizacija Vabe

liderpress.hr - 31. siječnja 2013.
Dioničari Vaba banke na današnjoj su Izvanrednoj glavnoj skupštini potvrdili predložene odluke, čime je potvrđena dokapitalizacija Banke u iznosu od 50 milijuna kuna.

Ledo briljirao prometom

poslovni.hr - 20. prosinca 2012.
Pojačani interes za navedenim izdanjem potakla je službena obavijest da će se dokapitalizacija kompanije provesti po cijeni od 8.000 kuna.

Dokapitalizacija Zabe srušila Crobex

glas-slavonije.hr - 25. srpnja 2011.
ZAGREB - U samo jednom danu dionica Zagrebačke banke pala je više od 70 posto, a zbog toga je indeks Crobex na Zagrebačkoj burzi izgubio čak 4,6 posto vrijednosti.

Skupština Uljanika donijela odluku o dokapitalizaciji

poslovni.hr - 31. kolovoza 2012.
Glavnom skupštinom Uljanika koja je jučer održana u Puli, počela je dokapitalizacija ovog pulskog brodogradilišta čime Uljanik kreće prema novom koraku svoje privatizacije

'Brza dokapitalizacija IGH nije opravdana'

liderpress.hr - 16. travnja 2012.
Stanovi Jadran uputili su poziv dioničarima Instituta IGH, uoči Glavne skupštine društva, u kojem stoji kako se predloženim odlukama većina dioničara dovodi u neravnopravan položaj.

Magmina dokapitalizacija kroz vlasničke udjele i izravne uplate

poslovni.hr - 20. prosinca 2011.
Uprava Magme sazvala je za 30. siječnja iduće godine izvanrednu glavnu skupštinu od koje traži suglasnost za pregovore o dokapitalizaciji pretvaranjem vjerovničkih potraživanja u vlasničke udjele i izravnim uplatama u novcu.

Dokapitalizacija austrijskih banaka mogla bi koštati do 4 milijarde eura

poslovni.hr - 17. listopada 2011.
Viceguverner austrijske središnje banke Wolfgang Duchatczek smatra da bi tamošnje banke mogle zatražiti do četiri milijardi eura za potrebe dokapitalizacije, ali da vjerojatno neće trebati puni iznos, objavio je danas Die Presse.

Završena dokapitalizacija Dalekovoda

business.hr - 15. lipnja 2011.
Središnje klirinškog depozitarno društvo obavilo je danas upis povećanja temeljnog kapitala Dalekovoda, navodi se u obavijesti te tvrtke objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Mercator Hrvatska: dokapitalizacija od 15,6 milijuna eura

liderpress.hr - 7. ožujka 2013.
Trgovački lanac Mercator-H izvijestio je danas je u tijeku postupak dokapitalizacije tog društva u vrijednosti od 15,6 milijuna eura, a ta će dokapitalizacija biti realizirana pretvorbom duga u kapital.

Ostojić bi preuzeo opće bolnice

glasistre.hr - 7. srpnja 2012.
Stečaj, dokapitalizacija ili prenošenje vlasničkih prava na državu, tri su moguće opcije za bolnice u vlasništvu županija koje danas grcaju u milijunskim dugovima.

Dokapitalizacija NLB-a 'co co' obveznicama

liderpress.hr - 5. lipnja 2012.
Slovenska vlada potvrdila je u utorak da priprema zakon koji bi omogućio da se dokapitalizacija Nove Ljubljanske banke (NLB), umjesto svježim kapitalom, izvrši izdavanjem tzv.

Dokapitalizacija Centar banke sa 131 milijun kuna

liderpress.hr - 16. travnja 2012.
Centar banka je putem Zagrebačke burze izvijestila da je u saznanju da je Povjereničko vijeće odobrilo Fondu gospodarske suradnje (FGS) Alternative Private Equity ulaganje u kapital Banke u iznosu od 97 milijuna kuna
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing